35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My sylwestra spędzamy wyjątkowo w domu. Nie mam jak odczepić cycków na całą noc, żeby mały był zadowolony
.
Przyjdzie brat i bratowa i moja mama. Przed północą idziemy na okoliczną górkę, z której widać stary Kraków i będziemy strzelać petardy ze starszym. W domu z małym zostanie na dyżur babcia.
iwcia77, Iwone, kapturnica, Aasiula, Pusurek, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:My sylwestra spędzamy wyjątkowo w domu. Nie mam jak odczepić cycków na całą noc, żeby mały był zadowolony
.
Przyjdzie brat i bratowa i moja mama. Przed północą idziemy na okoliczną górkę, z której widać stary Kraków i będziemy strzelać petardy ze starszym. W domu z małym zostanie na dyżur babcia.
Iwone, kapturnica, Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ja magazynuje w umysle tylko informacje potrzebne lub interesujące
zbyt wiele do nauki -
iwcia77 wrote:jeny dobrze , ze mi przypomnialas o petardach..bede musiala isc do weta po uspokajacze dla pchlarza
iwcia77, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A moje koty zupełnie nie reagują - mają to w nosie. W ogóle są dziwne - nauczyłam je wychodzić na balkon, jak jest burza - bo ja wychodziłam i obserwowałam. I one teraz to lubią - jak ja...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A moje koty zupełnie nie reagują - mają to w nosie. W ogóle są dziwne - nauczyłam je wychodzić na balkon, jak jest burza - bo ja wychodziłam i obserwowałam. I one teraz to lubią - jak ja...
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:szczerze mówiac ja tez nie wiem czy Albania ma dostep do morza a miasta nie znam ani jednego
Jak tam sobie chcesz, ale ja uważam, że z osobą, która ma wyższe wykształcenie miło jest porozmawiać na różne tematy, a nie tylko na temat jej specjalizacji.
Pamiętacie panią nauczycielkę, która mówiła dzieciom, że Krzysztof Kolumb był Polakiem. Ja osobiście znam też jedną, która pytała mnie po mojej podróży do Egiptu czy byłam na Kilimandżaro. Jej znajomość geografii też nie była potrzebna, bo uczyła klasy 1-3, ale jakoś osobiście wolałabym, żeby mojego Wojtka nie uczyła.iwcia77, Simba, kapturnica, Aasiula, Bozia3, Sabina, Pusurek, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Jak tam sobie chcesz, ale ja uważam, że z osobą, która ma wyższe wykształcenie miło jest porozmawiać na różne tematy, a nie tylko na temat jej specjalizacji.
Pamiętacie panią nauczycielkę, która mówiła dzieciom, że Krzysztof Kolumb był Polakiem. Ja osobiście znam też jedną, która pytała mnie po mojej podróży do Egiptu czy byłam na Kilimandżaro. Jej znajomość geografii też nie była potrzebna, bo uczyła klasy 1-3, ale jakoś osobiście wolałabym, żeby mojego Wojtka nie uczyła.
broń boze nie żydówkaSolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:większość polaków wierzy że matka boska to polka
broń boze nie żydówka
I tak się Ewka z Toba dyskutuje. Jak nie masz argumentów to lecisz w ten deseń. Nie dyskutowaliśmy o wierze tylko o wiedzy.iwcia77, moremi, kkisia, Simba, kapturnica, Aasiula, Sabina, Pusurek, macduska, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ktora pamieta taki kabaret ( chyba z Jaroszynskim) o dwoch uczniach z jednej lawki jeden to nieuk a drugi to wzorowy uczen? i ten nieuk ( jaroszynski) byl wywolany do odpowiedzi a tamten drugi mu podpowiadal..." dzien dobry Pani" - " Pani- starucha jedna", " cos dzwonka dawno nie slychac, moze prad wylaczyli, to ja pojde zmoczyc szmate " ...na koncu bylo o naszej szkapie
..
Krzysztof Piasecki i Stanisław Zygmunt- Boryna
Rewelacja przypomniałaš mi po tyylu latach.
iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no to zadnego nie znam
dlaczego napisalas , ze nie jest dla ciezarowek? ty jestes i obejrzalas, wiec gdzie "lezy" ta rada ?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Iwone na pewno! I Moremi jeszcze.
Bryiwcia77, kkisia, Simba, kapturnica, malgos741, Reni, Aasiula, Bozia3, Pusurek, macduska, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:A moje koty zupełnie nie reagują - mają to w nosie. W ogóle są dziwne - nauczyłam je wychodzić na balkon, jak jest burza - bo ja wychodziłam i obserwowałam. I one teraz to lubią - jak ja...
iwcia77, kkisia, Aasiula, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!