35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Ewka- a jak Tupkowi podoba sie mata edukacyjna?
ciekawi ale bez entuzjazmu zbytniego
moze ciągle sie upewnia że dydndajace zwierzatka są bezpieczneiwcia77, Iwone, moremi, kapturnica, Sabina, Arwena, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:przyzwyczaja sie narazie
ciekawi ale bez entuzjazmu zbytniego
moze ciągle sie upewnia że dydndajace zwierzatka są bezpieczne
no wlasnie chyba tak , bo jak wiemy, niektore zwierzatka maja problemy psychiczne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2b682d73f76.jpgIwone, dorbie, Reni, Arwena, Bursztyn, Mega, Pusurek, Niuta lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zaczal lepiej spac w dzien. Ma teraz 2 dlugie drzemki. Z drugiej budzi sie po 17, kolo 19 kapiel i przed 20 pada ze zmeczenia. Po czym po kwadransie budzi sie i drze pysk do 23. Wczesniej tak nie mial. Co do picia, to dostaje cycka, ale juz dzis rozwazalismy wodke.
Odrobina wody nie zakłóci naturalnego karmienia. Ja bym spróbowała.caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
A co to za wyścigi z rana.
Miałam nadzieję pospać jeszcze z godzinkę bo dziś szkoła później ale Marcel zażyczył sobie śniadanie. No i właśnie najedzony śpi na mnie a ja nie mogę się ruszyć po kawkę.Dorka1979, Mega, moremi, kkisia, malgos741, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyKurcze dzisiaj drugie zebranie rodziców, na to muszę iść, bo coś córka mówiła że od stycznia niby będą musieli zwykłymi autobusami do szkoły jeździć tzn. PKSem a nie gimbusami, że niby szkoła będzie dawała bilety miesięczne żeby dzieci dojeżdżały, chyba tą dyrektorkę już całkiem pojebało, nie dość że teraz jeżdżą wcześniej że muszą w szkole godzinę czekać na lekcję pierwszą to muszą o 6 rano wstawać to jeszcze teraz mają jeździć nieistniejącymi autobusami, bo u nas autobusy do tej miejscowości nie jeżdżą. Ciekawe nie?
Mega, dorbie, moremi, kkisia, malgos741, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dobry
A co to za wyścigi z rana.
Miałam nadzieję pospać jeszcze z godzinkę bo dziś szkoła później ale Marcel zażyczył sobie śniadanie. No i właśnie najedzony śpi na mnie a ja nie mogę się ruszyć po kawkę. -
Dorka1979 wrote:Kurcze dzisiaj drugie zebranie rodziców, na to muszę iść, bo coś córka mówiła że od stycznia niby będą musieli zwykłymi autobusami do szkoły jeździć tzn. PKSem a nie gimbusami, że niby szkoła będzie dawała bilety miesięczne żeby dzieci dojeżdżały, chyba tą dyrektorkę już całkiem pojebało, nie dość że teraz jeżdżą wcześniej że muszą w szkole godzinę czekać na lekcję pierwszą to muszą o 6 rano wstawać to jeszcze teraz mają jeździć nieistniejącymi autobusami, bo u nas autobusy do tej miejscowości nie jeżdżą. Ciekawe nie?
wiesz jak to bedzie do czerwca bedą dawać dzieciakom bilety miesięczne, a od września radź sobie sam....
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Cześć!
Nie mam szczęścia do testów. Wszystkie wychodzą mi ujemnepoza tym w tym miesiącu idę na odwyk - odstawiłam termometr
moremi, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hehe normalnie z domu bym dopiero wyjeżdżała, a ja już w pracy.
Spokojnie, nie zmieniłam się. Od jakiegoś czasu mam motywację w postaci koleżanki, z którą jeżdżę do pracy. Ona jest lizusem i musi z rana kawę z szefem wypićmacduska, kkisia, malgos741, Bozia3, kapturnica, Arwena, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!