35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello!
My po wizycie u neurologa. Odruchy są ok. Dostaliśmy jeszcze skierowanie na przezciemiączkowe usg mózgu (pierwszy wolny termin 30 styczeń!), no i Wojtek musi być rehabilitowany, bo pojawiła się asymetria. Na rehabilitacje refundowaną musiałabym dojeżdżać jakieś 30 km w jedną stronę. Nie do zrobienia bo mamy jeden samochód, którym mój M jeździ do pracy. Zostaje nam rehabilitacja prywatna.
I zakupiliśmy nawilżacz powietrza, bo mały tak brzydko charczy czasami. Pediatra powiedział, że to może być od suchego powietrza. Powiem Wam, że i mnie się lepiej oddycha.
Simba i Paszczak - cieszę się z pozytywnych wiadomości.
Iwcia wyglądasz jak z katalogu dla ciężarnych!
Ewa, my karmimy małego Bebilonem i Hippem. Zakupiliśmy sporo Bebilonu, ale są po nim problemy z kupą, dlatego na noc i rano dajemy Hipp - ma w składzie błonnik więc kupa jest raz albo 2 razy dziennie. Jak skończy się nam Bebilon to przejdziemy zupełnie na Hippa.
Pozdrawiam Was świątecznie, choć zupełnie nie czuję atmosfery. Pogoda jaka jest każdy widzi, mieszkanie nie posprztątane, nie mam żadnej koncepcji co do gotowania i pieczenia.
P.S. No i chciałam dodać, że od 2 dni mam jakieś dziwne plamienia, które nie chcą się rozwinąć w regularną @ i nie wiem o co kaman.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 00:31
kkisia, Iwone, moremi, Mega, Sabina, iwcia77, Simba, Bozia3, caffe, anna maria, Pusurek lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Hello!
My po wizycie u neurologa. Odruchy są ok. Dostaliśmy jeszcze skierowanie na przezciemiączkowe usg mózgu (pierwszy wolny termin 30 styczeń!), no i Wojtek musi być rehabilitowany, bo pojawiła się asymetria. Na rehabilitacje refundowaną musiałabym dojeżdżać jakieś 30 km w jedną stronę. Nie do zrobienia bo mamy jeden samochód, którym mój M jeździ do pracy. Zostaje nam rehabilitacja prywatna.
I zakupiliśmy nawilżacz powietrza, bo mały tak brzydko charczy czasami. Pediatra powiedział, że to może być od suchego powietrza. Powiem Wam, że i mnie się lepiej oddycha.
Simba i Paszczak - cieszę się z pozytywnych wiadomości.
Iwcia wyglądasz jak z katalogu dla ciężarnych!
Ewa, my karmimy małego Bebilonem i Hippem. Zakupiliśmy sporo Bebilonu, ale są po nim problemy z kupą, dlatego na noc i rano dajemy Hipp - ma w składzie błonnik więc kupa jest raz albo 2 razy dziennie. Jak skończy się nam Bebilon to przejdziemy zupełnie na Hippa.
Pozdrawiam Was świątecznie, choć zupełnie nie czuję atmosfery. Pogoda jaka jest każdy widzi, mieszkanie nie posprztątane, nie mam żadnej koncepcji co do gotowania i pieczenia.
P.S. No i chciałam dodać, że od 2 dni mam jakieś dziwne plamienia, które nie chcą się rozwinąć w regularną @ i nie wiem o co kaman.
mysza1975, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, caffe, Arwena lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Iwone, nawet nie strasz. Nie to, że nie chcemy, ale po cesarce to trochę za szybko, albo nawet o wiele za szybko.
mysza1975, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, caffe, Arwena lubią tę wiadomość
-
Czołem Dziewczęta.
Zbójecka godzina- a raczej pora rok . Ciemno, jak w dupie. I wstawać kufa trzeba. Brrrr.....
Wczoraj kupiłam choinkę i ja pięknie przystroilismy. Mój Młody po raz pierwszyjaki był zadowolony- i powtarzał, jak mantrę "Mamunia, ta choinka mnie nie kluje" - grunt to wierzyć w to, co się mówi
Moja tempka dziś taka, że złudzeń nie mam i w weekend przyjdzie @ jak nic.
W pon.Chuop idzie na badania, a po Świętach wspólna wizyta. No i zobaczymy....ania.g, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ewa, oby Bebilon Pepti to było to. Skoro tak dobrze od razu reaguje to jest szansa że trafiłaś z mlekiem.
Mysza, podajecie dwa różne mleka jednocześnie? Zawsze mi mówiono że dziecko powinno być na jednym ale jeśli ten system u Was się sprawdza to może coś w tym jest.
Ja mam wrażenie że Marcel po Hipie jest mniej nasycony. Ma o wiele krótsze fazy snu i śpi bardziej niespokojnie. Kota zaraz dostanę. Idę po kawę póki Marcel grzecznie leży.iwcia77, kkisia, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Spać nie możesz?
Bry
No jakos nie moglam.. zrobilam mauzowi dobre sniadanie i pognalam do biura. Po dodaniu jutrzejszego poranka jeszcze 12h roboty i wakacje. Ha!
I taka refleksja od czapy*- bo wlasnie tlumaczylam kolezance zyczenia na polski. Dlaczego swieta nazywaja sie 'Boze Narodzenie"? Przeciez to nie Bog sie narodzil, tylko Jezus, he? Moze mnie ktos bardziej doedukowany katolicko oswiecic?
*to nie jest zadne prowokacyjne pytanie, zwykla ciekawosc.
iwcia77, moremi, Simba, ania.g, Sabina, kkisia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Wczoraj kupiłam choinkę i ja pięknie przystroilismy. Mój Młody po raz pierwszy
jaki był zadowolony- i powtarzał, jak mantrę "Mamunia, ta choinka mnie nie kluje" - grunt to wierzyć w to, co się mówi
rewelka.. Zazdroszcze Wam tych swiat z dzieciakami, wlasnie z takimi malutkimi, ale juz kumatymi. Z takim dzieciakim od 3 lat to i juz choine sie ubierze i nabalagani przy ciastkach i kremem przy przgotowaniu ciasta wymaze.. Zupelnie inna atmosfera, magiczna taka..
No nic, tez sie kiedys doczekamiwcia77, malgos741, moremi, Sabina, kkisia, HappyJo, Mega, Pusurek, Arwena lubią tę wiadomość