X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze u tej Baby w niebieskiej sukni klos na wysokosci jej lona:-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małgoś...na imprezie PRL nie może zabraknąć Połomskiego, Rodowicz, Wodeckiego, Krawczyka (szczególnie Parostatek), no i "Jedzie pociag z daleka" i wszyscy robią pociąg :). Abba, Afric Simone, ABBA. Jeszcze bym wplotła w to w przerwach jakieś krótkie przemówienia prominentów - jakiś Cyrankiewicz czy Gierek :).

iwcia77, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu, widzicie ile tego?? Sloiczki, imieniny, na pewno by się więcej znalazło, ale polowe wyparlam. ;-)

Simba, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    małgoś...na imprezie PRL nie może zabraknąć Połomskiego, Rodowicz, Wodeckiego, Krawczyka (szczególnie Parostatek), no i "Jedzie pociag z daleka" i wszyscy robią pociąg :). Abba, Afric Simone, ABBA. Jeszcze bym wplotła w to w przerwach jakieś krótkie przemówienia prominentów - jakiś Cyrankiewicz czy Gierek :).
    i genowefa pigwa, laskowik itp :)

Bozia3, Iwone, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    heh, a wiecie, zapomniałam wam napisać. wczoraj wieczorem przełączając programy w TV natrafiłam na wróżki. wiadomo. I tak sobie słucham i mówie: ostatni weekend w roku- zaszaleję. Wysłałam smsa z pytaniem: kiedy będę w ciąży?
    No po jakimś czasie przyszła wróżba i zapowiedziała, że JUŻ w czerwcu będę szczęśliwą matką itd itp.
    Ponieważ nei wierzę w te zabobony ale w ciąży to bym chciała być i do tego dażę to aż sobie zostawię tą wróżbę w telefonie. Jak się nie sprawdzi to wyrzucę w diabły, ale jak się sprawdzi heh :) będę miała co opowiadać ;)
    w sumie czerwiec by mi pasował, skoro ślub planujemy na sierpień to może mój brzuszek nie byłby tak wielki i moje samopoczucie byłoby też może niekiepskie.
    heh :) to tak z przymrużeniem oka.
    Ty weź lepiej o rok dopytaj ;)

Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    heh, a wiecie, zapomniałam wam napisać. wczoraj wieczorem przełączając programy w TV natrafiłam na wróżki. wiadomo. I tak sobie słucham i mówie: ostatni weekend w roku- zaszaleję. Wysłałam smsa z pytaniem: kiedy będę w ciąży?
    No po jakimś czasie przyszła wróżba i zapowiedziała, że JUŻ w czerwcu będę szczęśliwą matką itd itp.
    Ponieważ nei wierzę w te zabobony ale w ciąży to bym chciała być i do tego dażę to aż sobie zostawię tą wróżbę w telefonie. Jak się nie sprawdzi to wyrzucę w diabły, ale jak się sprawdzi heh :) będę miała co opowiadać ;)
    w sumie czerwiec by mi pasował, skoro ślub planujemy na sierpień to może mój brzuszek nie byłby tak wielki i moje samopoczucie byłoby też może niekiepskie.
    heh :) to tak z przymrużeniem oka.
    a pytałaś którego roku?

Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bede czuwac i moge walczyc za ciebie ...idz sie wyspij :D
    Dzieks. Wiedziałam, ze mogę na Ciebie liczyć!

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja pierdziu, widzicie ile tego?? Sloiczki, imieniny, na pewno by się więcej znalazło, ale polowe wyparlam. ;-)
    -na święta tylko renifer i ryba po grecku :)
    -gotowa była ciągnąć niemowlaka w długą podróż, żeby przez chwilę zobaczyć na żywo Kowalczyk
    - narazi dziecko na norweskie przedszkole..;)

iwcia77, Simba, Pusurek, Iwone, Arwena, Mega, kapturnica, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..i jarocka, sipinska, banaszak, wodecki, sosnicka, santor, zaucha, krajewski, majewska,jantar ...duzo by pisac

Iwone, Bozia3, Aasiula, Arwena, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

byłam na czymś takim w knajpie i był konkurs wiedzy o PRL, za dobrą odpowiedź dostawało się setkę siwuchy,
    szwagier okazał się za dobry...
    zostawił w efekcie aktówkę z dokumentami w knajpie
    na szczęscie znalazła sie rano ;-)

iwcia77, Iwone, Bozia3, Aasiula, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:35

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakies teksty z filmow typu rozmowy kontrolowane, zmiennicy, seksmisja, alternatywy 4...

Simba, Iwone, Aasiula, Bozia3, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    żeby stylowo wygladac

ja wyglądam stylowo i bez torebki ;-)

Simba, Heretyczka, iwcia77, Iwone, Aasiula, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jakies teksty z filmow typu rozmowy kontrolowane, zmiennicy, seksmisja, alternatywy 4...
    Albo pytania z Rejsu :)
    Chodziło o odgłos paszczą ;)

macduska, iwcia77, Bozia3, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja wyglądam stylowo i bez torebki ;-)
    nago i bez torebki? eeeeeeeeeeee...no chyba że masz kolczyk na łechtaczce

iwcia77, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    -gotowa była ciągnąć niemowlaka w długą podróż, żeby przez chwilę zobaczyć na żywo Kowalczyk
    - jej idolką jest koniowata a nie Żanet Kalyta

iwcia77, Bozia3, Pusurek, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nieeee, to jest potwarz! Na święta były tez sledzie różnorakie, łosoś, dorsz, barszcz z uszkami i pierogi!! O ciastach nie wspomne! :-P
    Z Kowalczyk to się wahalam... ;-)
    Norweskie przedszkole będzie nieuniknione, ale dopiero, kiedy Adaś skończy 2 lata i będzie mógł powiedziec mamuni ( i tatusiowi ), ze ta ruda baba to krzyczy na dzieci, a ta gruba to daje za malo jedzenia. ;-) Bo ja to nie wracam do roboty po macierzyńskim i zajebiscie dobrze mi z ta myślą.

Simba, Heretyczka, iwcia77, Bozia3, Arwena, Mega, moremi, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam na zabawie puszczali melodie bajek z dzieciństwa i trzeba było odgadnąć z jakiej to bajki ;)

iwcia77, macduska, Bozia3, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Albo pytania z Rejsu :)
    Chodziło o odgłos paszczą ;)
    taaaaa " pytania sa tendencyjne" :D

Simba, Heretyczka, Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    - jej idolką jest koniowata a nie Żanet Kalyta
    O sorki. Moim idolem może być nawet Homer Simpson, ale co to ma do macierzyństwa?

‹‹ 6296 6297 6298 6299 6300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ