X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mnie tez nie interesuje albania ale te 2 rzeczy to zalapalam na geografii :)
    ja magazynuje w umysle tylko informacje potrzebne lub interesujące
    zbyt wiele do nauki

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sylwestra spędzamy wyjątkowo w domu. Nie mam jak odczepić cycków na całą noc, żeby mały był zadowolony :).
    Przyjdzie brat i bratowa i moja mama. Przed północą idziemy na okoliczną górkę, z której widać stary Kraków i będziemy strzelać petardy ze starszym :). W domu z małym zostanie na dyżur babcia.

iwcia77, Iwone, kapturnica, Aasiula, Pusurek, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    My sylwestra spędzamy wyjątkowo w domu. Nie mam jak odczepić cycków na całą noc, żeby mały był zadowolony :).
    Przyjdzie brat i bratowa i moja mama. Przed północą idziemy na okoliczną górkę, z której widać stary Kraków i będziemy strzelać petardy ze starszym :). W domu z małym zostanie na dyżur babcia.
    jeny dobrze , ze mi przypomnialas o petardach..bede musiala isc do weta po uspokajacze dla pchlarza :(

Iwone, kapturnica, Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ja magazynuje w umysle tylko informacje potrzebne lub interesujące
    zbyt wiele do nauki
    fakt - ja mam wielkie braki w matmie, chemi i fizie, bo to mnie kompletnie nie interesowalo i magazynowanie wzorow skroconego mnozenia wydawalo mi sie niepotrzebne zyciowo

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jeny dobrze , ze mi przypomnialas o petardach..bede musiala isc do weta po uspokajacze dla pchlarza :(
    A moje koty zupełnie nie reagują - mają to w nosie. W ogóle są dziwne - nauczyłam je wychodzić na balkon, jak jest burza - bo ja wychodziłam i obserwowałam. I one teraz to lubią - jak ja...:)

iwcia77, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A moje koty zupełnie nie reagują - mają to w nosie. W ogóle są dziwne - nauczyłam je wychodzić na balkon, jak jest burza - bo ja wychodziłam i obserwowałam. I one teraz to lubią - jak ja...:)
    a wierszy sie ucza? ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no moj to cykor i szczeka ze strachu ...trauma..

Aasiula lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a wierszy sie ucza? ;)
    ba ja mysle ze nie tylko ucza ale i deklamuja :D

kapturnica, Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    szczerze mówiac ja tez nie wiem czy Albania ma dostep do morza a miasta nie znam ani jednego

Jak tam sobie chcesz, ale ja uważam, że z osobą, która ma wyższe wykształcenie miło jest porozmawiać na różne tematy, a nie tylko na temat jej specjalizacji.

Pamiętacie panią nauczycielkę, która mówiła dzieciom, że Krzysztof Kolumb był Polakiem. Ja osobiście znam też jedną, która pytała mnie po mojej podróży do Egiptu czy byłam na Kilimandżaro. Jej znajomość geografii też nie była potrzebna, bo uczyła klasy 1-3, ale jakoś osobiście wolałabym, żeby mojego Wojtka nie uczyła.

iwcia77, Simba, kapturnica, Aasiula, Bozia3, Sabina, Pusurek, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Jak tam sobie chcesz, ale ja uważam, że z osobą, która ma wyższe wykształcenie miło jest porozmawiać na różne tematy, a nie tylko na temat jej specjalizacji.

Pamiętacie panią nauczycielkę, która mówiła dzieciom, że Krzysztof Kolumb był Polakiem. Ja osobiście znam też jedną, która pytała mnie po mojej podróży do Egiptu czy byłam na Kilimandżaro. Jej znajomość geografii też nie była potrzebna, bo uczyła klasy 1-3, ale jakoś osobiście wolałabym, żeby mojego Wojtka nie uczyła.
    większość polaków wierzy że matka boska to polka ;)
    broń boze nie żydówka

SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zdjeć nie widziałam, żadnych, buuu!

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę jak późno, a mnie sie spać nie chce...

iwcia77, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    większość polaków wierzy że matka boska to polka ;)
    broń boze nie żydówka

I tak się Ewka z Toba dyskutuje. Jak nie masz argumentów to lecisz w ten deseń. Nie dyskutowaliśmy o wierze tylko o wiedzy.

iwcia77, moremi, kkisia, Simba, kapturnica, Aasiula, Sabina, Pusurek, macduska, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ktora pamieta taki kabaret ( chyba z Jaroszynskim) o dwoch uczniach z jednej lawki jeden to nieuk a drugi to wzorowy uczen? i ten nieuk ( jaroszynski) byl wywolany do odpowiedzi a tamten drugi mu podpowiadal..." dzien dobry Pani" - " Pani- starucha jedna", " cos dzwonka dawno nie slychac, moze prad wylaczyli, to ja pojde zmoczyc szmate " ...na koncu bylo o naszej szkapie :D..
    iwcia zamknij na ju tjuba
    Krzysztof Piasecki i Stanisław Zygmunt- Boryna
    Rewelacja przypomniałaš mi po tyylu latach. ;)

iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    iwcia zamknij na ju tjuba
    Krzysztof Piasecki i Stanisław Zygmunt- Boryna
    Rewelacja przypomniałaš mi po tyylu latach. ;)
    ooo super ze ktos to pamieta :D , pomylilam piaseckiego z Jaroszynskim :D..."ach Boryna" :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to zadnego nie znam :(

dlaczego napisalas , ze nie jest dla ciezarowek? ty jestes i obejrzalas, wiec gdzie "lezy" ta rada ? :)
    Bo wyłam na nim jak głupia. A ciężarówki mają to do siebie, że te emocje są powiększone. To tylko pod tym względem nie dla ciężarówek ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Iwone na pewno! I Moremi jeszcze.
    Nie, nie, nie! Ja nie zbieram. Tylko Norwegię chciałam, bo marzę o karmieniu fiordów z ręki :-)

Bry :-)

iwcia77, kkisia, Simba, kapturnica, malgos741, Reni, Aasiula, Bozia3, Pusurek, macduska, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Moje też burzy i fajerwerków się nie boją, za to odkurzacz to potwór ;)

iwcia77, kkisia, Aasiula, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry...
    Kto wymyślił wstawanie rano do pracy... wrrr

iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem niewyspana, młoda kaszle, ja kaszle...

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 6298 6299 6300 6301 6302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ