35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:dziewczyny pomózcie mam pytanie ni z gruszki ni z pietruszki, mały mi rzyga nutramigenem, wyrzygał lekarstwo, nadal ma ataki, jestem wykonczona, czy z tych dla alergikow na krowie-humana sl albo bebilon pepti jest ktores o normalnym smaku?
chcialabym pomoc , ale sie na tym zupelnie nie znam
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a dlaczego mam jesc brokula z nowej Zelandii? Jem lokalne warzywa z gospodarstwa ekologicznego.
Ale jesli to pomaga Ci przezyc to swietnie, chociaz na dluzsza mete kazda syntetyczna czasteczka "lokujac" sie zaburza rownowage w organizmie co wkoncu doprowadza do skutkow ubocznych, to tylko kwestia czasu.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nie zamierzam prowadzić dyskusji w ten przed świąteczny czas, ale dziękuje, ze troszczysz się o mój organizm. Nie wydaje mi się, żeby był bardzo zaburzony, raczej wszystko swiadczy o tym, ze jest wręcz przeciwnie. Mam za to paru znajomych , którzy są bardzo eko, nie chroni ich to jednak przed problemami zdrowotnymi. Borykaja się m.in z migrenami, anemia czy problemami hormonalnymi. To ja wole moje witaminy.
przeciez nigdzie nie napsialam ze masz zaburzony organizm, nigdzie tez nie napisalam, ze ekologia chroni przed problemami zdrowotnymi, na to sklada sie szereg innych faktorow. Napisalam tylko co mysle o syntetycznych witaminach, chyba moge.
Jedz se te synetyki wiadrami, nic mi do tego
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:a ja nie chodzę bo się wstydzę no chyba ze dla fok i morświnów sekcję utworzą, no i oczy, przez soczewki, konieczność przywdziania okularów w których czuję sie tragicznie
ale co ci przeszkadzają soczewki?
ja pływam w soczewkach + okularki,
i dobrze jestiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja moge uprasowac!!
Yyy, nooo, wiesz Pusurek, dziekuje Ci, kochana jestes, ale yyyyy, wiesz, yyy, poradze sobie jakosMega, iwcia77, kkisia, Pusurek, malgos741, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:No wlasnie Ania przerobila z malym duzo tego mleka ,ja to jade od samego poczatku na milupie.
Ja tylko zapamietalam, ze Ania chciala sie na jakies specjalne kozie przerzucic, ktore mozna bylo juz od miesiaca podawac. Normalne kozie od czterech chyba mowila..iwcia77, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Yyy, nooo, wiesz Pusurek, dziekuje Ci, kochana jestes, ale yyyyy, wiesz, yyy, poradze sobie jakos
iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bry..szaro-buro i do bani z ta pogoda
paszczak- jak ci poszlo walkowanie wczoraj ?
no i mnie dopadly skorcze lydek...a bylo juz tak pieknie...pobieglam po magnez ( nie magnes), moze mi pomoze
Mega, malgos741, Pusurek, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello dziewczynki ją jeszcze w robocie
Spać mi się chce jak cholera a jeszcze do ginka i po kumpla, który ma nam robić lapka aby szybciej chodził i cały dzień z bani. Zaraz trukne sms czy nie ma opóźnienia.Mega, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ze jak ciemno to dobry wieczor?
Dziekuje za odpowiedzi na moje pytanie. Jakis wkurw mnie wczoraj ogarnal, bo ja uwielbiam robic prezenty i caly rok slucham co komu potrzeba i wiem, ze zwykle sa to prezenty trafione. Natomiast mam wrazenie, ze moje ochy i achy nad czyms co mi sie podoba, nigdy nie sa slyszane i jak przychodza jakies uroczystosci, to moi bliscy nigdy nie wiedza co mi kupic. Wiem, zenada zeby sie tak nad soba uzalac, ale co? Jedynaczce nie wolno?
I w tym roku mam sobie wybrac perfumy od meza, oraz ksiazki od matki. Z okazji zblizajacego sie wydarzenia, mam sobie rowniez wybrac bizuterie...Swietnie...
No ale, dzialajac konstruktywnie, dzieki Waszym podpowiedziom, mysle, ze pomysl listy z ktorej mozna cos wybrac jest super. Bo ja kocham niespodzianki
A z innej beczki to bylam dzisiaj na USG i poprosilam zeby mi pokazali twixy w 3D. Widzialam tylko Maksa, bo Leon wcisnal sie miedzy zebra i schowal za lozyskiem. WstydnisFaaaaajne to bardzo
Oczywiscie zeby nie bylo watpliwosci (nie chce rozgrzebywac tematu, ale zaraz kolezanki zobacza, ze belgijska sluzba zdrowia to nie tylko pukanie), wyniki calosciowe z amnio byly tylko dla Maksa - Leona pomineli, ale maja byc w piatek. Dlaczego mnie to juz nie dziwi? No ale przynajmniej juz wiadomo ze z Maksem jest git majonez.
No i co? Pieke plesniaka. Tutaj wystarczy rzucic haslo i juz czlowiek wie na co ma ochote. Ba! Bez czego nie moze sie obejsc!
Dziekuje za uwage.
Pusurek, malgos741, gretka, Bursztyn, Mega, kkisia, Reni, ania.g, anna maria, iwcia77, gosia7122, Mala79, Bozia3, paszczakin, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny