35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Na ten moment używany wsrod nastolatkow skrot od gry internetowej league of legends
Lots Of Laugh -kupa śmiechu
Laughing Out Loud - Śmiać się głośno;)
to tekst nastolatków, wyrażają tym jednym słowem, że dla nich coś jest głupie, coś takiego jak żal...
np.:
Ale converse są super! Kupię sobie takie:)
Lol, przecież od razu się zepsują, a są takie drogie, żal mi Cię, jesteś taka naiwna...
już kapujesz?
co najmniej jak tabliczka mnożenia -
Reni wrote:a bez narąbania nie dasz rady? to może torba na głowę i wyobrażaj sobie jakiegoś fajoskiego aktora
amantow,a narąbie sie na poczet reflektora ,bo mnie taki wqrw trzyma
iwcia77, malgos741, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Na ten moment używany wsrod nastolatkow skrot od gry internetowej league of legends
Lots Of Laugh -kupa śmiechu
Laughing Out Loud - Śmiać się głośno;)
to tekst nastolatków, wyrażają tym jednym słowem, że dla nich coś jest głupie, coś takiego jak żal...
np.:
Ale converse są super! Kupię sobie takie:)
Lol, przecież od razu się zepsują, a są takie drogie, żal mi Cię, jesteś taka naiwna...
już kapujesz?kapturnica, iwcia77, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:wyjeżdzasz z Polski
Wkurza mnie komunikacja miejska ale tu jestem sama sobie winna bo moglaby z niej nie korzystac.
Wyjazdy, krotkie wakacyjne jak najbardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 20:15
malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:moj mi wystarcza za dwoch takich fajoskich
amantow,a narąbie sie na poczet reflektora ,bo mnie taki wqrw trzyma
Aasiula, iwcia77, malgos741, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Sluchajcie, na stronie naszego Ovu po llewej stronie jest na zdjeciu taka pani w niebieskiej sukience, zgadza sie? zgadza
I ta pani ma n wysokosci hmm...narzadu rozrodczego taka szrame
Czy rowniez rto widzicie? myslalm ze mam brudny ekran...ale chyba nie mam -
Simba wrote:Tera juz jarze!
Na ten moment moda panuje znow na zmiekczanie liczebnikow..Np. mowia nie pięcdziesiat cztery tylko pińdziesiont śtyryAlbo pińcet
iwcia77, Simba, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość