35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Paszczak mój mąż zniósł to gorzej niż ja. A jakby mi rzucił takim tekstem to potem bardzo długo by tego żałował. Choć nie spodziewam się, mój mąż jest -na szczęście, fajnym facetem.
A ja coz. Potrzebuje trochę czasu żeby pożegnać się z moim marzeniem. I znowu będzie dobrze
Niedługo znowu się Wam udaSabina, kapturnica, caffe, macduska, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale jak będziesz chciała popłakać, to daj znać. Służe swoim rękawem. Chociaż przez telefon.
to jest właśnie w Was wszystkich niesamowite
Ale ja preferuje pod prysznicem, brak śladów przestepstwamoremi, kapturnica, Bozia3, caffe, kkisia, iwcia77, Mega, Iwone, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mój też zniósł to fatalnie. O ile wcześniej chciał, ale nie wiedział do końca czy to właściwy moment, to po zabiegu nie marudzi zupełnie jeżeli trzeba zrobić badania, łykać leki, zawieźć mnie do lekarza. Teraz naprawdę CHCE!
Niedługo znowu się Wam udamoremi, macduska, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzięki, wiedziałam że tak będzie
Ale ja preferuje pod prysznicem, brak śladów przestepstwakapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dzięki, wiedziałam że tak będzie
Ale ja preferuje pod prysznicem, brak śladów przestepstwawszystko kiedyś minie...
ktoś tam Ci wcześniej dobrze napisał - skorzystaj z tego, że będzie bratowa - skoro to przeszła - na pewno Cię doskonale zrozumie, a dla Ciebie to może być duża ulga...anna maria, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A jaki masz przepis na ciasto? My mamy taki rodzinny sekrecik pierogowy. Do zarabiania ciasta ( 3 szkl.maki, szklanka wody, jajko, sol) woda musi byc tak goraca, zeby az parzyla przy zagniataniu. I trzeba natychmiast zarobic ciasto w kulke. Wtedy nigdy nie bedzie twarde.
Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymały wypił sojowe Bebilon pepti bez mrugniecia oczkiem i spi
mam tez zamówiona HumaneSL bo dzis nie było w aptece
czyli przechodzimy na sojoweanna maria, macduska, kkisia, Sabina, gretka, Pusurek, iwcia77, moremi, Mega, Iwone, SolarPolar, ania.g, Simba, malgos741, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:mały wypił sojowe Bebilon pepti bez mrugniecia oczkiem i spi
czyli przechodzimy na sojowe
o właśnie mi się przypomniało- mój pierworodny się wychował na sojowym Bebiku do dwóch lat - miał uczulenie na laktozę,
Pozdrawiam TupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 22:51
anna maria, Sabina, kkisia, Heretyczka, iwcia77, moremi, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
Tak mi zal Twojego synka ,kazdego dziecka ktore ma epi.Heretyczka wrote:mały wypił sojowe Bebilon pepti bez mrugniecia oczkiem i spi
czyli przechodzimy na sojoweHeretyczka, iwcia77, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Paszczak- ty sie mna tu nie zaslaniaj tylko prasuj suknie balowa i wstawiaj tu maly lansik
. Gratuluje Ci wysnionego Adasia
. Nie mialam watpliwosci co do uzytecznosci maszynki
- oszczednosc czasu i miesni
Moremi ty sie streszczaj z ciaza zeby te moje ciuszki ciazowe nie staly sie niemodne
wszystkim wam dziekuje za komplementy...nie ma co- Ivo jest fotogeniczny po mamusi
pierogi po polsku to tylko taki przepis jaki podaly Pusur i Paszczak- tez taki znami tak robie ale dodaje samo zoltko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 23:41
moremi, Mega, Heretyczka, Iwone, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:mały wypił sojowe Bebilon pepti bez mrugniecia oczkiem i spi
czyli przechodzimy na sojoweiwcia77, moremi, Sabina, Bozia3, Heretyczka lubią tę wiadomość