Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ewa a moze mlody ma nietolerancje laktozy?
    To wtedy by tolerował Nutramingen

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój pije enfamil premium od początku i nie narzekam. Nie było ulewania, kupy bez problemu robi, uczulenia brak.
    Dla mnie te wszystkie nazwy to jakas czarna magia..Nigdy nie karmiłam mlodego sztucznym mlekiemm , byl cyc do konca 9 miesiaca a w miedzy czasie juz kaszki ..
    Caffe enfamil to mleko???

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, o Enfamilu czytałam tyle złych opinii że obchodzę to mleko szerokim łukiem na razie.

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Poza tym chuj mnie strzela od 6tego jak mlodemu założyli dół aparatu w poniedzialek mial poprawiany jeden zamek, dzis chwile temu odpadly 2 a wizyte najwcześniej w piatek mamy.....Jakis pech cholerny bo góre nosi od kwietnia i nic sie nie działo..

Kapta, mojemu też ze dwa razy zamki odpadły, raz takie metalowe okucie na tylnym zębie zeszło,a raz się okazałao że pierworodnemu wrosła gumka separacyjna w dziąsło....

SolarPolar lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta, mojemu też ze dwa razy zamki odpadły, raz takie metalowe okucie na tylnym zębie zeszło,a raz się okazałao że pierworodnemu wrosła gumka separacyjna w dziąsło....
    no te metalowe. Kurde jakies dziadostwo normalnie...Nie je nic twardego a i tak jakies ustrojstwo slabizna...W dodatku drucik mu zostawila pizda za dlugi i kaleczylo dziaslo..Musialam z wielkimi problemami ale poradzic sobie z odciecieem...

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dla mnie te wszystkie nazwy to jakas czarna magia..Nigdy nie karmiłam mlodego sztucznym mlekiemm , byl cyc do konca 9 miesiaca a w miedzy czasie juz kaszki ..
    Caffe enfamil to mleko???
    tak, to mleko takie jak np. bebiko

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Caffe, o Enfamilu czytałam tyle złych opinii że obchodzę to mleko szerokim łukiem na razie.
    ja czytałam dokładnie odwrotne opinie

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Bebiko - już miało być dobrze ale pojawiło się uczulenie na buzi i problemy ze zrobieniem kupy.

Aniu skoro po bebiko było ok to spróbuj bebiko HA hipoalergiczne, albo NAN

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 21:07

ania.g lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia piękny brzuszek :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabbcia a Ty jak tam ..Nie pytam tylko o fizyczna kondycje..Bo ta psychiczna nie mniej wazna..
    Fizycznie, co mnie zadziwia,jestem bardzo słaba.
    Psychicznie chyba to moje najgorsze dni.

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba, jak maja byc dwa, to wyglada na to, ze kolczyki musisz dostac.. Podpowiem M ;)
    Kolczyki wylacznie jako dodatek do pierscionka.

moremi, Mega, Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Iwcia, brzucho pierwsza klasa.. Dobrze, ze wstawilas, wiec juz jest jeden nowy brzuch w tym tygodniu, to ja z moim nie bede sie wpychac..
    Bylam dzis u gina, wszytko ok i mimo tego, ze mam porzadne USG umowione na poniedzialek (zadowolony byl, ze sie umowilam, chyba mu sie zapomnialo mi powiedziec) na chwilke podlaczyl mnie do swojego unitro-atari. Dziecie jak zwykle nie kooperowalo, bylo dokladnie bokiem z podkurczonymi nogami, ale jak pomiąchal glowica z drugiej strony brzucha to w koncu powiedział:
    CHLOPAK

Takze bedziecie ciotki miec drugiego Adasia ;) (bron Boże nie Adamka ;) )
    Hurra! Bo wszystkie Adasie fo fajne chlopaki! Adamki tez. I nie probuj nawet powiedziec czegos innego :-P

moremi, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałabym, Paszczak gratuluje Adasia, chyba płci już nie zmieni, nie? ;)

paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Fizycznie, co mnie zadziwia,jestem bardzo słaba.
    Psychicznie chyba to moje najgorsze dni.
    Myslałam wczoraj o Tobie wieczorem...Że chyba teraz najgorszy czas bedzie dla Was bo i pewnie małz tez to przeżywa.......Kiedy idziesz na kontrole???

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale konieczność uaktualnienia zdjecia cie nie minie! Wiec rozkładaj deskę, rozgrzewaj żelazko i rób sesje! Czekamy! :) :P

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z kina. Jako chpd nie mogę oddawać się tak przyziemnym zajęciom jak sprzątanie czy gotowanie na święta. Zresztą na pierwsze jedziemy do teściów, a na drugie do moich rodziców :-) tak, obchodzimy święta dwa razy :-) a po drodze sylwester ;)

Sabinko, a nie możesz wziąć zwolnienia? Posiedzieć zawinięta w kocyk z książką jakąś? Trochę rozpaczy i wypłakania się nie jest złe. Może pomóc w oczyszczeniu się.

Simba, czekamy zatem na drugie wyniki :-)

Paszczaku, cieszę się, że będzie Adaś :-)

Iwcia, cudny brzuszek :-) jeżeli będę pierwsza w ciąży z klanu krasnali, to zamawiam te ciuszki :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Mega, paszczakin, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas prezentowy szał. Corka byla z chlopem w miescie i wrocili ogromnie zadowoleni. Poza tym chlop odebral z poczty paczke ze sklepu internetowego, mial taki sam pomysl na prezenty jak ja, tylko sklep inny. Corka siedzi teraz w swoim pokoju i jak swistak zawija prezenty. Wydala cala swoja uzbierana kase na prezenty dla nas i swoich przyjaciolek i jest szczesliwa. :-) Prezentow bedzie jakas kosmiczna fura (same ciuchy, to paki beda wielkie + snowboard ), trzeba bedzie chyba choince galezie do polowy odciac, bo nie wejda pod spod. ;-)

caffe, Simba, anna maria, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Iwcia, brzuszek pierwsza klasa ;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza jednak chlopak super gratulacje,Iwcia powiem szczerze nie widzialam dawno tak ladnego brzuchola:-)

Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 6167 6168 6169 6170 6171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ