35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
małgoś...na imprezie PRL nie może zabraknąć Połomskiego, Rodowicz, Wodeckiego, Krawczyka (szczególnie Parostatek), no i "Jedzie pociag z daleka" i wszyscy robią pociąg
. Abba, Afric Simone, ABBA. Jeszcze bym wplotła w to w przerwach jakieś krótkie przemówienia prominentów - jakiś Cyrankiewicz czy Gierek
.
iwcia77, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:małgoś...na imprezie PRL nie może zabraknąć Połomskiego, Rodowicz, Wodeckiego, Krawczyka (szczególnie Parostatek), no i "Jedzie pociag z daleka" i wszyscy robią pociąg
. Abba, Afric Simone, ABBA. Jeszcze bym wplotła w to w przerwach jakieś krótkie przemówienia prominentów - jakiś Cyrankiewicz czy Gierek
.
Bozia3, Iwone, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heh, a wiecie, zapomniałam wam napisać. wczoraj wieczorem przełączając programy w TV natrafiłam na wróżki. wiadomo. I tak sobie słucham i mówie: ostatni weekend w roku- zaszaleję. Wysłałam smsa z pytaniem: kiedy będę w ciąży?
No po jakimś czasie przyszła wróżba i zapowiedziała, że JUŻ w czerwcu będę szczęśliwą matką itd itp.
Ponieważ nei wierzę w te zabobony ale w ciąży to bym chciała być i do tego dażę to aż sobie zostawię tą wróżbę w telefonie. Jak się nie sprawdzi to wyrzucę w diabły, ale jak się sprawdzi hehbędę miała co opowiadać
w sumie czerwiec by mi pasował, skoro ślub planujemy na sierpień to może mój brzuszek nie byłby tak wielki i moje samopoczucie byłoby też może niekiepskie.
hehto tak z przymrużeniem oka.
Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:heh, a wiecie, zapomniałam wam napisać. wczoraj wieczorem przełączając programy w TV natrafiłam na wróżki. wiadomo. I tak sobie słucham i mówie: ostatni weekend w roku- zaszaleję. Wysłałam smsa z pytaniem: kiedy będę w ciąży?
No po jakimś czasie przyszła wróżba i zapowiedziała, że JUŻ w czerwcu będę szczęśliwą matką itd itp.
Ponieważ nei wierzę w te zabobony ale w ciąży to bym chciała być i do tego dażę to aż sobie zostawię tą wróżbę w telefonie. Jak się nie sprawdzi to wyrzucę w diabły, ale jak się sprawdzi hehbędę miała co opowiadać
w sumie czerwiec by mi pasował, skoro ślub planujemy na sierpień to może mój brzuszek nie byłby tak wielki i moje samopoczucie byłoby też może niekiepskie.
hehto tak z przymrużeniem oka.
Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja pierdziu, widzicie ile tego?? Sloiczki, imieniny, na pewno by się więcej znalazło, ale polowe wyparlam.
-gotowa była ciągnąć niemowlaka w długą podróż, żeby przez chwilę zobaczyć na żywo Kowalczyk
- narazi dziecko na norweskie przedszkole..iwcia77, Simba, Pusurek, Iwone, Arwena, Mega, kapturnica, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:małgoś...na imprezie PRL nie może zabraknąć Połomskiego, Rodowicz, Wodeckiego, Krawczyka (szczególnie Parostatek), no i "Jedzie pociag z daleka" i wszyscy robią pociąg
.
byłam na czymś takim w knajpie i był konkurs wiedzy o PRL, za dobrą odpowiedź dostawało się setkę siwuchy,
szwagier okazał się za dobry...
zostawił w efekcie aktówkę z dokumentami w knajpie
na szczęscie znalazła sie ranoiwcia77, Iwone, Bozia3, Aasiula, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:-na święta tylko renifer i ryba po grecku
-gotowa była ciągnąć niemowlaka w długą podróż, żeby przez chwilę zobaczyć na żywo Kowalczyk
- narazi dziecko na norweskie przedszkole..iwcia77, Bozia3, Pusurek, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:-na święta tylko renifer i ryba po grecku
- narazi dziecko na norweskie przedszkole..
Z Kowalczyk to się wahalam...
Norweskie przedszkole będzie nieuniknione, ale dopiero, kiedy Adaś skończy 2 lata i będzie mógł powiedziec mamuni ( i tatusiowi ), ze ta ruda baba to krzyczy na dzieci, a ta gruba to daje za malo jedzenia.Bo ja to nie wracam do roboty po macierzyńskim i zajebiscie dobrze mi z ta myślą.
Simba, Heretyczka, iwcia77, Bozia3, Arwena, Mega, moremi, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny