35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:tak, szrame, cien, szpare, zjezdzalnie, torowisko, pas dla rowerow
wybierz sobie ktores z okreslen01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:no przeciez wiem ze sie zmienia! Chryste Panie!
poczekaj na babe w niebieskie to tez zobaczysz
Moja laska w niebieskiej sukience nie ma szramy na pizdzie...
edit..kurwa przetarłam patrzałki i widze ,ze ma cos brązowego jakby sie jej cos zesralo a to pewnikiem kłos...No chyba z,że piczka jej pękłaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 20:25
Aasiula, malgos741, Bursztyn, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Pusur kiedy wracasz?
Z tego co pamiętam, narzekam ( jeśli jest to narzekanie, bo plusy tez tu widzę i to duzo) od poczatku pobytu na 2 rzeczy w No: oświatę i częściowo służbę zdrowia.
O reszcie nie wiem, żebym narzekała.
Czytanie ze zrozumieniem - trudna sztuka.malgos741, iwcia77, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie wzywaj Pana Bucka nadaremno..
edit..kurwa przetarłam patrzałki i widze ,ze ma cos brązowego jakby sie jej cos zesralo a to pewnikiem kłos...No chyba z,że piczka jej pękłaSabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Heretyczka wrote:na oddziale zamknietym mozna sie znależć lecząc dziecko w pl
nie bede wiecej dyskutować w idiotycznym temacie zajebistośći polski
W każdym razie napewno tam gdzie jedziesz jest wszystko normalnie I super !!malgos741, Aasiula, iwcia77, kkisia, moremi, Pusurek, Sabina, macduska, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie wzywaj Pana Bucka nadaremno..
edit..kurwa przetarłam patrzałki i widze ,ze ma cos brązowego jakby sie jej cos zesralo a to pewnikiem kłos...No chyba z,że piczka jej pękła
i to nie jest zaden klos -
A nawiazujac do kupy..Renek ten felieton pampers z niespodzianka daje do zastanowienia..Nigdy by mi nie przeszlo przez głowe przebierac pieluchy dzieciakowi jak siedza ludziska przy stole i jedzą..To jest hamstwo...
Aasiula, moremi, Reni, macduska, Mega lubią tę wiadomość