35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya propo
ja między pracą a sprzątaniem, G mi bardzo dużo pomaga (prawie cała kuchnię ogarną sam łącznie z odsuwaniem szafek i sprzątaniem również za nimi) i w wielu innych porządkach też,teraz jest w pracy a ja zaraz myję odmrażającą się lodówkę, piorę dziś firany i zasłony ,oj jeszcze mi trochę tego sprzątania zostało ,G chyba okna ogarnie jak przyjdzie z pracy
Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wy jestescie chyba opetane z tym sprzataniem
tutaj egzorcyzmow potrzeba
widze rze spszontania i gotowania ciong dalszy, zero czytania biblii
nie zniese tego
u mnie na swienta bedzie tylko mszalne i kolendy
A.
Bursztyn, Reni, Mega, Arwena, Sabina, SolarPolar, kkisia, Simba, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:a propo
ja między pracą a sprzątaniem, G mi bardzo dużo pomaga (prawie cała kuchnię ogarną sam łącznie z odsuwaniem szafek i sprzątaniem również za nimi) i w wielu innych porządkach też,teraz jest w pracy a ja zaraz myję odmrażającą się lodówkę, piorę dziś firany i zasłony ,oj jeszcze mi trochę tego sprzątania zostało ,G chyba okna ogarnie jak przyjdzie z pracyArwena, Reni, kkisia, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
ale o nowych nie
hahaha
żarcik taki
Piesław pojechał dzisiaj na chemię i jej kurwa nie dostał, bo przez pogryzienie musi brać antybiotyk, bo jest osłabiony
Arwena wrote:o magnesach tez już było
Prze Pani jak się czuje pani piesław ?Arwena, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no ale co tu kontrowersyjnego? przeciez to chleb powszedni...
nie wiem ,aaa nie mam jeszcze @ a mam iść na badania ,miała być ostatnia była 2.października
może być ??Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale o nowych nie
hahaha
żarcik taki
Piesław pojechał dzisiaj na chemię i jej kurwa nie dostał, bo przez pogryzienie musi brać antybiotyk, bo jest osłabiony
ale to co jakiś pies go pogryzł czy co się stałoReni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja w sobotę byłam na takim wkurwie, że mieszkanie lśni (okna umyte mimo, że mam lęk wysokości, firany poprane poprasowane itd)
tak to mam w dupie nie lubię sprzątać a że mam alergika w domu to regularnie jest odkurzane.. i to jest super sprawa, bo człowiek się nie narobi
od razu widać kiedy jestem wkurwiona...śmigam na szmacie aż furczy
Arwena wrote:a propo
ja między pracą a sprzątaniem, G mi bardzo dużo pomaga (prawie cała kuchnię ogarną sam łącznie z odsuwaniem szafek i sprzątaniem również za nimi) i w wielu innych porządkach też,teraz jest w pracy a ja zaraz myję odmrażającą się lodówkę, piorę dziś firany i zasłony ,oj jeszcze mi trochę tego sprzątania zostało ,G chyba okna ogarnie jak przyjdzie z pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 12:09
Arwena, Mega, Sabina, kkisia, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szkoda gadać, nie będę zaśmeicać forum o staraniach się o fasolkę psimi opowieściami
tak pogryzł go amstaf
na szczęście jego pana też, więc są kwita!Arwena wrote:no to hujowoooo ,biedactwo
ale to co jakiś pies go pogryzł czy co się stałoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 12:09
Arwena, Mega, SolarPolar, Sabina, kkisia, Simba, moremi, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja w sobotę byłam na takim wkurwie, że mieszkanie lśni (okna umyte mimo, że mam lęk wysokości, firany poprane poprasowane itd)
tak to mam w dupie nie lubię sprzątać a że mam alergika w domu to regularnie jest odkurzane.. i to jest super sprawa, bo człowiek się nie na robi
od razu widać kiedy jestem wkurwiona...śmigam na szmacie aż furczy
no i to się nazywa motywacja do sprzątania,na wkurwie się sprząta wszystko i to dokładnieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
do piątku dwa razy dziennie i jak będzie ok w neidziele zestaw chemikaBursztyn wrote:jak dlugo bedzie bral antybiotyk?
Bursztyn, Mega, Arwena, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość