35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Swietnie nikogo nie ma.
Czuje sie jakbym weszła do autobusu i na następnym przystanku wszyscy by wysiedli
Mięso mielilamSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jezu, patrzę na ten mój pasek i powiem Wam ze nie wiedziałam, ze fasola jest takim szybkim środkiem transportu...
juz u ciebie bardzo blisko finału
Simba bo ja nie w temacie ,rodzisz naturalnie czy będziesz miała cesarkę ??
ładnie ci w tej sukience a brzuszek cudny
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Trza było od razu ze "czarnuch"
Zaraz wróci Moremi i będę rodzic we więzieniu
Dzien dobry mowię ja posłanko hojarsko.
A jak już wylądujesz w tym więzniu, to zabiorę Ci dziecimuaaaaha Morka samo zuo
Reni, Sabina, Mega, kapturnica, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kawę z mamą piję i zagryzam karmelowa Milka
Mega, Bursztyn, Sabina, Simba, kkisia, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja wrocilam z polowania na maszynke, pojechalam tam gdzie Simba najpierw mowila, zeby jechac, a potem zabraniala. I mam! Fajna! I znowu bede pierozyc wieczorem!
Mega, Reni, moremi, kkisia, Sabina, Arwena, iwcia77, malgos741, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dzień dobry,
może będzie bo dobrze się nie zaczął.
Kurwa czy mój maż nie moze normalnie zjeść śniadania tylko cały czas się czepia?
Przez 15 m,inut zdarzył zarzucić pierworodnemu, że:
za późno zszedł z góry (minutę po ojcu)
Nie tak siedzi,
nie nosi zegarka( sam też nie nosi)
razlał herbatę,
niewyraźnie mówi,
za wolno idzie po schodach,
za wolno schodzi...
Dodam, ze kiedy mój syn wkładał już buty przed wyjściem- mój maż brał dopiero prysznic a wychodzą razem,
więc kiedy z kolei syn ośmielił się wzorem ojca wytknąć temu spóźnienie - rozpętała się awantura, ze jak to syn śmie ojca poganiać...
No zwariować można...Sabina, kkisia, iwcia77, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój M to znowu nie kontroluje przeklinania i nikomu to zresztą nie przeszkadza no chyba że wstawi to w nieodpowienim zdaniu i tak ostatnio zdarzyła się historyjka: córka od jakiegoś czasu zaczęła mówić do mnie "mame" i mi to nie przeszkadzało, pomyślałam, że w sskole mają nową modę. I ostatnio jak się szykowała do szkoly to z takim humorkiem do M powiedziała "cześć tate" a on nie kontrolując swojej wypowiedzi odparł jej: czemu kurwa tak do mnie mówisz, przecież nie jestem Żydem " i dalej sobie nie świadom tego co powiedział siedział przy kompie. Córce się przykro zrobiło i ze łzami poszła do łazienki, bo taka jakaś ostatnimi czasy wrażliwa jest na wezystko. Więc ja poszłam do niego i pytam, czemu tak do niej powiedział, że przeklinał do niej, a on że nie zrobił tego. Więc mu mówię że zrobił, to potem przez cały dzień chodził i ją przepraszał, że nie chciał.
Sabina, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość