35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pierdziele już zaczynacie się kłucić
czy wymiana zdań?
ja na razie dylematu nie mam a nawet jakby co, to nie zamierzam się nigdzie przeprowadzać, mi tu dobrzeBursztyn, kapturnica, Mango, iwcia77, Aasiula, kkisia, macduska, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Ewa na razie to raczje chyba rozkminiamy przedszkola i szkoly podstawowe..Wiec co do możliwosći to chyba masz na mysli szkoły średnie czy studia juz...Bo przedszkole możliwości zawodowych jako takich dziekcu nie da..
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Pusur fotki super a Mysza wymiata z tą szopką
Simba, ja po trzech cc nie mam żadnego fartucha nad blizną. Słyszałam że to zależy od tego jak zszyją po cc.
znou sie nie zalapalam...iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no to sama widzisz, ze nia ma co uogolniac
Bursztyn, moremi, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Przeczytaj jeszcze raz co napisałam..Miałam na mysli przedszkola ..Wiec z tym smażeniem to trafiłas jak ślepy w ściane
Polacy maja niby zajebista edukacje, maniery, wiedze ogólną, chodza do teatrów, i wiedza że Mickiewicz miał kiłe, ale maja chujową gospodarke, polityke, polityków, wszechobecny ciemny kośsciół, brak pracy i ponizające wynagrodzenia
jednym słowem maja kraj do dupy i grube tysiące spierdalaja do tych pogardzanych zachodnich krajów z chujowym wykształceniem
zaniedługo sie wyludni ten cudowny zakątek intelektualistów z bożej łaski i będą ukrainców sprowadzać bo nie bedzie komu do roboty zapieprzać
jeszcze któraś pinda patriotka ma coś do dodania mądrego?SolarPolar, ania.g, Simba, anna maria lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie, nie. To znowu Simba zaczela. Wyszla z zapytaniem o reemiigracje. I czy te ktore mieszkaja za granica o tym mysla:-)
iwcia77, Pusurek, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:pisze ogólnie
Polacy maja niby zajebista edukacje, maniery, wiedze ogólną, chodza do teatrów, i wiedza że Mickiewicz miał kiłe, ale maja chujową gospodarke, polityke, polityków, wszechobecny ciemny kośsciół, brak pracy i ponizające wynagrodzenia
jednym słowem maja kraj do dupy i grube tysiące spierdalaja do tych pogardzanych zachodnich krajów z chujowym wykształceniem
zaniedługo sie wyludni ten cudowny zakątek intelektualistów z bożej łaski i będą ukrainców sprowadzać bo nie bedzie komu do roboty zapieprzać
jeszcze któraś pinda patriotka ma coś do dodania mądrego?
Juz Burszta nadmieniła jak to z tymi uogólnieniami bywa...iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
kiedy wyjeżdżasz?Heretyczka wrote:jeszcze któraś pinda patriotka ma coś do dodania mądrego?
kapturnica, iwcia77, malgos741, Mango, Simba, kkisia, macduska, Pusurek, moremi, Sabina, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
a tak w ogóle to po co się kłócicie? dajcie spokój
każda ma swoje racje
alleluja i do przodumalgos741, kapturnica, ania.g, iwcia77, kkisia, macduska, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja zakodowałam ,ze Pusur sie zastanawia nad przedszkolna edukacja małego i opisała jakie sa tam warunki,..Ja znam z autopsji 2rodzaje przedszkoli..Byc moze mialam pecha ale w tym , w którym był młody przez kilka miesiecy nie nauczył sie nic istotnego..Na moje pytanie co dzieci robia cały dzien opis wygladał mniej wiecej jak opis Pusura...
kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a tak w ogóle to po co się kłócicie? dajcie spokój
każda ma swoje racje
alleluja i do przoduiwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Uwaga uwaga komunikat ,kamery przy marketach Tesco to mozna powiedziec atrapy
Wlasnie wrocilam i tak sie wqrwilam ...
zostawilam auto na parkingu i do sklepu siup na zakupy
Wychodze a tam reflektol rozpieprzony,wchodze do goscia z ochrony i mowie panie dawaj nagranie, gnojowi z dupy nogi powyrywam .Rozwalil i spierdolił.
A on ze to tandeta i nic nie bedzie widać i mial racje
Widac na nagraniu goscia a wlasciwie jego cień jak przypieprzyl wozkiem sklepowym i spieprzyl .
No i tyle go widzieli
a ja zostalam z calym reflektorem do wymianySabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie, nie. To znowu Simba zaczela. Wyszla z zapytaniem o reemiigracje. I czy te ktore mieszkaja za granica o tym mysla:-)
Ja jestem po tutejszej szkole - nie nauczyłam sie pewnie jednej trzeciej tego co moi rówieśnicy w pl, ale jak juz kiedyś pisałam - nauczyciele nauczyli nas chęci do poszerzania wiedzy poza szkoła. A z praktycznych rzeczy, to np. baba od geografii tłumaczyła nam dlaczego koncernom zależy zeby nam sprzedawać produkty w mniejszych opakowaniach (=drożej) i dlaczego powinnismy zwracać na to uwagę - uczyła nas świadomej konsumpcji. Po liceum wróciłam do pl i w zasadzie dzieki temu powrotowi, moje zycie zawodowe potoczyło sie raczej niezle. Niestety nie moge powiedziec tego o wszystkich moich koleżankach i kolegach z tutejszego liceum. Złe wieści sa rownież takie, ze i moja szkoła sie od tego czasu zmieniła a starzy, dobrzy nauczyciele zostali zastąpieni chuj wie kim.
Myśle tez, ze żyjemy w czasach kiedy sama edukacja mocno sie zdewaluowala i niewiele kierunków jest gwarancja pracy, bo tej jest coraz mniej - wypierają nas maszyny, a etat ktory był kiedyś obsługiwany przez trzy osoby, jest teraz obsługiwany przez jedna za to maksymalnie wyeksploatowana. Mowię Wam - przyszłość należy do fryzjerów (to nie jest sarkazm - naprawde tak myśle)malgos741, Reni, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, ania.g, kkisia, macduska, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny