35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To trza jawny wywiad zrobic jak sie odezwie..Dzis nie pisała...Moze jutro co nabazgrze bo ma isc na badania to moze zda relacje...
iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kto oprócz Iwone chciał magnesy z Dubaju?
Zamówiłam zgodnie z życzeniem 4 sztuki.
Trzy są wolne bo nie pamiętam dla kogo.
Reni, Iwcia i Małgoś???zaczela zbierac magnesiki? o wow!
no skromnie poproszePusurek, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Paczkę odebrał mężczyzna, wiedział, ze przyjdzie. Znaczy, ze paczka przyjdzie. Zakladam, ze to Elfikowy chłop. I co? Wziął paczkę i sam się bawi klockami? Dziecku nie dal??? Co za czasy...
Iwone, Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Teraz widzialas zdjęcia czy wczesniej? Bo ja je przecież usunelam. Jeszcze są??
Normalnie to od 20 był wieczór dla mnie, a teraz córka potrafi dociągnąć do 22. Ćwiczy przez Sylwestrem czy jak??
iwcia77, malgos741, Arwena, Simba, Iwone, Pusurek, kkisia, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kto oprócz Iwone chciał magnesy z Dubaju?
Zamówiłam zgodnie z życzeniem 4 sztuki.
Trzy są wolne bo nie pamiętam dla kogo.
Reni, Iwcia i Małgoś???iwcia77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Wcześniej, ale moja Młoda ma teraz problemy z zasypianiem i nie miałam Ci jak powiedzieć
Normalnie to od 20 był wieczór dla mnie, a teraz córka potrafi dociągnąć do 22. Ćwiczy przez Sylwestrem czy jak??
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:właśnie nie wiem czy to małgoś czy ktoś inny?
poprosze adres na priv.macduska, Iwone, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:ja nie zbieram
ja Bisce wysylalam.. Ale una chyba nas porzucila, sto lat sie nie odzywa..
Podrazmy temat magnesow troche, ok? Pusur? Perwa nie doszla? Po Polszy wyslane tego samego dnia doszlo juz przed swietami..iwcia77, Iwone, Pusurek, kkisia, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:bo te sprzedajace buty to panie po studiach bez pracy w swoim zawodzie i to nie jest żart
ach ten zgniły zachód- żeby tylko wiedział jak przedszkola prowadzić i wiersze deklamować! ile by zyskał
Ewa - co głupiemu po rozumie - taka to właśnie rozmowa z Tobą. Ja rozumiem, że niektórym ani tabliczka mnożenia, ani wiersze, ani kultura potrzebna nie jest...wystarczy hajc i wygodne życie.
Za to te po studiach Polki wyjeżdżające na zachód - to od razu w bankach pracują i w swoim zawodzie...niejedna chciałaby tam buty sprzedawać, a nie np. hot-dogi w budzie.
Powinnaś naprawdę stąd wyjechać i być szczęśliwa tam, gdzie Ci dobrze - po co zwlekać? Studiuj tam i pracuj i zarabiaj kokosy....
A taka Norwegia np. - gdyby nie jej zasoby naturalne - to by sobie mogli narobić.....iwcia77, Arwena, Iwone, macduska, Reni, Pusurek, kkisia, moremi, kapturnica, Sabina, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Widzę, że na forum atmosfery świątecznej cd
Jutro muszę iść do pracy i tak mnie ta świadomość osłabia, że nie mam nawet siły iść spać
Poza tym - Simba wyglądasz po prostu prześlicznie
Burszta mnie też cieszy Sigmunt
Pusur - śliczne rodzinne zdjęciaBałwan galante, dopracowany aż miło patrzeć
dzieki!
iwcia77, malgos741, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Iwone to wiem - Wydaje mi się, ze jeszcze Iwcia i Reni i... jeszcze ktoś.
1 Ja
2/ Iwone
3/Pusur
4/ reni
5/ bisca
amenmalgos741, macduska, Sabina, Arwena, Iwone, Pusurek, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Iwone to wiem - Wydaje mi się, ze jeszcze Iwcia i Reni i... jeszcze ktoś.
macduska, iwcia77, Iwone, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Simba wrote:No tak Bozia, ale leczenie chorego dziecka, nie powinno byc uzależnione od męża ktory dobrze zarabia.
W pl moim zdaniem, najgorszy jest brak poczucia bezpieczeństwa, ktore państwo w jakimś stopniu powinno zapewniać. Szczególnie ze składki jakie za to bulimy nie należą do najniższych.
Dawniej o chorego członka rodziny dbali przede wszystkim bliscy i to rodzina przede wszystkim budzi poczucie bezpieczeństwa. Teraz owszem - system socjalny w wielu krajach został potężnie rozwinięty - co ma swoje bardzo słabe strony - choćby takie, że arabusy się sprowadzają - rodzą dzieci i żyją z z socjalu - płaci za to państwo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 22:32
iwcia77, paszczakin, Iwone, macduska, kkisia, moremi, kapturnica, Sabina, caffe lubią tę wiadomość