X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ewa a moze mlody ma nietolerancje laktozy?
    To wtedy by tolerował Nutramingen

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój pije enfamil premium od początku i nie narzekam. Nie było ulewania, kupy bez problemu robi, uczulenia brak.
    Dla mnie te wszystkie nazwy to jakas czarna magia..Nigdy nie karmiłam mlodego sztucznym mlekiemm , byl cyc do konca 9 miesiaca a w miedzy czasie juz kaszki ..
    Caffe enfamil to mleko???

caffe, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, o Enfamilu czytałam tyle złych opinii że obchodzę to mleko szerokim łukiem na razie.

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Poza tym chuj mnie strzela od 6tego jak mlodemu założyli dół aparatu w poniedzialek mial poprawiany jeden zamek, dzis chwile temu odpadly 2 a wizyte najwcześniej w piatek mamy.....Jakis pech cholerny bo góre nosi od kwietnia i nic sie nie działo..

Kapta, mojemu też ze dwa razy zamki odpadły, raz takie metalowe okucie na tylnym zębie zeszło,a raz się okazałao że pierworodnemu wrosła gumka separacyjna w dziąsło....

SolarPolar lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta, mojemu też ze dwa razy zamki odpadły, raz takie metalowe okucie na tylnym zębie zeszło,a raz się okazałao że pierworodnemu wrosła gumka separacyjna w dziąsło....
    no te metalowe. Kurde jakies dziadostwo normalnie...Nie je nic twardego a i tak jakies ustrojstwo slabizna...W dodatku drucik mu zostawila pizda za dlugi i kaleczylo dziaslo..Musialam z wielkimi problemami ale poradzic sobie z odciecieem...

Sabina, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dla mnie te wszystkie nazwy to jakas czarna magia..Nigdy nie karmiłam mlodego sztucznym mlekiemm , byl cyc do konca 9 miesiaca a w miedzy czasie juz kaszki ..
    Caffe enfamil to mleko???
    tak, to mleko takie jak np. bebiko

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Caffe, o Enfamilu czytałam tyle złych opinii że obchodzę to mleko szerokim łukiem na razie.
    ja czytałam dokładnie odwrotne opinie

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Bebiko - już miało być dobrze ale pojawiło się uczulenie na buzi i problemy ze zrobieniem kupy.

Aniu skoro po bebiko było ok to spróbuj bebiko HA hipoalergiczne, albo NAN

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 21:07

ania.g lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia piękny brzuszek :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabbcia a Ty jak tam ..Nie pytam tylko o fizyczna kondycje..Bo ta psychiczna nie mniej wazna..
    Fizycznie, co mnie zadziwia,jestem bardzo słaba.
    Psychicznie chyba to moje najgorsze dni.

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba, jak maja byc dwa, to wyglada na to, ze kolczyki musisz dostac.. Podpowiem M ;)
    Kolczyki wylacznie jako dodatek do pierscionka.

moremi, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Iwcia, brzucho pierwsza klasa.. Dobrze, ze wstawilas, wiec juz jest jeden nowy brzuch w tym tygodniu, to ja z moim nie bede sie wpychac..
    Bylam dzis u gina, wszytko ok i mimo tego, ze mam porzadne USG umowione na poniedzialek (zadowolony byl, ze sie umowilam, chyba mu sie zapomnialo mi powiedziec) na chwilke podlaczyl mnie do swojego unitro-atari. Dziecie jak zwykle nie kooperowalo, bylo dokladnie bokiem z podkurczonymi nogami, ale jak pomiąchal glowica z drugiej strony brzucha to w koncu powiedział:
    CHLOPAK

Takze bedziecie ciotki miec drugiego Adasia ;) (bron Boże nie Adamka ;) )
    Hurra! Bo wszystkie Adasie fo fajne chlopaki! Adamki tez. I nie probuj nawet powiedziec czegos innego :-P

moremi, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałabym, Paszczak gratuluje Adasia, chyba płci już nie zmieni, nie? ;)

paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Fizycznie, co mnie zadziwia,jestem bardzo słaba.
    Psychicznie chyba to moje najgorsze dni.
    Myslałam wczoraj o Tobie wieczorem...Że chyba teraz najgorszy czas bedzie dla Was bo i pewnie małz tez to przeżywa.......Kiedy idziesz na kontrole???

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale konieczność uaktualnienia zdjecia cie nie minie! Wiec rozkładaj deskę, rozgrzewaj żelazko i rób sesje! Czekamy! :) :P

moremi, Sabina, kkisia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia <3

Sabina lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z kina. Jako chpd nie mogę oddawać się tak przyziemnym zajęciom jak sprzątanie czy gotowanie na święta. Zresztą na pierwsze jedziemy do teściów, a na drugie do moich rodziców :-) tak, obchodzimy święta dwa razy :-) a po drodze sylwester ;)

Sabinko, a nie możesz wziąć zwolnienia? Posiedzieć zawinięta w kocyk z książką jakąś? Trochę rozpaczy i wypłakania się nie jest złe. Może pomóc w oczyszczeniu się.

Simba, czekamy zatem na drugie wyniki :-)

Paszczaku, cieszę się, że będzie Adaś :-)

Iwcia, cudny brzuszek :-) jeżeli będę pierwsza w ciąży z klanu krasnali, to zamawiam te ciuszki :-)

Pusurek, Sabina, kkisia, Simba, Mega, paszczakin, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas prezentowy szał. Corka byla z chlopem w miescie i wrocili ogromnie zadowoleni. Poza tym chlop odebral z poczty paczke ze sklepu internetowego, mial taki sam pomysl na prezenty jak ja, tylko sklep inny. Corka siedzi teraz w swoim pokoju i jak swistak zawija prezenty. Wydala cala swoja uzbierana kase na prezenty dla nas i swoich przyjaciolek i jest szczesliwa. :-) Prezentow bedzie jakas kosmiczna fura (same ciuchy, to paki beda wielkie + snowboard ), trzeba bedzie chyba choince galezie do polowy odciac, bo nie wejda pod spod. ;-)

caffe, Simba, anna maria, kkisia, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Iwcia, brzuszek pierwsza klasa ;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza jednak chlopak super gratulacje,Iwcia powiem szczerze nie widzialam dawno tak ladnego brzuchola:-)

Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 6167 6168 6169 6170 6171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ