X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze u tej Baby w niebieskiej sukni klos na wysokosci jej lona:-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małgoś...na imprezie PRL nie może zabraknąć Połomskiego, Rodowicz, Wodeckiego, Krawczyka (szczególnie Parostatek), no i "Jedzie pociag z daleka" i wszyscy robią pociąg :). Abba, Afric Simone, ABBA. Jeszcze bym wplotła w to w przerwach jakieś krótkie przemówienia prominentów - jakiś Cyrankiewicz czy Gierek :).

iwcia77, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu, widzicie ile tego?? Sloiczki, imieniny, na pewno by się więcej znalazło, ale polowe wyparlam. ;-)

Simba, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    małgoś...na imprezie PRL nie może zabraknąć Połomskiego, Rodowicz, Wodeckiego, Krawczyka (szczególnie Parostatek), no i "Jedzie pociag z daleka" i wszyscy robią pociąg :). Abba, Afric Simone, ABBA. Jeszcze bym wplotła w to w przerwach jakieś krótkie przemówienia prominentów - jakiś Cyrankiewicz czy Gierek :).
    i genowefa pigwa, laskowik itp :)

Bozia3, Iwone, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    heh, a wiecie, zapomniałam wam napisać. wczoraj wieczorem przełączając programy w TV natrafiłam na wróżki. wiadomo. I tak sobie słucham i mówie: ostatni weekend w roku- zaszaleję. Wysłałam smsa z pytaniem: kiedy będę w ciąży?
    No po jakimś czasie przyszła wróżba i zapowiedziała, że JUŻ w czerwcu będę szczęśliwą matką itd itp.
    Ponieważ nei wierzę w te zabobony ale w ciąży to bym chciała być i do tego dażę to aż sobie zostawię tą wróżbę w telefonie. Jak się nie sprawdzi to wyrzucę w diabły, ale jak się sprawdzi heh :) będę miała co opowiadać ;)
    w sumie czerwiec by mi pasował, skoro ślub planujemy na sierpień to może mój brzuszek nie byłby tak wielki i moje samopoczucie byłoby też może niekiepskie.
    heh :) to tak z przymrużeniem oka.
    Ty weź lepiej o rok dopytaj ;)

Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    heh, a wiecie, zapomniałam wam napisać. wczoraj wieczorem przełączając programy w TV natrafiłam na wróżki. wiadomo. I tak sobie słucham i mówie: ostatni weekend w roku- zaszaleję. Wysłałam smsa z pytaniem: kiedy będę w ciąży?
    No po jakimś czasie przyszła wróżba i zapowiedziała, że JUŻ w czerwcu będę szczęśliwą matką itd itp.
    Ponieważ nei wierzę w te zabobony ale w ciąży to bym chciała być i do tego dażę to aż sobie zostawię tą wróżbę w telefonie. Jak się nie sprawdzi to wyrzucę w diabły, ale jak się sprawdzi heh :) będę miała co opowiadać ;)
    w sumie czerwiec by mi pasował, skoro ślub planujemy na sierpień to może mój brzuszek nie byłby tak wielki i moje samopoczucie byłoby też może niekiepskie.
    heh :) to tak z przymrużeniem oka.
    a pytałaś którego roku?

Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bede czuwac i moge walczyc za ciebie ...idz sie wyspij :D
    Dzieks. Wiedziałam, ze mogę na Ciebie liczyć!

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja pierdziu, widzicie ile tego?? Sloiczki, imieniny, na pewno by się więcej znalazło, ale polowe wyparlam. ;-)
    -na święta tylko renifer i ryba po grecku :)
    -gotowa była ciągnąć niemowlaka w długą podróż, żeby przez chwilę zobaczyć na żywo Kowalczyk
    - narazi dziecko na norweskie przedszkole..;)

iwcia77, Simba, Pusurek, Iwone, Arwena, Mega, kapturnica, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..i jarocka, sipinska, banaszak, wodecki, sosnicka, santor, zaucha, krajewski, majewska,jantar ...duzo by pisac

Iwone, Bozia3, Aasiula, Arwena, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

byłam na czymś takim w knajpie i był konkurs wiedzy o PRL, za dobrą odpowiedź dostawało się setkę siwuchy,
    szwagier okazał się za dobry...
    zostawił w efekcie aktówkę z dokumentami w knajpie
    na szczęscie znalazła sie rano ;-)

iwcia77, Iwone, Bozia3, Aasiula, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:35

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakies teksty z filmow typu rozmowy kontrolowane, zmiennicy, seksmisja, alternatywy 4...

Simba, Iwone, Aasiula, Bozia3, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    żeby stylowo wygladac

ja wyglądam stylowo i bez torebki ;-)

Simba, Heretyczka, iwcia77, Iwone, Aasiula, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jakies teksty z filmow typu rozmowy kontrolowane, zmiennicy, seksmisja, alternatywy 4...
    Albo pytania z Rejsu :)
    Chodziło o odgłos paszczą ;)

macduska, iwcia77, Bozia3, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja wyglądam stylowo i bez torebki ;-)
    nago i bez torebki? eeeeeeeeeeee...no chyba że masz kolczyk na łechtaczce

iwcia77, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    -gotowa była ciągnąć niemowlaka w długą podróż, żeby przez chwilę zobaczyć na żywo Kowalczyk
    - jej idolką jest koniowata a nie Żanet Kalyta

iwcia77, Bozia3, Pusurek, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nieeee, to jest potwarz! Na święta były tez sledzie różnorakie, łosoś, dorsz, barszcz z uszkami i pierogi!! O ciastach nie wspomne! :-P
    Z Kowalczyk to się wahalam... ;-)
    Norweskie przedszkole będzie nieuniknione, ale dopiero, kiedy Adaś skończy 2 lata i będzie mógł powiedziec mamuni ( i tatusiowi ), ze ta ruda baba to krzyczy na dzieci, a ta gruba to daje za malo jedzenia. ;-) Bo ja to nie wracam do roboty po macierzyńskim i zajebiscie dobrze mi z ta myślą.

Simba, Heretyczka, iwcia77, Bozia3, Arwena, Mega, moremi, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam na zabawie puszczali melodie bajek z dzieciństwa i trzeba było odgadnąć z jakiej to bajki ;)

iwcia77, macduska, Bozia3, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Albo pytania z Rejsu :)
    Chodziło o odgłos paszczą ;)
    taaaaa " pytania sa tendencyjne" :D

Simba, Heretyczka, Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    - jej idolką jest koniowata a nie Żanet Kalyta
    O sorki. Moim idolem może być nawet Homer Simpson, ale co to ma do macierzyństwa?

‹‹ 6296 6297 6298 6299 6300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ