35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:A o kulaszy słyszałyście ?
rozgotowane kartofle zaprawione wodą z mąką zdajes ię,
na bogato polewane gorącym smalcem ze skwarkami i tłustą śmietaną
to lubiemacduska, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A o kulaszy słyszałyście ?
rozgotowane kartofle zaprawione wodą z mąką zdajes ię,
na bogato polewane gorącym smalcem ze skwarkami i tłustą śmietaną
to lubiekapturnica, macduska, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMoje dziecko po ponad 2,5 godzinie rykow zasnelo. Tak juz ma ktoras noc z rzedu. Rozwazam oddanie go do adopcji, bo to lepsze niz dozywocie za uduszenie go poduszka. Chce go ktoras??
Simba, caffe, Parka, macduska, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Bozia3, anna maria, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Placki ziemniaczane robię na kilka sposobów. Na słodko i słono w zależności od nastroju
Iwone lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Moje dziecko po ponad 2,5 godzinie rykow zasnelo. Tak juz ma ktoras noc z rzedu. Rozwazam oddanie go do adopcji, bo to lepsze niz dozywocie za uduszenie go poduszka. Chce go ktoras??
caffe, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Moje dziecko po ponad 2,5 godzinie rykow zasnelo. Tak juz ma ktoras noc z rzedu. Rozwazam oddanie go do adopcji, bo to lepsze niz dozywocie za uduszenie go poduszka. Chce go ktoras??
malgos741, Parka, caffe, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
Moze zanosi sie na pierwszy ząbek?moremi lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ojciec mógł go ponosić. Z tymi trzesacymi rekami szybko by go ululal
Mega, moremi, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
Mój jak zaczął 6 miesiąc to pisałam, ze poszedł do starszaków, tzn. jak nigdy, zaczął chodzić spać ok. 22, a czasami 23. Spowodowane to było tym, że trzecią drzemkę robił sobie ok. 17-18 i wstawał ok. 19-20, no więc spać chodził po 2-3 godzinach zabawy.
Od tego tygodnia wraca do wcześniejszych "ustawień" i znowu chodzi spać na noc wcześnie, wczoraj przed 18, a dzisiaj przed 19.
Zastanawiam się czemu Twój tak płacze. Czy aby nie z tego powodu, ze chce iść spać, a nie może zasnąć?
Dajesz mu coś do picia?Simba, Pusurek, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ty ale dzis bez szaleństw dzionek minął?
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:ja pamiętam jak kiedyś jadłam chleb z masłem i cukrem
a co do dziwnych kanapek to lubię chleb, masło,wędlina, pomidor i majonez pycha -
ComeToMeBaby wrote:o chlebie z masłem i cukrem słyszałam, sama jakoś nie próbowałam, o wersji z jabłkiem nie.
za to zdarzało się jeść chlebek maczany w jajku, smażony na patelni, na koniec posypany cukrem. omomomommmmniam
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Moze zanosi sie na pierwszy ząbek?
Mega, moremi, iwcia77, Bozia3, Dorka1979, Simba, Reni, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A czort go wie, slini sie jak buldog juz od dluzszego czasu, wiec nie bylabym zdziwiona. I co, takie darcie mordy byloby na kazdy zabek? Toc ja w psychiatryku wyladuje... U corki nawet nie zauwazalam, kiedy zeby rosly. Czemu nie zamowilam sobie klona corki???
caffe, Parka, Pusurek, kkisia, Mega, iwcia77, Bozia3, Sabina, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość