X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O sorki. Moim idolem może być nawet Homer Simpson, ale co to ma do macierzyństwa?
    Nie interesuj sie

Bozia3, moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie interesuj sie
    Muszem. Zaciekawilas mnie.

kapturnica lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybieracie się gdzieś na sylwestra czy Nowy rok będziecie witać na ovu?

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poryczalam sobie na The Holiday - mozna iść spac.
    Dobranoc księżniczki

image.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 23:37

iwcia77, Pusurek, kkisia, Bozia3, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ktora pamieta taki kabaret ( chyba z Jaroszynskim) o dwoch uczniach z jednej lawki jeden to nieuk a drugi to wzorowy uczen? i ten nieuk ( jaroszynski) byl wywolany do odpowiedzi a tamten drugi mu podpowiadal..." dzien dobry Pani" - " Pani- starucha jedna", " cos dzwonka dawno nie slychac, moze prad wylaczyli, to ja pojde zmoczyc szmate " ...na koncu bylo o naszej szkapie :D..

macduska, peppapig, Mega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Muszem. Zaciekawilas mnie.
    To była prowokacja

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wybieracie się gdzieś na sylwestra czy Nowy rok będziecie witać na ovu?
    Na ovu jednym okiem. Drugim będę bawiła gości. Przychodza do nas 2 kumpele lekarki, co jest istotne w sprawie, bo maja obie dyżury w nowy rok na 8 rano, wiec zawijają się od nas zaraz po toascie,co niezmiernie mi pasi.
    Obowiązywać ma dress code - znaczy wszyscy w dresach i koszulkach czyli Sylwester alternatywny. ;-)

iwcia77, Iwone, macduska, Arwena, kkisia, Bozia3, Mega, moremi, kapturnica, Aasiula, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my to chyba z Alojzem pojdziemy na domowke do dzieciatych znajomych...no chyba ze Ivo zadecyduje o wielkim wskoku do Nowego Roku :-O

Iwone, macduska, Arwena, kkisia, Pusurek, Mega, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w domu. sami. ewentualnie do młodego koleżanka przyjdzie.

Wystroję się w niebieską torebkę i bede wyglądać stylowo. ;-)

Iwone, Arwena, iwcia77, Heretyczka, kkisia, Simba, Pusurek, Bozia3, peppapig, Mega, moremi, kapturnica, Reni, Aasiula, paszczakin, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ dziś temetów poruszyłyście!

1. Żywa szopka była u nas w kościele. Ksiądz poprosił nas czy nie moglibyśmy na pół godzinki przyjść z małym. Pomyślałam, dlaczego nie. Będą fajne wspomnienia, a jak Wojtek będzie odstawiał jakąś manianę jako nastolatek to się go postraszy w stylu :"jak nie przestaniesz to wrzucę na fejsa twoje zdjęcie z szopki".

2. Co do polskiej edukacji. Gdzieś po trzecim roku studiów pracowałam we Francji jako baby-sitter. Mama była sinologiem, 20 lat spędziła w Chinach i pracowała jako ekspert we francuskim rządzie, niestety jej wykształcenie ogólne było na poziomie zerowym. Zadawała mi pytania w stylu czy Polska ma dostęp do morza, albo przyznawała, że w Polsce zna dwa miasta Kraków i Warszawę, ale nie może zapamiętać, które z nich jest stolicą. Dla mnie - żenada, inni powiedzą wąska specjalizacja.

3. Przewijanie kupy w knajpie. Po chrzcinach mieliśmy obiad w restauracji. Cały czas się zastanawiałam, gdzie ja w razie czego przewinę Wojtka, bo bywałam tam wcześniej i wiedziałam, że może być trudno. Właściciel wiedząc, że to przyjęcie po chrzcie, zorganizował nam kącik do przewijania. W końcu sali ustawił stół, nakrył kocem i zasłonił takim drewnianym parawanem.

Coś mi się wydaje, że mój syn miał za dużo wrażeń przez te ostatnie dni. W pierwszy dzień świąt byliśmy u kuzynki, sporo nowych twarzy, każdy chciał go wziąć na ręće, w drugi dzień ten chcrzest i też trochę gości, których widział po raz pierwszy, dziś ta szopka. Teraz biedny, kręci się, płacze, marudzi, widać, że jest niesamowicie zmęczony a mimo to nie może zasnąć.
    Myślałam, że w większych miastach przewijak dla dziecka w toalecie to już standard.

Iwone, Arwena, macduska, kkisia, iwcia77, Pusurek, Bozia3, Mega, moremi, kapturnica, Simba, Aasiula, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:35

Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    My w domu. sami. ewentualnie do młodego koleżanka przyjdzie.

Wystroję się w niebieską torebkę i bede wyglądać stylowo. ;-)
    koniecznie :)
    nie zapomnij o klipsach

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Ależ dziś temetów poruszyłyście!

1. Żywa szopka była u nas w kościele. Ksiądz poprosił nas czy nie moglibyśmy na pół godzinki przyjść z małym. Pomyślałam, dlaczego nie. Będą fajne wspomnienia, a jak Wojtek będzie odstawiał jakąś manianę jako nastolatek to się go postraszy w stylu :"jak nie przestaniesz to wrzucę na fejsa twoje zdjęcie z szopki".

2. Co do polskiej edukacji. Gdzieś po trzecim roku studiów pracowałam we Francji jako baby-sitter. Mama była sinologiem, 20 lat spędziła w Chinach i pracowała jako ekspert we francuskim rządzie, niestety jej wykształcenie ogólne było na poziomie zerowym. Zadawała mi pytania w stylu czy Polska ma dostęp do morza, albo przyznawała, że w Polsce zna dwa miasta Kraków i Warszawę, ale nie może zapamiętać, które z nich jest stolicą. Dla mnie - żenada, inni powiedzą wąska specjalizacja.

3. Przewijanie kupy w knajpie. Po chrzcinach mieliśmy obiad w restauracji. Cały czas się zastanawiałam, gdzie ja w razie czego przewinę Wojtka, bo bywałam tam wcześniej i wiedziałam, że może być trudno. Właściciel wiedząc, że to przyjęcie po chrzcie, zorganizował nam kącik do przewijania. W końcu sali ustawił stół, nakrył kocem i zasłonił takim drewnianym parawanem.

Coś mi się wydaje, że mój syn miał za dużo wrażeń przez te ostatnie dni. W pierwszy dzień świąt byliśmy u kuzynki, sporo nowych twarzy, każdy chciał go wziąć na ręće, w drugi dzień ten chcrzest i też trochę gości, których widział po raz pierwszy, dziś ta szopka. Teraz biedny, kręci się, płacze, marudzi, widać, że jest niesamowicie zmęczony a mimo to nie może zasnąć.
    Myślałam, że w większych miastach przewijak dla dziecka w toalecie to już standard.
    szczerze mówiac ja tez nie wiem czy Albania ma dostep do morza a miasta nie znam ani jednego

SolarPolar lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    koniecznie :)
    nie zapomnij o klipsach

spokojna twarz, mam kolczyki

Iwone, iwcia77, Heretyczka, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    spokojna twarz, mam kolczyki
    perwert ;)

iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    szczerze mówiac ja tez nie wiem czy Albania ma dostep do morza a miasta nie znam ani jednego
    ale chociaz napisz, ze wiesz ze lezy w Europie a stolica jest Tirana ...:-O

kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    perwert ;)
    tylko sie nie dopytuj "gdzie" ;D

macduska, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale chociaz napisz, ze wiesz ze lezy w Europie a stolica jest Tirana ...:-O
    nie wiem
    po prostu nie interesuje mnie Albania
    tak samo jak sinolożka nie interesowała sie Polską

iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    właśnie nie wiem czy to małgoś czy ktoś inny?

poprosze adres na priv.
    A nie Bisca?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie wiem
    po prostu nie interesuje mnie Albania
    tak samo jak sinolożka nie interesowała sie Polską
    mnie tez nie interesuje albania ale te 2 rzeczy to zalapalam na geografii :)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 6297 6298 6299 6300 6301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ