Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    dokładnie ;) po prostu ja tak czasami lubię
    bardzo pyszne, ja tez lubie

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie mam niestety nic takiego na skladzie. Bede musiala zamowic jakies mazidlo, jesli sie okaze, ze to zeby.
    A dzieci nie rycza w dzien na zeby? Tylko wieczorem?,czemu niby tak?
    wieczorem dziąsła są bardziej opuchnięte

nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja bez cukru na słono lubię :) mniam :)
    Gdyby nie moja zgaga t pewnie w tej chwili bym leciała robić placuszki.
    Tao samo czekam na świąteczne żarcie, bo tyle tu piszecie ale obawiam się że wszystko mnie ominie przez zgagę :( :'(

Mega, iwcia77, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no to mam troche do czytania
    Większość o jedzeniu ;) owoce morza, ślimaki, wątróbki i takie tam ;)

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Chleb z masłem i z musztarda tez lubie. Z sarepska :)
    tylko z taka

Mega, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    A ja mysle, ze po dzisiejszym lunchu to moja corcia zostanie wegetarianka - poszlysmy do Jeffs na buffalo wings i biedna natknela sie na noge kurczeca z czerwona żyłą - prawie zwymiotowala, wszystko wypluła, ja do niej: no wiesz, w koncu to kurczak, a ona, ze juz nigdy zadnego zwierzecia nie tknie. A ma 8 lat!
    popieram ja 07icon_smile4.gif

Mega, Bozia3, moremi, Simba, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A czort go wie, slini sie jak buldog juz od dluzszego czasu, wiec nie bylabym zdziwiona. I co, takie darcie mordy byloby na kazdy zabek? Toc ja w psychiatryku wyladuje... U corki nawet nie zauwazalam, kiedy zeby rosly. Czemu nie zamowilam sobie klona corki???
    Powiem Ci że z córką też miałam tak że wszystko szło mi luzem, z synem to wszyscy zastanawiali się czemu ja jeszcze do wariatkowa nie trafiłam to trwało do ukończenia przez niego 7 lat. I tak się zastanawiam co będzie teraz.???

Iwone, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Gdyby nie moja zgaga t pewnie w tej chwili bym leciała robić placuszki.
    Tao samo czekam na świąteczne żarcie, bo tyle tu piszecie ale obawiam się że wszystko mnie ominie przez zgagę :( :'(
    a ja z kolei zgagi nie mam , ale najesc sie nie moge..glodna jestem , bo co cos wkuszne to mi stoi kolkiem w przelyku...:( i jest mi po prostu niedobrze :(

Iwone, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur - spróbuj z wodą jednak. Niby jest szkoła mówiąca, że z cycka na początku leci woda i to dziecku wystarcza, ale uważam, że to nieprawda. Znaczy dziecko czasami potrzebuje po prostu się napić czegoś rzadkiego. Można samą wodę, ja tak robię, albo baardzo słabiutki rumianek czy koper.
    U mnie rano odchodzi taki koncert właśnie - po nocy ma sucho jakoś bardziej w buzi. Złości się, cycka wypluwa, a dam mu wody i dosłownie po kilku łykach się uspokaja.
    No albo jednak zęby...

iwcia77, Mega, Iwone, caffe, moremi, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kanapki z pokrojonym jabłkiem nie znam, ale u nas w podstawówce na przerwach jadło się kanapkę z szynką i przegryzało jabłkiem...pycha :).

Caffe - piecze się Twój selerowy pasztet - nie wiem jeszcze jaki smak, ale pachnie odjazdowo....

Nie rozumiem co może być dziwnego w kanapce z ćwikłą - całkiem zwyczajny zestaw jak dla mnie..

caffe, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kanapki z pokrojonym jabłkiem nie znam, ale u nas w podstawówce na przerwach jadło się kanapkę z szynką i przegryzało jabłkiem...pycha :).

Caffe - piecze się Twój selerowy pasztet - nie wiem jeszcze jaki smak, ale pachnie odjazdowo....

Nie rozumiem co może być dziwnego w kanapce z ćwikłą - całkiem zwyczajny zestaw jak dla mnie..
    To czekam jutro na relację z degustacji ;D

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja z kolei zgagi nie mam , ale najesc sie nie moge..glodna jestem , bo co cos wkuszne to mi stoi kolkiem w przelyku...:( i jest mi po prostu niedobrze :(
    No to Ci zazdroszczę i współczuję

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusur - spróbuj z wodą jednak. Niby jest szkoła mówiąca, że z cycka na początku leci woda i to dziecku wystarcza, ale uważam, że to nieprawda. Znaczy dziecko czasami potrzebuje po prostu się napić czegoś rzadkiego. Można samą wodę, ja tak robię, albo baardzo słabiutki rumianek czy koper.
    U mnie rano odchodzi taki koncert właśnie - po nocy ma sucho jakoś bardziej w buzi. Złości się, cycka wypluwa, a dam mu wody i dosłownie po kilku łykach się uspokaja.
    No albo jednak zęby...
    u mnie po koperkowej było to samo

Bozia3 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka- a jak Tupkowi podoba sie mata edukacyjna?

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna poprosić przepis na ten pasztet selerowy do cudnych przepisów?

moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a9e5205b783.jpg

moremi, Simba, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba za kilka lat twoje blizniaki beda przed swietami pomagac ci tak :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64ae78921cd6.jpg

Mega, nick nieaktualny, Iwone, kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e41e373a395.jpg

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, SolarPolar, Bozia3, caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, Niuta lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Simba za kilka lat twoje blizniaki beda przed swietami pomagac ci tak :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64ae78921cd6.jpg
    Niemożliwe, za czysto jest ;)

Iwone, moremi, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e43ea37ddf87.jpg

Mega, Iwone, moremi, nick nieaktualny, Reni, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 6144 6145 6146 6147 6148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ