35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ewa - co głupiemu po rozumie - taka to właśnie rozmowa z Tobą. Ja rozumiem, że niektórym ani tabliczka mnożenia, ani wiersze, ani kultura potrzebna nie jest...wystarczy hajc i wygodne życie.
Za to te po studiach Polki wyjeżdżające na zachód - to od razu w bankach pracują i w swoim zawodzie...niejedna chciałaby tam buty sprzedawać, a nie np. hot-dogi w budzie.
Powinnaś naprawdę stąd wyjechać i być szczęśliwa tam, gdzie Ci dobrze - po co zwlekać? Studiuj tam i pracuj i zarabiaj kokosy....
A taka Norwegia np. - gdyby nie jej zasoby naturalne - to by sobie mogli narobić..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:do czego chcesz przekonywac? przeciez tyle ludzi wyjezdza ze nie bedzie miał kto pracowac na twoja emeryture, o tym sie juz oficjalnie w mediach mówi, jak myslisz dlaczego? i jakie znaczenie ma w tej sytuacji elokwentna buciarka,piekna sceneria zimowa na polskiej ulicy czy znajomosc wierszy? fajnie tu mieszkac? naprawde?
Znam osoby, które wyjechały i są zadowolone - przynajmniej tak deklarują. Znam też takie, które wróciły i też się cieszą.
Piszesz od dawna bardzo negatywnie o PL, wręcz z odrazą - dlatego zastanawiam się po co tu jeszcze jesteś? I nie pisałam tego wcale ironicznie. Ja - gdybym się tak męczyła jak Ty, a miałabym możliwość być gdzie indziej(a wspominałaś, że masz) - to nie katowałabym się nawet 5 minut...Iwone, iwcia77, macduska, Arwena, Reni, moremi, kapturnica, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kto tu najwiekszy sep magnesowy to bym sie spierala
iwcia77, Arwena, Reni, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mam 2 zaszczytne tytuły na forum: największej magnesowej sepiary i największej chuj nie matki. Nie wiem, z którego powinnam być bardziej dumna.
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no dziewczynki u mnie biało jak ta lala, będę zamiast tylko skrobać to jeszcze odśnieżać ... biało dookoła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 23:10
iwcia77, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:z tym pierwszym się zgodzę, ale drugi to skąd? - sama się tak ochrzciłaś?
Jesteś lepsza?Bozia3, iwcia77, Iwone, Arwena, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No helouuu. Zniszczyć loki dziecku przed balem i spalić nowa sukienkę to malo? Dodam, ze ostatnio Adaś wyleciał mi z bujaczka.
Jesteś lepsza?malgos741, Pusurek, Iwone, Bozia3, Aasiula, Reni, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny