X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Uwaga uwaga komunikat ,kamery przy marketach Tesco to mozna powiedziec atrapy
    Wlasnie wrocilam i tak sie wqrwilam ...
    zostawilam auto na parkingu i do sklepu siup na zakupy
    Wychodze a tam reflektol rozpieprzony,wchodze do goscia z ochrony i mowie panie dawaj nagranie, gnojowi z dupy nogi powyrywam .Rozwalil i spierdolił.
    A on ze to tandeta i nic nie bedzie widać i mial racje
    Widac na nagraniu goscia a wlasciwie jego cień jak przypieprzyl wozkiem sklepowym i spieprzyl .
    No i tyle go widzieli
    a ja zostalam z calym reflektorem do wymiany :(

Współczuje bo znam ten ból.U nas było gorzej bo drzwi wgniecione z nadkolem...Zaparkowałam auto pod szkoła a jakis pierdolec cofajac navara wyjebał w moje auto..Oczywiscie szkola udostepniła nagranie ale ledwo na nim siebie poznałam wysiadająca z auta..Co z tego ,ze jest monitoring ale rozdzielczosc nie pozwala na wyostrzenie tablic ani twarzy...
    Po zmianie auta mam oplacone ac , nie zamierzam wiecej sie denerwowac czy jakis dekiel znow mi rozpierdzieli...
    Niestety pewnie koszty skrobną ciebie

Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    za miesiąc
    serio?
    gdzie?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    pisze ogólnie
    Polacy maja niby zajebista edukacje, maniery, wiedze ogólną, chodza do teatrów, i wiedza że Mickiewicz miał kiłe, ale maja chujową gospodarke, polityke, polityków, wszechobecny ciemny kośsciół, brak pracy i ponizające wynagrodzenia
    jednym słowem maja kraj do dupy i grube tysiące spierdalaja do tych pogardzanych zachodnich krajów z chujowym wykształceniem
    zaniedługo sie wyludni ten cudowny zakątek intelektualistów z bożej łaski i będą ukrainców sprowadzać bo nie bedzie komu do roboty zapieprzać
    jeszcze któraś pinda patriotka ma coś do dodania mądrego?
    A mnie jest wlasnie dlatego szkoda naszego kraju, ale myśle ze z czasem to sie zmieni - nie ma co sie porównywać do Norwegii, czy Niemiec.
    Ale ze jestem egoistką i szkoda mi rownież marnować swoje życie na "poświęcenie sie ojczyźnie" to kocham go na odległość. Dzieciom przekaże to co mamy dobrego i mam nadzieje, ze pytani o narodowość bedą odpowiadać : Polak. No ewentualnie : Rosjanin. (albo Rusek ;) )

Bursztyn, kapturnica, iwcia77, kkisia, macduska, Pusurek, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    . Ty piszesz ogólnie a ja odnosze się do konkretnej sytuacji..
    Juz Burszta nadmieniła jak to z tymi uogólnieniami bywa...
    pisze jak najbardziej konkretnie
    Polska ze swoją zajebistą edukacją sie kończy
    i na chuj ona Polakom skoro ww własnym kraju rządzic nie potrafią?
    za to znaja tabliczke mnozenia na pamięć lol

Mega lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Współczuje bo znam ten ból.U nas było gorzej bo drzwi wgniecione z nadkolem...Zaparkowałam auto pod szkoła a jakis pierdolec cofajac navara wyjebał w moje auto..Oczywiscie szkola udostepniła nagranie ale ledwo na nim siebie poznałam wysiadająca z auta..Co z tego ,ze jest monitoring ale rozdzielczosc nie pozwala na wyostrzenie tablic ani twarzy...
    Po zmianie auta mam oplacone ac , nie zamierzam wiecej sie denerwowac czy jakis dekiel znow mi rozpierdzieli...
    Niestety pewnie koszty skrobną ciebie
    Niestety tak ale jak bym zlapała to wpierdol normalnie ,zero litosci .Nie za to ze uderzył ale ze spierdolił :/

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mowię Wam - przyszłość należy do fryzjerów (to nie jest sarkazm - naprawde tak myśle)
    i do zakladow pogrzebowych (ale to zawsze) oraz branzy poprawiajacej estetyke paszczy i korpusu ludzkiego :)

iwcia77, Simba, kapturnica, malgos741, kkisia, macduska, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyjeżdzasz z Polski
    SolarPolar wrote:
    Kiedy wyjezdzam czy kiedy spierdalam?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wiedzymaja duzo, tylko nie potrafia jej aplikowac

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz kijek w mrowisko ;-)

http://wyborcza.pl/1,75515,17186914,To_nie_jest_felieton_przeciwko_matkom__To_jest_felieton.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza

iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:

LOL juz nie modne gimbaza wyrosła z używania tego skrótowca jakies 2lata temu ..Widze ,że Ty nie 8)
    Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ...
    Skoro wyjezdzasz to tam gdzie dotrzesz napewno wszystko jest zajebista zajebistościa i ogólnie rajem na ziemi...

malgos741, iwcia77, macduska, Pusurek, moremi, Sabina, Arwena, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i do zakladow pogrzebowych (ale to zawsze) oraz branzy poprawiajacej estetyke paszczy i korpusu ludzkiego :)
    Fakt

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    LOL juz nie modne gimbaza wyrosła z używania tego skrótowca jakies 2lata temu ..Widze ,że Ty nie 8)
    Skoro wyjezdzasz to tam gdzie dotrzesz napewno wszystko jest zajebista zajebistościa i ogólnie rajem na ziemi...
    A co to jest to całe LOL?

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Niestety tak ale jak bym zlapała to wpierdol normalnie ,zero litosci .Nie za to ze uderzył ale ze spierdolił :/
    Kobito ja wyczaiłam goscia co mnie stuknąl ,bo mial dosc oryginalny kolor i relingi..I co z tego jak mimo podania na policje umorzyli sledztwo bo sie chuj nie przyznal to raz a dwa nie mialam dowodow..Bo to nagranie o kant dupy mozna bylo rozbic....
    Tyle tylko , ze powiedziałam mu ,ze przypadki chodza po ludziach i powinien uważac gdzie parkuje bo ktos moze rpzypadkiem go porysowac..Na osiedlu juz go nie widuje ale pwoiem ci szczerze ,ze chetnie przepierdolila bym mu srubokretem po drzwiach...

malgos741, Aasiula, ania.g, kkisia, macduska, moremi, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś jak byłam a centrum handlowym nie widać było bezrobocia i mało zarabiających ;)

Aasiula, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide sie narabac 0wacko2.gif a pozniej sie bzykac 0hump.gif

iwcia77, Mango, SolarPolar, macduska, kkisia, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Patologia, panie!

Aasiula, Bursztyn, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A co to jest to całe LOL?
    Na ten moment używany wsrod nastolatkow skrot od gry internetowej league of legends

Lots Of Laugh -kupa śmiechu

Laughing Out Loud - Śmiać się głośno;)

to tekst nastolatków, wyrażają tym jednym słowem, że dla nich coś jest głupie, coś takiego jak żal...
    np.:
    Ale converse są super! Kupię sobie takie:)
    Lol, przecież od razu się zepsują, a są takie drogie, żal mi Cię, jesteś taka naiwna...

już kapujesz? ;)

iwcia77, Simba, Aasiula, macduska, kkisia, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Patologia, panie!
    no tak mowią ;D

iwcia77, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bez narąbania nie dasz rady? to może torba na głowę i wyobrażaj sobie jakiegoś fajoskiego aktora ;-)
    Aasiula wrote:

Bursztyn, Aasiula, iwcia77, kapturnica, Simba, malgos741, macduska, kkisia, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    starczy że będzie normalnie :)

Reni lubi tę wiadomość

‹‹ 6286 6287 6288 6289 6290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ