35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:A to dlaczego?
Zle płaca czy co?iwcia77, macduska, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba, a my dwie znowu zrobilysmy jatke na forum. Dobrze, ze zaraz rodzisz, to bedziesz pytac o kupy i kolki, a nie zadawac pytania egzystencjonalne. A jak Ci jeszcze kiedys przyjdzie do glowy pytac o inne kraje, zycie w nich i jak to sie ma do Pl, to napisz na priva.
kapturnica, malgos741, iwcia77, Aasiula, Heretyczka, Simba, kkisia, ania.g, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Simba, a my dwie znowu zrobilysmy jatke na forum. Dobrze, ze zaraz rodzisz, to bedziesz pytac o kupy i kolki, a nie zadawac pytania egzystencjonalne. A jak Ci jeszcze kiedys przyjdzie do glowy pytac o inne kraje, zycie w nich i jak to sie ma do Pl, to napisz na priva.
forum troszke ozylo
nawet zadna nie podjela tematu zmiany pampersa z kupa w restauracjiAasiula, Pusurek, Simba, kapturnica, malgos741, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hahahaa nadrabiam własnie forum i nie wciągniesz mnie w te zażartą dyskusję
p.s. znamale wogóle to nasze pokolenie to już jest inny stan umysłu od tego późniejszego, co tu porównywać. Świat się zmienia. Przerażająco. Ludzie stają się bezmózgami.
-
iwcia77 wrote:ojtam, ojtam, kazdy powiedzial co wiedzial i koniec tematu
forum troszke ozylo
nawet zadna nie podjela tematu zmiany pampersa z kupa w restauracjiiwcia77, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No wlasnie a myslałam ,ze wywiąże sie zażarta dyskusja na temat osrnaej pieluchy i zmieniania jej na oczach biesiadujących
to ja zaczne...mysle, ze kobita przegiela bagiete...obojetnie czy w lazience w restauracji jest przewijak czy go nie ma nie powinna zmieniac pieluchy na sali restauracyjnej...Aasiula, kapturnica, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witajcie
po świętach, jakies 50 stron mam do nadrobienia tyle napisałyście, może jutro mi się uda. Póki co chciałam się zapytać jak u Was wyglądało połówkowe? Ja mam we wtorek. Czy lekarz nagrywał Wam na płytę? czy to jeszcze za wcześnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 21:41
iwcia77, Pusurek, Aasiula, Arwena, Sabina, kkisia, anna maria, Mega, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tez mialam taka nadzieeje
to ja zaczne...mysle, ze kobita przegiela bagiete...obojetnie czy w lazience w restauracji jest przewijak czy go nie ma nie powinna zmieniac pieluchy na sali restauracyjnej......
a tak na powage...Przeciez nie po to ludzie ida do restauracji ,zeby ogladac obsrana pieluche..Nie wspomne o rozneglizowanym dzieciaku i smrodzie..Obsluga powinna jej zwrocic uwage i wskazac miejsce gdzie nie bedzie obrzydzac ludziom jedzenia.A jak nie to delikutasnie wyprosic...
Dym bedzie?
iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja bym nie wytrybiła tylko ja zjebala a jakby zaczeła sie ciskac pewnie pieluszke podała bym jej na talerz wnetrzem
...
a tak na powage...Przeciez nie po to ludzie ida do restauracji ,zeby ogladac obsrana pieluche..Nie wspomne o rozneglizowanym dzieciaku i smrodzie..Obsluga powinna jej zwrocic uwage i wskazac miejsce gdzie nie bedzie obrzydzac ludziom jedzenia.A jak nie to delikutasnie wyprosic...
Dym bedzie?kapturnica lubi tę wiadomość