35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Sluchajcie, na stronie naszego Ovu po llewej stronie jest na zdjeciu taka pani w niebieskiej sukience, zgadza sie? zgadza
I ta pani ma n wysokosci hmm...narzadu rozrodczego taka szrame
Czy rowniez rto widzicie? myslalm ze mam brudny ekran...ale chyba nie mamBursztyn lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bursztyn wrote:Sluchajcie, na stronie naszego Ovu po llewej stronie jest na zdjeciu taka pani w niebieskiej sukience, zgadza sie? zgadza
Czy rowniez rto widzicie? myslalm ze mam brudny ekran...ale chyba nie mam -
kapturnica wrote:Ale cie koszty wyższe wyjda..Przeca na alk dodatkowo wydajesz.....Nie pij tyle, wystarczy ,zze bzykasz sie juz jak krolik
chuop zadowolniony heheh
ale znajac zycie i teraz nic z tego nie bedzie
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:plan wykonany w 110%, ponieważ jeszcze zaliczyliśmy darmowy obiad u rodziców
film mnie się podobał, ale niepotrzebnie wzięliśmy colę, bo ostatnią godzinę filmu przesiedziałam z myślą o tym, że sikać mi się chce, ostatnie minuty filmu siedziałam już jak na szpilkach, a potem jak wyszliśmy z sali z obłędem w oczach szukałam toaletyBursztyn, iwcia77, Aasiula, kapturnica, macduska, kkisia, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Czy rowniez rto widzicie? myslalm ze mam brudny ekran...ale chyba nie mamiwcia77, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:albo teraz albo nigdy ...
chuop zadowolniony heheh
ale znajac zycie i teraz nic z tego nie bedziemalgos741, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:w NIEBIESKIEJ kiecy, za brzuch sie trzyma, bruneta taka i ma szrame na pipie
Bursztyn, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Burszta to sie zmienia ,znaczy ta reklama..Ja mam w tym momencie czarna sylwetke bokiem jak sie trzyma za brzucha
poczekaj na babe w niebieskie to tez zobaczyszmalgos741, iwcia77, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny