35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Mój pije enfamil premium od początku i nie narzekam. Nie było ulewania, kupy bez problemu robi, uczulenia brak.
Caffe enfamil to mleko???caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Poza tym chuj mnie strzela od 6tego jak mlodemu założyli dół aparatu w poniedzialek mial poprawiany jeden zamek, dzis chwile temu odpadly 2 a wizyte najwcześniej w piatek mamy.....Jakis pech cholerny bo góre nosi od kwietnia i nic sie nie działo..
Kapta, mojemu też ze dwa razy zamki odpadły, raz takie metalowe okucie na tylnym zębie zeszło,a raz się okazałao że pierworodnemu wrosła gumka separacyjna w dziąsło....
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta, mojemu też ze dwa razy zamki odpadły, raz takie metalowe okucie na tylnym zębie zeszło,a raz się okazałao że pierworodnemu wrosła gumka separacyjna w dziąsło....
Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Bebiko - już miało być dobrze ale pojawiło się uczulenie na buzi i problemy ze zrobieniem kupy.
Aniu skoro po bebiko było ok to spróbuj bebiko HA hipoalergiczne, albo NANWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 21:07
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Iwcia, brzucho pierwsza klasa.. Dobrze, ze wstawilas, wiec juz jest jeden nowy brzuch w tym tygodniu, to ja z moim nie bede sie wpychac..
Bylam dzis u gina, wszytko ok i mimo tego, ze mam porzadne USG umowione na poniedzialek (zadowolony byl, ze sie umowilam, chyba mu sie zapomnialo mi powiedziec) na chwilke podlaczyl mnie do swojego unitro-atari. Dziecie jak zwykle nie kooperowalo, bylo dokladnie bokiem z podkurczonymi nogami, ale jak pomiąchal glowica z drugiej strony brzucha to w koncu powiedział:
CHLOPAK
Takze bedziecie ciotki miec drugiego Adasia(bron Boże nie Adamka
)
moremi, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Fizycznie, co mnie zadziwia,jestem bardzo słaba.
Psychicznie chyba to moje najgorsze dni.Sabina lubi tę wiadomość
-
Ale konieczność uaktualnienia zdjecia cie nie minie! Wiec rozkładaj deskę, rozgrzewaj żelazko i rób sesje! Czekamy!
moremi, Sabina, kkisia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z kina. Jako chpd nie mogę oddawać się tak przyziemnym zajęciom jak sprzątanie czy gotowanie na święta. Zresztą na pierwsze jedziemy do teściów, a na drugie do moich rodziców
tak, obchodzimy święta dwa razy
a po drodze sylwester
Sabinko, a nie możesz wziąć zwolnienia? Posiedzieć zawinięta w kocyk z książką jakąś? Trochę rozpaczy i wypłakania się nie jest złe. Może pomóc w oczyszczeniu się.
Simba, czekamy zatem na drugie wyniki
Paszczaku, cieszę się, że będzie Adaś
Iwcia, cudny brzuszekjeżeli będę pierwsza w ciąży z klanu krasnali, to zamawiam te ciuszki
Pusurek, Sabina, kkisia, Simba, Mega, paszczakin, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyU nas prezentowy szał. Corka byla z chlopem w miescie i wrocili ogromnie zadowoleni. Poza tym chlop odebral z poczty paczke ze sklepu internetowego, mial taki sam pomysl na prezenty jak ja, tylko sklep inny. Corka siedzi teraz w swoim pokoju i jak swistak zawija prezenty. Wydala cala swoja uzbierana kase na prezenty dla nas i swoich przyjaciolek i jest szczesliwa.
Prezentow bedzie jakas kosmiczna fura (same ciuchy, to paki beda wielkie + snowboard ), trzeba bedzie chyba choince galezie do polowy odciac, bo nie wejda pod spod.
caffe, Simba, anna maria, kkisia, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość