X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No u nas też - tym bardziej mnie to wkurwia i jestem przeczulona, bo to nie ojciec biologiczny, a mój partner dla mojego starszego syna.
    Ale wiem też, że często ma rację. Mój starszy syn to okropny bałaganiarz - z cyklu: na biurku ogryzek z jabłka, komórka, skarpetka brudna, ze 3 kubki i papierki po słodkościach plus cały syf...Jak już posprząta - to święty prawie. Ostatnio poszliśmy bez niego na kiermasz - bo on chory, a ten został chętnie w domu - bo ma spokój - nas nie ma - a on sobie w tym czasie popichci w kuchni....no i obiecał, że kuchnię zostawi taką - jak zastał....Już mnie coś tknęło - bo zadzwonił po kilku godzinach, że go jakaś nagle wyższa gorączka dopadła i musi się natychmiast położyć, a kuchnia jest "prawie" posprzątana...Jak wróciliśmy - myślałam, że padnę trupem. Smażył naleśniki....cała kuchnia w mące, miksery, miski, patelnia, talerze - wszystko rozpizdrzone... łazienka i kibel ubabrana cała w miodzie - bo pewnie żarł te naleśniki w kiblu....:). No i A. udzielił mu kazania znowu.....w sumie to słusznie...a ja między młotem i kowadłem posprzątałam tą kuchnię (no bo on "chory" z gorączką"). Zajęło mi to 45 minut, żeby cały ten syf ogarnąć...masakra...
    Cieszę się, że u innych też niełatwo..:)
    Właśnie mi przypomniałaś ze musz kuchnie ogarnąć...ale sama ten syf zrobiłam...
    Oczywiście jak ja chce rano pospać, to co? Dupa! Piętro niżej robią remont, od 8 rano napieprzaja wiertarkami i młotami, potem zadzwonił moj małż z pytaniem -spisz? Odpowiedziałam, ze próbuje...a on bo go pęcherz boli, co chwila lata do kibla, mamy jakieś leki? Mamy...przyjechał, zabrał, zaliczył kibel i pojechał do pracy...wrrr....bede dzisiaj zła....

Sabina, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Paniami w ten piekny, grudniowy poranek

Mam dzis wolne i wybieram sie na swiateczno-prezentowe zakupy, sama :) wiec bede mogla lazic i grzebac dowoli :)
    Macduska, kiedy tak czytam Twoje posty to mam wrazenie ze zafiksowalas sie na negatywnych wydarzeniach, czasem w ten sposob czlowiek je p o d s w i a d o m i e sciaga. Zacznij pisac o poztywnych- chociazby mialaby to byc minuta rozkosznego dlubania w nosie- jesli nic innego sie juz nie znajdzie a zla passa minie, serio :)
    Sabina, a Ty bez szmaty jednego dnia nie wytrzymasz? Do glowy by mi nie przyszlo zeby oddac sie takiemu zajeciu ;) ale ciesze sie ze lepiej sie czujesz :)
    Bozia, kiedu moj maz gotuje kuchnia wyglada tak samo jak po wyczynach Twojego Miska. Ale ja juz nie myje po nim (kiedys tak robilam) wiec lezal taki syf dotad, dopoki R. nie wrocil z pracy i nie posprzatal, ale to doprowadzalo mne do szalo bo nawet kawy nie bylo jak sobbie rano zrobic, wiec teraz wstaje przed praca i zmywa przez godzine 035.gif

Arwena, Mega, Sabina, moremi, kkisia, gosia7122, iwcia77, macduska, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka ma na drugie imię bałagan ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 11:12

Sabina, gosia7122, moremi, kkisia, SolarPolar, iwcia77, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a wiecie ze mój syn ma najdłuższe świąteczne wakacje od szkoły bo az trzy tygodnie ,jeszcze takich długich nie było jak do niej chodzi :O

Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    kurcze a wiecie ze mój syn ma najdłuższe świąteczne wakacje od szkoły bo az trzy tygodnie ,jeszcze takich długich nie było jak do niej chodzi :O
    Nie tylko twój :)

Arwena, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina olej ta szmatę, polez odpocznij, jutro do roboty idziesz, musisz naładować baterie :*

kkisia lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu tak spokojnie dzisiaj? ;) i zeby nie było..nie chodzi mi o awanturke żadna ;)

Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Co tu tak spokojnie dzisiaj? ;) i zeby nie było..nie chodzi mi o awanturke żadna ;)
    no to podloz jakas bombe ;)

Arwena, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że to nie jest normalne zachowanie ;-) ale ostatni okres byl dla mnie, dla nas, ciezki. Staram się po prostu wrócić do normalności, zająć się codziennymi sprawami, bo jakby nie patrzeć martwilam się zabiegiem, jak to będzie itp, zreszta sama wiadomość, ze ciąża jest stracona, tez dala nam popalic. Chyba maz gorzej to przyjal niz ja. Ciesze sie bardzo, ze to wszysto jest już za nami ;-)
    Więc nie krzyczcie za bardzo ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 11:28

Arwena, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, macduska, Iwone, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiem, że to nie jest normalne zachowanie ;-) ale ostatni okres byl dla mnie, dla nas, ciezki. Staram się po prostu wrócić do normalności, zająć się codziennymi sprawami, bo jakby nie patrzeć martwilam się zabiegiem, jak to będzie itp. Ciesze sie bardzo, ze mam to juz za soba. ;-)
    Więc nie krzyczcie za bardzo ;-)
    będzie dobrze ,a niedługo nowy rok nowe nadzieje :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samuela i Sabina, macie obie podobne choiny w avatarze, dodatkowo post jeden pod drugim ;)

Arwena, moremi, kkisia, Sabina, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur z tym spamiem to ja mam podobnie.W dzien dwie krotkie drzemki po kapieli spanie przy cycu jakies 20 minut a potem marudzi tak do 23.Potem zasnie ale i tak co dwie godziny pobutka na cyca.Daje jej na noc syrop przeciwbolowy ale nie wiele to daje,mysle zo to zeby bo moja starsza przechodzila podobnie.Dobrze ze moja mama mi pomaga bo nie moge czasem w dzien nic zrobic

Pusurek, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samuela i Sabina, macie obie podobne choiny w avatarze, dodatkowo post jeden pod drugim ;)
    kurcze coś w tym jest magicznego chyba ;)

Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to podloz jakas bombe ;)
    może porozmawiamy o kupie ? np. która dzisiaj jaka zrobiła ,konsystencja zapach itp :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 11:37

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    W pierwszej chwili nawet pomyślałam, że Sabina sama siebie cytuje :-)
    Sabinka, ale może uda się znaleźć jakieś mniej obciążające zajęcie niż szmata? Bo ja wiem... Może pierniczki :-)

Sabina, kkisia, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    może porozmawiamy o kupie ? np. która dzisiaj jaka zrobiła ,konsystencja zapach itp :)
    Tylko nie o kupie. Błagam! Już tego więcej nie zniosę!

kkisia, Arwena, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    eee...wieje nuda...przydaloby sie cos nowego ;)

moremi, kkisia, Arwena, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    kurcze coś w tym jest magicznego chyba ;)
    no ladne sa :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra 4 okna umyte
    Forum nadrobione
    To moge dalej sprzatac :)

moremi, Sabina, Arwena, Mega, gosia7122, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dobra 4 okna umyte
    Forum nadrobione
    To moge dalej sprzatac :)
    wy jestescie chyba opetane z tym sprzataniem :)
    tutaj egzorcyzmow potrzeba :)

Heretyczka, Arwena, Reni, Mega, Sabina, SolarPolar, kkisia, Simba, moremi, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 6147 6148 6149 6150 6151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ