35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Uwaga uwaga komunikat ,kamery przy marketach Tesco to mozna powiedziec atrapy
Wlasnie wrocilam i tak sie wqrwilam ...
zostawilam auto na parkingu i do sklepu siup na zakupy
Wychodze a tam reflektol rozpieprzony,wchodze do goscia z ochrony i mowie panie dawaj nagranie, gnojowi z dupy nogi powyrywam .Rozwalil i spierdolił.
A on ze to tandeta i nic nie bedzie widać i mial racje
Widac na nagraniu goscia a wlasciwie jego cień jak przypieprzyl wozkiem sklepowym i spieprzyl .
No i tyle go widzieli
a ja zostalam z calym reflektorem do wymiany
Współczuje bo znam ten ból.U nas było gorzej bo drzwi wgniecione z nadkolem...Zaparkowałam auto pod szkoła a jakis pierdolec cofajac navara wyjebał w moje auto..Oczywiscie szkola udostepniła nagranie ale ledwo na nim siebie poznałam wysiadająca z auta..Co z tego ,ze jest monitoring ale rozdzielczosc nie pozwala na wyostrzenie tablic ani twarzy...
Po zmianie auta mam oplacone ac , nie zamierzam wiecej sie denerwowac czy jakis dekiel znow mi rozpierdzieli...
Niestety pewnie koszty skrobną ciebieAasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:pisze ogólnie
Polacy maja niby zajebista edukacje, maniery, wiedze ogólną, chodza do teatrów, i wiedza że Mickiewicz miał kiłe, ale maja chujową gospodarke, polityke, polityków, wszechobecny ciemny kośsciół, brak pracy i ponizające wynagrodzenia
jednym słowem maja kraj do dupy i grube tysiące spierdalaja do tych pogardzanych zachodnich krajów z chujowym wykształceniem
zaniedługo sie wyludni ten cudowny zakątek intelektualistów z bożej łaski i będą ukrainców sprowadzać bo nie bedzie komu do roboty zapieprzać
jeszcze któraś pinda patriotka ma coś do dodania mądrego?
Ale ze jestem egoistką i szkoda mi rownież marnować swoje życie na "poświęcenie sie ojczyźnie" to kocham go na odległość. Dzieciom przekaże to co mamy dobrego i mam nadzieje, ze pytani o narodowość bedą odpowiadać : Polak. No ewentualnie : Rosjanin. (albo Rusek)
Bursztyn, kapturnica, iwcia77, kkisia, macduska, Pusurek, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:. Ty piszesz ogólnie a ja odnosze się do konkretnej sytuacji..
Juz Burszta nadmieniła jak to z tymi uogólnieniami bywa...
Polska ze swoją zajebistą edukacją sie kończy
i na chuj ona Polakom skoro ww własnym kraju rządzic nie potrafią?
za to znaja tabliczke mnozenia na pamięć lolMega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Współczuje bo znam ten ból.U nas było gorzej bo drzwi wgniecione z nadkolem...Zaparkowałam auto pod szkoła a jakis pierdolec cofajac navara wyjebał w moje auto..Oczywiscie szkola udostepniła nagranie ale ledwo na nim siebie poznałam wysiadająca z auta..Co z tego ,ze jest monitoring ale rozdzielczosc nie pozwala na wyostrzenie tablic ani twarzy...
Po zmianie auta mam oplacone ac , nie zamierzam wiecej sie denerwowac czy jakis dekiel znow mi rozpierdzieli...
Niestety pewnie koszty skrobną ciebie
-
Simba wrote:Mowię Wam - przyszłość należy do fryzjerów (to nie jest sarkazm - naprawde tak myśle)
iwcia77, Simba, kapturnica, malgos741, kkisia, macduska, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:pisze jak najbardziej konkretnie
za to znaja tabliczke mnozenia na pamięć loliwcia77 lubi tę wiadomość
-
a teraz kijek w mrowisko
http://wyborcza.pl/1,75515,17186914,To_nie_jest_felieton_przeciwko_matkom__To_jest_felieton.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborczaiwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:pisze jak najbardziej konkretnie
za to znaja tabliczke mnozenia na pamięć lol
LOL juz nie modne gimbaza wyrosła z używania tego skrótowca jakies 2lata temu ..Widze ,że Ty nie
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ...
Skoro wyjezdzasz to tam gdzie dotrzesz napewno wszystko jest zajebista zajebistościa i ogólnie rajem na ziemi...
malgos741, iwcia77, macduska, Pusurek, moremi, Sabina, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:LOL juz nie modne gimbaza wyrosła z używania tego skrótowca jakies 2lata temu ..Widze ,że Ty nie
Skoro wyjezdzasz to tam gdzie dotrzesz napewno wszystko jest zajebista zajebistościa i ogólnie rajem na ziemi...moremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Niestety tak ale jak bym zlapała to wpierdol normalnie ,zero litosci .Nie za to ze uderzył ale ze spierdolił
Tyle tylko , ze powiedziałam mu ,ze przypadki chodza po ludziach i powinien uważac gdzie parkuje bo ktos moze rpzypadkiem go porysowac..Na osiedlu juz go nie widuje ale pwoiem ci szczerze ,ze chetnie przepierdolila bym mu srubokretem po drzwiach...malgos741, Aasiula, ania.g, kkisia, macduska, moremi, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dziś jak byłam a centrum handlowym nie widać było bezrobocia i mało zarabiających
Aasiula, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:A co to jest to całe LOL?
Lots Of Laugh -kupa śmiechu
Laughing Out Loud - Śmiać się głośno;)
to tekst nastolatków, wyrażają tym jednym słowem, że dla nich coś jest głupie, coś takiego jak żal...
np.:
Ale converse są super! Kupię sobie takie:)
Lol, przecież od razu się zepsują, a są takie drogie, żal mi Cię, jesteś taka naiwna...
już kapujesz?iwcia77, Simba, Aasiula, macduska, kkisia, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
a bez narąbania nie dasz rady? to może torba na głowę i wyobrażaj sobie jakiegoś fajoskiego aktora
Bursztyn, Aasiula, iwcia77, kapturnica, Simba, malgos741, macduska, kkisia, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:LOL juz nie modne gimbaza wyrosła z używania tego skrótowca jakies 2lata temu ..Widze ,że Ty nie
Skoro wyjezdzasz to tam gdzie dotrzesz napewno wszystko jest zajebista zajebistościa i ogólnie rajem na ziemi...Reni lubi tę wiadomość