35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moj maz tez tak ma, kiedy go wkurwie zaczyna sprzatac, to jest jedyny sposob na utrzymanie porzadku w domuReni wrote:
od razu widać kiedy jestem wkurwiona...śmigam na szmacie aż furczy
Reni, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo ja cie, zajebałabym ,a może nie bo nauczkę już dostałReni wrote:szkoda gadać, nie będę zaśmeicać forum o staraniach się o fasolkę psimi opowieściami
tak pogryzł go amstaf
na szczęście jego pana też więc są kwita!
po co ludzie hodują takie bestie ,się pytam
Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ej to może dlatego mój szanowny tak mnie denerwuje
nie pójdę spać jak w zlewie są gary
iii mąż szanowny kładzie się chrapie a ja już mam wkurwa, że nie zdążyłam iść spać przed nim
więc muszę pozmywać
gdzie są moje leki!
Bursztyn wrote:moj maz tez tak ma, kiedy go wkurwie zaczyna sprzatac, to jest jedyny sposob na utrzymanie porzadku w domu
Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie no są miłośnicy takich psów i dobrze ułożone są ok
tak samo i cziłała może ugryźć
ale jestem tego zdania, że nad każdym zwierzęciem należy pracować całe życie
a tamten w ogóle nie jest szkolony, roczniak hormony szaleją ..mój talibanek nie da się zdominować i awantura gotowa
eh temat rzeka
ah chciałam dodać, że na wkurwie i z nerwow pies też wyprany ..chciałam napisać, że i wyprasowany
, ostrzyżony - od razu odpowiem na pytanie, które może paść - nie nie mam dla niego czapki renifera, mikołaja itd 
Arwena wrote:o ja cie, zajebałabym ,a może nie bo nauczkę już dostał
po co ludzie hodują takie bestie ,się pytamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 12:16
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Noooooo.....to jest kontrowersyjne, pojechalas!Arwena wrote:to nie wiem ,królik,Puchatek,kłapouchy

chcialabys zeby Klapouchy Cie posuwal? albo krolik? chcialabys?
Reni, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
albo bryknął tygrysek??Bursztyn wrote:Noooooo.....to jest kontrowersyjne, pojechalas!

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypowiem tak niekoniecznie królik alee pobrykać na króliczka z mym lubym facetem czemu nieBursztyn wrote:Noooooo.....to jest kontrowersyjne, pojechalas!

Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hm...
no nie wiem dziwnie brzmi dąb to jebał
jebała sosna
Bursztyn wrote:czy koniecznie musimy pozostawac w kregu zoofilii?
Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno własnie nie dla kazdego taka rasa psaReni wrote:nie no są miłośnicy takich psów i dobrze ułożone są ok
tak samo i cziłała może ugryźć
ale jestem tego zdania, że nad każdym zwierzęciem należy pracować całe życie
a tamten w ogóle nie jest szkolony, roczniak hormony szaleją ..mój talibanek nie da się zdominować i awantura gotowa
eh temat rzeka
ah chciałam dodać, że na wkurwie i z nerwow pies też wyprany ..chciałam napisać, że i wyprasowany
, ostrzyżony - od razu odpowiem na pytanie, które może paść - nie nie mam dla niego czapki renifera, mikołaja itd 
a właśnie mój pisław będzie miał szalik i czapkę Mikołaja,bratanica
3dni przyjechała z Angli i przywiozła
pojechała już niestety i na święta jej nie będzie
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny