X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele już zaczynacie się kłucić ;) czy wymiana zdań?
    ja na razie dylematu nie mam a nawet jakby co, to nie zamierzam się nigdzie przeprowadzać, mi tu dobrze :)

Bursztyn, kapturnica, Mango, iwcia77, Aasiula, kkisia, macduska, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ewa na razie to raczje chyba rozkminiamy przedszkola i szkoly podstawowe..Wiec co do możliwosći to chyba masz na mysli szkoły średnie czy studia juz...Bo przedszkole możliwości zawodowych jako takich dziekcu nie da..
    Nie, nie. To znowu Simba zaczela. Wyszla z zapytaniem o reemiigracje. I czy te ktore mieszkaja za granica o tym mysla:-)

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pusur fotki super a Mysza wymiata z tą szopką :)
    Simba, ja po trzech cc nie mam żadnego fartucha nad blizną. Słyszałam że to zależy od tego jak zszyją po cc.
    jakie foty? gdzie?
    znou sie nie zalapalam...

iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to sama widzisz, ze nia ma co uogolniac :)
    tak , tak - uogolnianie jest zawsze prostrze, ale bardzo krzywdzace i wiem ze musze sie bardzo pilnowac zeby nie uzywac wyrazow " zawsze" , wszyscy" " ciagle" itp no ale tak jakos wychodzi :)

Bursztyn, moremi, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ale super fota a jaka pamiątka.

iwcia77 lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jakie foty? gdzie?
    znou sie nie zalapalam...
    musisz sie cofnac ze dwie stronki - jest zywa szopka :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przeczytaj jeszcze raz co napisałam..Miałam na mysli przedszkola ..Wiec z tym smażeniem to trafiłas jak ślepy w ściane
    pisze ogólnie
    Polacy maja niby zajebista edukacje, maniery, wiedze ogólną, chodza do teatrów, i wiedza że Mickiewicz miał kiłe, ale maja chujową gospodarke, polityke, polityków, wszechobecny ciemny kośsciół, brak pracy i ponizające wynagrodzenia
    jednym słowem maja kraj do dupy i grube tysiące spierdalaja do tych pogardzanych zachodnich krajów z chujowym wykształceniem
    zaniedługo sie wyludni ten cudowny zakątek intelektualistów z bożej łaski i będą ukrainców sprowadzać bo nie bedzie komu do roboty zapieprzać
    jeszcze któraś pinda patriotka ma coś do dodania mądrego?

SolarPolar, ania.g, Simba, anna maria lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Nie, nie. To znowu Simba zaczela. Wyszla z zapytaniem o reemiigracje. I czy te ktore mieszkaja za granica o tym mysla:-)
    Ja zakodowałam ,ze Pusur sie zastanawia nad przedszkolna edukacja małego i opisała jakie sa tam warunki,..Ja znam z autopsji 2rodzaje przedszkoli..Byc moze mialam pecha ale w tym , w którym był młody przez kilka miesiecy nie nauczył sie nic istotnego..Na moje pytanie co dzieci robia cały dzien opis wygladał mniej wiecej jak opis Pusura...

iwcia77, Pusurek, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    musisz sie cofnac ze dwie stronki - jest zywa szopka :)
    a jest, rzeczywiscie, Mysza, jako Matka boska rzadzi, Jezusek tez nowoczesny ;)

kapturnica, iwcia77, malgos741, kkisia, ania.g, Simba, macduska, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    pisze ogólnie
    Polacy maja niby zajebista edukacje, maniery, wiedze ogólną, chodza do teatrów, i wiedza że Mickiewicz miał kiłe, ale maja chujową gospodarke, polityke, polityków, wszechobecny ciemny kośsciół, brak pracy i ponizające wynagrodzenia
    jednym słowem maja kraj do dupy i grube tysiące spierdalaja do tych pogardzanych zachodnich krajów z chujowym wykształceniem
    zaniedługo sie wyludni ten cudowny zakątek intelektualistów z bożej łaski i będą ukrainców sprowadzać bo nie bedzie komu do roboty zapieprzać
    . Ty piszesz ogólnie a ja odnosze się do konkretnej sytuacji..
    Juz Burszta nadmieniła jak to z tymi uogólnieniami bywa...

iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy wyjeżdżasz?
    Heretyczka wrote:

kapturnica, iwcia77, malgos741, Mango, Simba, kkisia, macduska, Pusurek, moremi, Sabina, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar a Ty kiedy?

iwcia77, kapturnica, Simba, kkisia, macduska, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur kiedy wracasz?

iwcia77, kapturnica, Simba, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to po co się kłócicie? dajcie spokój
    każda ma swoje racje
    alleluja i do przodu

malgos741, kapturnica, ania.g, iwcia77, kkisia, macduska, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja zakodowałam ,ze Pusur sie zastanawia nad przedszkolna edukacja małego i opisała jakie sa tam warunki,..Ja znam z autopsji 2rodzaje przedszkoli..Byc moze mialam pecha ale w tym , w którym był młody przez kilka miesiecy nie nauczył sie nic istotnego..Na moje pytanie co dzieci robia cały dzien opis wygladał mniej wiecej jak opis Pusura...
    Bo to bylo po nicce do klebka.

kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a tak w ogóle to po co się kłócicie? dajcie spokój
    każda ma swoje racje
    alleluja i do przodu
    amen

iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga uwaga komunikat ,kamery przy marketach Tesco to mozna powiedziec atrapy
    Wlasnie wrocilam i tak sie wqrwilam ...
    zostawilam auto na parkingu i do sklepu siup na zakupy
    Wychodze a tam reflektol rozpieprzony,wchodze do goscia z ochrony i mowie panie dawaj nagranie, gnojowi z dupy nogi powyrywam .Rozwalil i spierdolił.
    A on ze to tandeta i nic nie bedzie widać i mial racje
    Widac na nagraniu goscia a wlasciwie jego cień jak przypieprzyl wozkiem sklepowym i spieprzyl .
    No i tyle go widzieli
    a ja zostalam z calym reflektorem do wymiany :(

Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale jaki mam teraz ubaw :)
    Ja jestem po tutejszej szkole - nie nauczyłam sie pewnie jednej trzeciej tego co moi rówieśnicy w pl, ale jak juz kiedyś pisałam - nauczyciele nauczyli nas chęci do poszerzania wiedzy poza szkoła. A z praktycznych rzeczy, to np. baba od geografii tłumaczyła nam dlaczego koncernom zależy zeby nam sprzedawać produkty w mniejszych opakowaniach (=drożej) i dlaczego powinnismy zwracać na to uwagę - uczyła nas świadomej konsumpcji. Po liceum wróciłam do pl i w zasadzie dzieki temu powrotowi, moje zycie zawodowe potoczyło sie raczej niezle. Niestety nie moge powiedziec tego o wszystkich moich koleżankach i kolegach z tutejszego liceum. Złe wieści sa rownież takie, ze i moja szkoła sie od tego czasu zmieniła a starzy, dobrzy nauczyciele zostali zastąpieni chuj wie kim.
    Myśle tez, ze żyjemy w czasach kiedy sama edukacja mocno sie zdewaluowala i niewiele kierunków jest gwarancja pracy, bo tej jest coraz mniej - wypierają nas maszyny, a etat ktory był kiedyś obsługiwany przez trzy osoby, jest teraz obsługiwany przez jedna za to maksymalnie wyeksploatowana. Mowię Wam - przyszłość należy do fryzjerów (to nie jest sarkazm - naprawde tak myśle)

malgos741, Reni, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, ania.g, kkisia, macduska, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Polar a Ty kiedy?
    Kiedy wyjezdzam czy kiedy spierdalam?

Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kiedy wyjeżdżasz?
    za miesiąc

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 6285 6286 6287 6288 6289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ