35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:
od razu widać kiedy jestem wkurwiona...śmigam na szmacie aż furczyReni, Heretyczka, Mega, Sabina, kkisia, Simba, moremi, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:szkoda gadać, nie będę zaśmeicać forum o staraniach się o fasolkę psimi opowieściami
tak pogryzł go amstaf
na szczęście jego pana też więc są kwita!
po co ludzie hodują takie bestie ,się pytam
Reni, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
ej to może dlatego mój szanowny tak mnie denerwuje
nie pójdę spać jak w zlewie są gary
iii mąż szanowny kładzie się chrapie a ja już mam wkurwa, że nie zdążyłam iść spać przed nimwięc muszę pozmywać
gdzie są moje leki!
Bursztyn wrote:moj maz tez tak ma, kiedy go wkurwie zaczyna sprzatac, to jest jedyny sposob na utrzymanie porzadku w domuBursztyn, Arwena, Mega, Sabina, kkisia, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie no są miłośnicy takich psów i dobrze ułożone są ok
tak samo i cziłała może ugryźć
ale jestem tego zdania, że nad każdym zwierzęciem należy pracować całe życie
a tamten w ogóle nie jest szkolony, roczniak hormony szaleją ..mój talibanek nie da się zdominować i awantura gotowa
eh temat rzeka
ah chciałam dodać, że na wkurwie i z nerwow pies też wyprany ..chciałam napisać, że i wyprasowany, ostrzyżony - od razu odpowiem na pytanie, które może paść - nie nie mam dla niego czapki renifera, mikołaja itd
Arwena wrote:o ja cie, zajebałabym ,a może nie bo nauczkę już dostał
po co ludzie hodują takie bestie ,się pytamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 12:16
Bursztyn, Arwena, Sabina, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
albo bryknął tygrysek??Bursztyn wrote:Noooooo.....to jest kontrowersyjne, pojechalas!
chcialabys zeby Klapouchy Cie posuwal? albo krolik? chcialabys?Arwena, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Noooooo.....to jest kontrowersyjne, pojechalas!
chcialabys zeby Klapouchy Cie posuwal? albo krolik? chcialabys?Bursztyn, Sabina, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie no są miłośnicy takich psów i dobrze ułożone są ok
tak samo i cziłała może ugryźć
ale jestem tego zdania, że nad każdym zwierzęciem należy pracować całe życie
a tamten w ogóle nie jest szkolony, roczniak hormony szaleją ..mój talibanek nie da się zdominować i awantura gotowa
eh temat rzeka
ah chciałam dodać, że na wkurwie i z nerwow pies też wyprany ..chciałam napisać, że i wyprasowany, ostrzyżony - od razu odpowiem na pytanie, które może paść - nie nie mam dla niego czapki renifera, mikołaja itd
a właśnie mój pisław będzie miał szalik i czapkę Mikołaja,bratanica
3dni przyjechała z Angli i przywiozła
pojechała już niestety i na święta jej nie będzieSabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny