35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynaprawde bardzo ważne co sie pisze zamiast lolkapturnica wrote:Na ten moment używany wsrod nastolatkow skrot od gry internetowej league of legends
Lots Of Laugh -kupa śmiechu
Laughing Out Loud - Śmiać się głośno;)
to tekst nastolatków, wyrażają tym jednym słowem, że dla nich coś jest głupie, coś takiego jak żal...
np.:
Ale converse są super! Kupię sobie takie:)
Lol, przecież od razu się zepsują, a są takie drogie, żal mi Cię, jesteś taka naiwna...
już kapujesz?
co najmniej jak tabliczka mnożenia -
moj mi wystarcza za dwoch takich fajoskichReni wrote:a bez narąbania nie dasz rady? to może torba na głowę i wyobrażaj sobie jakiegoś fajoskiego aktora

amantow,a narąbie sie na poczet reflektora ,bo mnie taki wqrw trzyma
iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Tera juz jarze!kapturnica wrote:Na ten moment używany wsrod nastolatkow skrot od gry internetowej league of legends
Lots Of Laugh -kupa śmiechu
Laughing Out Loud - Śmiać się głośno;)
to tekst nastolatków, wyrażają tym jednym słowem, że dla nich coś jest głupie, coś takiego jak żal...
np.:
Ale converse są super! Kupię sobie takie:)
Lol, przecież od razu się zepsują, a są takie drogie, żal mi Cię, jesteś taka naiwna...
już kapujesz?
kapturnica, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na zycie w Polsce na razie nie narzekam. Wkurwia mnie polski system edukacyji .Reni wrote:wyjeżdzasz z Polski
Wkurza mnie komunikacja miejska ale tu jestem sama sobie winna bo moglaby z niej nie korzystac.
Wyjazdy, krotkie wakacyjne jak najbardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 20:15
malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ale cie koszty wyższe wyjda..Przeca na alk dodatkowo wydajesz.....Nie pij tyle, wystarczy ,zze bzykasz sie juz jak krolikAasiula wrote:moj mi wystarcza za dwoch takich fajoskich
amantow,a narąbie sie na poczet reflektora ,bo mnie taki wqrw trzyma
Aasiula, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
Sluchajcie, na stronie naszego Ovu po llewej stronie jest na zdjeciu taka pani w niebieskiej sukience, zgadza sie? zgadza
I ta pani ma n wysokosci hmm...narzadu rozrodczego taka szrame
Czy rowniez rto widzicie? myslalm ze mam brudny ekran...ale chyba nie mam
-
Jeszcze WTF było w modzie nie tak dawno ale to chyba jarzysz jak swietlówkaSimba wrote:Tera juz jarze!

Na ten moment moda panuje znow na zmiekczanie liczebnikow..Np. mowia nie pięcdziesiat cztery tylko pińdziesiont śtyry
Albo pińcet
iwcia77, Simba, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość