35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Simba, a skad wiesz,ktory jest ktory? A jak oni sie zamieniaja miejscami??
Co to bizu, to bierz brylanty. Podwojne. W koncu iwent jakis to jest!
Zadne inne kamienie nie wchodza w grePusurek, iwcia77, Arwena, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:co to jest ten plesniak?
nazwa ohydna
Ciasto kruche na spod, potem dzem pozeczkowy albo inny kwasny, potem ciasto kruche z dodatkiem kakao potem wlasnie ta pianka z bialek i cukru i na gore ciasto kruche takie jak na spod. Dobry wynalazek jak wyjdzieMoja babcia robila najlepsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 18:02
kkisia, malgos741, ania.g, iwcia77, Arwena, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:dziewczyny pomózcie mam pytanie ni z gruszki ni z pietruszki, mały mi rzyga nutramigenem, wyrzygał lekarstwo, nadal ma ataki, jestem wykonczona, czy z tych dla alergikow na krowie-humana sl albo bebilon pepti jest ktores o normalnym smaku?
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:No raczej. Dajmonts ar forewer i takie tam. Tobie zreszta nie wypada innych nosic.
Matka mówi do mnie wczoraj że M musi mi teraz po dwa takie same pierscionki kupowac, to bede miała dla swoich synowych. Zart jakis! To chyba oczywiste ze to one mi beda placic haracz w brylantach za tych wspanialych facetow ktorych im wychowamPusurek, Reni, iwcia77, kkisia, Bozia3, Arwena, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Of kors. Historia kinematografii do czegos zobowiazuje
Matka mówi do mnie wczoraj że M musi mi teraz po dwa takie same pierscionki kupowac, to bede miała dla swoich synowych. Zart jakis! To chyba oczywiste ze to one mi beda placic haracz w brylantach za tych wspanialych facetow ktorych im wychowamiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale wiesz, ze o tym samym pomyslalam? Dwa pierdzionki, dadza je potem swoim kobietom,jak juz bedziesz miala sekate paluchy. Ale wez dwa rozne, ladniejszy dasz temu, ktorego bedziesz bardziej kochac...
A to dzieci nie kocha po rowno tak samo?Pusurek, iwcia77, kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Albo ktory bedzie mial fajniejsza narzeczona
A to dzieci nie kocha po rowno tak samo?Jak Cie ktorys bardziej wkurzy, bo przyprowadzi jakas arabke, to mu dasz ten brzydszy.
iwcia77, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nie lubię włoskiej poczty, stwierdzam po raz kolejny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 17:42
Pusurek, Mega, Arwena, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam zagwozdke ubraniowa. Idziemy do znajomych w 2 dzień świat i nie wiem, co ubrac na gore. Znaczy na grzbiet,nie na głowę. Wszystkie moje bluzki do karmienia wyglądają jak scierki od prania ich non stop,zresztą są to bardziej koszulki niż eleganckie bluzki. I co tera? Kupować cos eleganckiego do karmienia na gwałt, czy ubrać normalny ciuch sprzed ciąży? Bo i tak nie będę karmić przy świątecznym stole, raczej się oddale dyskretnie. Tylko nie wiem,czy cokolwiek sprzed ciąży pasi na mnie w cyckach. Zeby mi guziki w bluzce nie strzelily do talerza pod naporem mleka...
iwcia77, kkisia, Mala79, Simba, Mega, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam zagwozdke ubraniowa. Idziemy do znajomych w 2 dzień świat i nie wiem, co ubrac na gore. Znaczy na grzbiet,nie na głowę. Wszystkie moje bluzki do karmienia wyglądają jak scierki od prania ich non stop,zresztą są to bardziej koszulki niż eleganckie bluzki. I co tera? Kupować cos eleganckiego do karmienia na gwałt, czy ubrać normalny ciuch sprzed ciąży? Bo i tak nie będę karmić przy świątecznym stole, raczej się oddale dyskretnie. Tylko nie wiem,czy cokolwiek sprzed ciąży pasi na mnie w cyckach. Zeby mi guziki w bluzce nie strzelily do talerza pod naporem mleka...
Pusurek, Mega, kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość