35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Bry
Test oczywiscie oblalam
Teraz tylko czekam zeby przyszla @ i kurna zaraz po swietach hsg
Juz sie bojeiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Wywołałam wilka z lasu....nie wierci ale zaczął walić młotem...kurwa! I po ciszy i spokoju...
moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:
Łaski, mam pyt. Czy jakaś Uczona mi wytłumaczy- skąd u mnie dziś taki spadek tempy? Czy to już zapowiedź @??
Moze byc zagnieżdżenie i życze tego
A moze trafiłas na spadek progesteronu akurat w czasie co mierzyłas ( wydzielany jest pulsacyjnie) i taki se spadek niezobowiązujący..
Moze tez to byc zapowiedz zbliżającej sie @..
To troche jak wróżenie z fusów ..
Jeśli nigdy nie zdarzały Ci sie takie cyrki ze spadkami , a faza lutealna jest dłuższa niż 10 dni to może być to dobry znak..
Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Wywołałam wilka z lasu....nie wierci ale zaczął walić młotem...kurwa! I po ciszy i spokoju...
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Niuta dostała odpowiedź na zapytanie o szanse przyniskim amh
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-starania-ze-wspomaganiem/postepowanie-przy-bardzo-niskim-amh,5375.htmlkkisia, Sabina, Pusurek, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Hajo wieczorkiem...
Gretka spróbuj moze brac jedna tabletkedziennie acardu na dokrwienie macicy....To może wpłynąc na zwiekszenie endoU mnie clo tez troche uposledzało endometrium , wciskałam orzechy , wino i niewiele to tak naprawde daje..Musiała byś żłopac hektolitry i jesc tonami orzechy
ja zlopalam hektolitry i endo zawsze bylo piekneCo nie zmienia faktu, ze w ciaze nie zachodzilam..
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mam do Was pytanie.
Czy Wasi mężowie/faceci sami kupują Wam prezenty na Święta? Czy sa one dla Was zaskoczeniem, czy raczej mówicie co chcecie, albo wręcz same je kupujecie? No i koniec końców czy jesteście zadowolone?
[uwaga- post zawiera lokowanie produktu]
moj kupuje czesto na zyczenie (wtedy jestem zadowolona), ale czesto tez bez zazyczenia, czasami nawet wbrew zyczeniom. I wtedy tez czasami jestem zadowolona- tak bylu z pierwszym kindlem sto lat temu, kiedy ja kategorycznie nie chcialam sie przerzucic z papierowych ksiazek na elektroniczna, a do wtedy Kindle kosztowal prawie 300euraczy (ile ja za to ksiazek moglam miec!)..
Do dzis (3 kindle pozniej, wszystkie nadala dzialaja) uwazam, ze to byl jeden z najlepszych niechcianych prezentow- bo woze ze soba non stop 300 ksiazek, dokumenty do pracy, kazda nowa pozycje moge miec w 2 minuty. Po "dojechaniu" do Kindle Paper White cofnelam sie do poprzedniego mdelu, bo nie pasuje mi pdswietlany ekran, wole lampke w obudowie.
Przy okazji- niemiecki amazon sprzedaje aktualnie kindle po 49€.Mega, moremi, Pusurek, kkisia, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Robię listę rzeczy, które bym chciała. Mąż wybiera według własnego uznania i takim sposobem mam i niespodziankę i coś, co chcę
Bry
O- ja tez mam taka liste- dostepna dla calej rodzinybardzo dobra sprawa, bo ja sobie tam caly rok rzeczy wrzucam. I nie ma potem paniki jak ktos sie pyta "co chcesz w prezencie?"
Mega, moremi, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
He, he laski
Ja też zrobiłam listę w zeszłym roku, spisałam listę z 10 rzeczy..
Myslałam, ze małż ze dwie wybierze - kupił wszytsko...
Przy moich czterech książkach dla niego wypadło słabo...)))))))
nie to, żebym się chwaliła, ale nawet facet potrafi zakoczyć człowieka
W tym roku na pytanie o prezent powiedziałam, że moje wydatki na lekarzy i badania w grudniu to już wystarczający wysyp pieniędzy na mnie
ale pewnie dostanę suszarkę do włosów
sam na to wpadł
ostatnio młoda zasikała nasze łózko, powiedziałam żeby suszarką dosuszył
moja działa po włączeniu do gniazdka, bo przełącznik się spalił, przy suszeniu lakieru na drzwiach..do tego kobieta używa suszarki
wkurzył się i powiedział, że kupi mi suszarkę - zatem ja wygrywam konkurs na najbardziej romantyczny prezent - suszarka do włosów i biopsja tarczycy...
)))))))))))0
Miłego dnia
moremi, Mega, Bozia3, Pusurek, kkisia, Sabina, Bursztyn, kapturnica, Simba, paszczakin, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
już na Wielkanoc????
dzień dobry
macduska wrote:a tu zrobiłam sobie w kuchni dekorację świąteczną:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:09
Bozia3, moremi, Mega, kkisia, Sabina, Bursztyn, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sam - są trafione - jestem zadowolona
czasami coś sobie sama wybiorę, szczególnie jak coś gdzieś zobaczę i strasznie mi się spodoba
Simba wrote:Mam do Was pytanie.
Czy Wasi mężowie/faceci sami kupują Wam prezenty na Święta? Czy sa one dla Was zaskoczeniem, czy raczej mówicie co chcecie, albo wręcz same je kupujecie? No i koniec końców czy jesteście zadowolone?moremi, Mega, kkisia, Sabina, Simba, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszcza u nas też czytniki rządzą. A. korzysta ze starszego kindle, a ja mam onyxa z podświetleniem - rewelacja. Dla mnie opcja podświetlenia jest bardzo pomocna i w ogóle nie przeszkadza...a raczej bardzo pomaga
kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:sam - są trafione - jestem zadowolona
czasami coś sobie sama wybiorę, szczególnie jak coś gdzieś zobaczę i strasznie mi się spodobaMega, Reni, Pusurek, kkisia, Bursztyn, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a nie bolą Was oczy od czytania na tych czytnikach, bo czaiłam się do zakupu ale jakoś mi nie podchodzą te czytniki
Bozia3 wrote:Paszcza u nas też czytniki rządzą. A. korzysta ze starszego kindle, a ja mam onyxa z podświetleniem - rewelacja. Dla mnie opcja podświetlenia jest bardzo pomocna i w ogóle nie przeszkadza...a raczej bardzo pomagamoremi, kkisia, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość
-
własnie nie wiem
w sumie mieliśmy czekać do nowego roku i chyba zapiszę się do gina tak na przypał, że ja w sprawie IVFa jak ona powie, że miały być 3 iui to udam głupa
trochę szkoda mi czasuBozia3 wrote:Reni jaki teraz jest Twój plan po wyleczeniu psa - jeszcze inseminacja, czy przystępujecie już do in vitro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:10
Mega, moremi, kkisia, Sabina, Simba, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:własnie nie wiem
w sumie mieliśmy czekać do nowego roku i chyba zapiszę się do gina tak na przypał, że ja w sprawie IVFa jak ona powie, że miały być 3 to udam głupa
trochę szkoda mi czasuMega, kkisia lubią tę wiadomość