35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:No jakos nie moglam.. zrobilam mauzowi dobre sniadanie i pognalam do biura. Po dodaniu jutrzejszego poranka jeszcze 12h roboty i wakacje. Ha!
I taka refleksja od czapy*- bo wlasnie tlumaczylam kolezance zyczenia na polski. Dlaczego swieta nazywaja sie 'Boze Narodzenie"? Przeciez to nie Bog sie narodzil, tylko Jezus, he? Moze mnie ktos bardziej doedukowany katolicko oswiecic?
*to nie jest zadne prowokacyjne pytanie, zwykla ciekawosc.
Gratuluje!
moremi, iwcia77, paszczakin, kkisia, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Wczoraj nie dałam rady wejść ale dziś was nadrobiłam
Simba super że wszystko ok.
Paszczak gratuluję Adasia.
Sabinka mocno przytulamSimba, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:No jakos nie moglam.. zrobilam mauzowi dobre sniadanie i pognalam do biura. Po dodaniu jutrzejszego poranka jeszcze 12h roboty i wakacje. Ha!
I taka refleksja od czapy*- bo wlasnie tlumaczylam kolezance zyczenia na polski. Dlaczego swieta nazywaja sie 'Boze Narodzenie"? Przeciez to nie Bog sie narodzil, tylko Jezus, he? Moze mnie ktos bardziej doedukowany katolicko oswiecic?
*to nie jest zadne prowokacyjne pytanie, zwykla ciekawosc.
Iwcia, to leć do okulisty. Im szybciej pozbędziesz się tego syfu, tym lepiej. Po kropelkach powinna szybko ulga nastąpić.iwcia77, Sabina, kapturnica, kkisia, Viola, Bursztyn, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bo syn boży jest jedną z postaci Boga. Kolejną jest duch święty i oczywiście sam Bóg.
Iwcia, to leć do okulisty. Im szybciej pozbędziesz się tego syfu, tym lepiej. Po kropelkach powinna szybko ulga nastąpić.moremi lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:obecna...kurwa- chyba mam zapalenie spojowek
aaa, jeszcze pamietam jak za gowniarskich czasow mama brala mnie i brata do okulisty przy mocnym zapaleniu spojowek, a on nam powieki na lewa strone wykrecal
do tej pory to robie jak chce zdenerwowac brataiwcia77, Sabina, Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bog Ojciec, Syn Bozy i Duch Swiety- jeden Bog pod trzema postaciami...tzw Trojca Swieta "przyjal cialo z Maryji Dziewicy i zstapil na ziemie
"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 09:02
paszczakin, kapturnica, moremi, kkisia, Bursztyn, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Bog Ojciec, Syn Bozy i Duch Swiety- jeden Bog pod trzema postaciami...tzw Trojca Swieta "przyjal cialo z Maryji Dziewicy i zstapil na ziemie
"
iwcia77, kapturnica, paszczakin, kkisia, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość
-
Hmm, wyglada na to, ze Bog byl swoim ojcem
Ciekawie, kiedy pierwsza postac ma urodziny
dziekuje bardzo za wytlumaczenie i nastepne pytanie
Ma ktoras podwojne nazwisko
jak mam zaadresowac kartke do malzenstwa: Jana Kowalskiego, Marii Nowak-Kowalskiej i ich dzieci Jasia i Krzysia Kowalskich?
Wszystko mi sie w jednej linii nie zmiesci. Normalnie byma napisala J.M.J.K Kowalscy, ale czy pani Nowak nie bedzie w ten sposob urazona?iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Paszczak moja córka już pomagaczasem kremu mi brakuje do ciasta
a o polewe to walczy z mężem
choinkę ubierze z nami, już nie może się doczekać
lampki sprawdza codziennie
malgos741, moremi, kkisia, paszczakin, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hmm, wyglada na to, ze Bog byl swoim ojcem
Ciekawie, kiedy pierwsza postac ma urodziny
dziekuje bardzo za wytlumaczenie i nastepne pytanie
Ma ktoras podwojne nazwisko
jak mam zaadresowac kartke do malzenstwa: Jana Kowalskiego, Marii Nowak-Kowalskiej i ich dzieci Jasia i Krzysia Kowalskich?
Wszystko mi sie w jednej linii nie zmiesci. Normalnie byma napisala J.M.J.K Kowalscy, ale czy pani Nowak nie bedzie w ten sposob urazona? -
iwcia77 wrote:moze na wagary chodzila jak byla katecheza
Ja moje drogie zostalam z katechezy wyrzucona za napisanie pracy o niekonsekwecji kosciola w stosunku do medycyny (leczenia w ogole a antykoncepcji, przeszczepow itp).
Kosciol od zawsze mnie nie chcial..Sabina, moremi, iwcia77, Bozia3, kkisia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza i Ty się o takie podstawy pytasz? Powinnaś to wiedzieć od jakichś 30 lat....
No widzisz, moze i kiedys wiedzialam, ale potrzebowalam polke w mozgu na bardziej przydatna wiedze, wiec tamto wymiotlo
Jak sie ich nie ma za duzo to trzeba selekcjonowacmoremi, iwcia77, Bozia3, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry mnie tez czas goni....
Iwcia no brzusio piekny
Chlopaki chyba zbieraja druzyne- Paszczak gratuluje, no deklaruje dziewczynke Kapta to moze cos ruszy sie w tej kwestii i nastepn rok bedzie rokiem dziewczynek
Ja sie pakuje i jak zawsze planuje bc wypoczeta na droge i jak zwykle niewychodzi...
I mam nadzieje ze mi sie polepszy bo kurcze wczoraj mialam takie bole ze sie zwijalam na dywanie- tylko martwi mnie dlaczego z lewej strony-okolice jajnika
dzisiaj bez porownania i mam nadzieje ze sie nie pogorszy
moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny