35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena wrote:o Boże spraw wreszcie żeby mi się chciało,tak jak mi się nie chce !! sprzątać
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Ja dzisiaj tez mam jakieś spowolnione ruchy, dopiero lozka zebrałam, rozwiesilam pranie, zaraz zabieram sie za kotlety... A sprzątanie, no nie wiem czy dziś dam radę cokolwiek zrobic, ewentualnie drugie pranie wstawię i poprasuję to co musze
Mega, kkisia, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:no widzisz a mówiłam ze dzis myślenie mi ciężko idzie
ale tak w sumie to ty to pociągnęłaś dalej i prowokowałaś ooo
a od prowokacji jest ktos inny na tym forumWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 12:34
Arwena, Mega, kkisia, Reni, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:chyba się przed lodówka kawy śniadaniowej napiję
tz. przed myciem lodówkiArwena, Bursztyn, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:pociagnac to moge najwyzej nosem
a od prowokacji jest ktos inny na tym forum
a czy to tylko dla jednej zarezerwowana ta prowokacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 12:36
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 12:37
Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hm..Według słowników – w tym Słownika Języka Polskiego PWN – słowo Murzyn jest neutralne i nie jest opatrzone kwalifikatorem pogardliwie, którym z kolei oznaczone jest słowo czarnuch. Opinię tę podzielają m.in. dwaj językoznawcy: prof. Jerzy Bralczyk i prof. Jan Miodek czy też poseł na Sejm RP – John Godson (nazywajacy siebie Murzynem
to ja już nie wiem można czy nie można mieć murzyna???Heretyczka wrote:chodziło mi o "murzyna"
podobno niepoprawne politycznieArwena, gosia7122, Mega, Bursztyn, moremi, Sabina, Heretyczka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ależ wielebny! przewietrz chociaż dzwonnicę!
Heretyczka wrote:proponuję przed świetami nabałaganić, nasyfić ile sie da, nikogo nie zapraszać, żywić sie wyłacznie cola i pizzą, ogłądać głupie filmy i sie nie mycSimba, Arwena, Mega, Bursztyn, moremi, Heretyczka, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:chodziło mi o "murzyna"
podobno niepoprawne politycznie
Zaraz wróci Moremi i będę rodzic we więzieniu
Dzien dobry mowię ja posłanko hojarsko.
Mega, Bursztyn, moremi, kkisia, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:proponuję przed świetami nabałaganić, nasyfić ile sie da, nikogo nie zapraszać, żywić sie wyłacznie cola i pizzą, ogłądać głupie filmy i sie nie myc
Mega, Reni, Heretyczka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość