35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia brzunio pierwsza klasa...Tak jakbys piłke lekarska połknęła heheheh
Paszcza w końcu kartofel to jak miał nie byc facet .-musowo jajcarz musiał byc..
Będzie kartofel Adaś , nie Adamek
A tak poza tym to od 2dni nie mam na nic czasu..Kurde jak nie urok to przemarsz wojsk...
A co tam jeszcze było??Juz nie pamietam..SKS coraz bardziej sie uaktywnia.
Poza tym chuj mnie strzela od 6tego jak mlodemu założyli dół aparatu w poniedzialek mial poprawiany jeden zamek, dzis chwile temu odpadly 2 a wizyte najwcześniej w piatek mamy.....Jakis pech cholerny bo góre nosi od kwietnia i nic sie nie działo..macduska, Mega, moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kapta jestem . Wrocilam, odrobilam z dzieckiem lekcje tzn siedzialam nad nim i pilnowalam by odrobil , na obiAd zjadlam garsc orzechow i ciastek
, ogarnelam kuchnie - maz byl do poludnia w domu wiec zastalam kuchnie w ruinie, nakarmilam psa wedzonym kArmazynem bo mi nie podszedl i teraz siedze pysznie w fotelu i odpoczywam przed snem:-)
Arwena, ania.g, macduska, kkisia, peppapig, Bozia3, Sabina, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kapta jestem . Wrocilam, odrobilam z dzieckiem lekcje tzn siedzialam nad nim i pilnowalam by odrobil , na obiAd zjadlam garsc orzechow i ciastek
, ogarnelam kuchnie - maz byl do poludnia w domu wiec zastalam kuchnie w ruinie, nakarmilam psa wedzonym kArmazynem bo mi nie podszedl i teraz siedze pysznie w fotelu i odpoczywam przed snem:-)
I powiem Ci ,że moj dobrze gotuje ale ze sprzątaniem , a zwł zmywaniem za sobą ma wiekszy problem niz 3latek...Jakby orkan przeszedł przez kuchnie tak to zawsze wyglada...
Polar w jakim wieku masz syna?/core?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 20:15
SolarPolar, ania.g, kkisia, Mega, Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny