X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:35

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mam nadzieje ;D
    ciekawe czy znajdzie sie jakas obrończyni przebierania obsrańca w restauracji miedzy udkiem a sałatka =D

iwcia77, malgos741, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hmmm hmm..Nic mi nie wspominala o tym , a ostatnio pisala do mnie wczoraj.
    Wiem ,ze swieta spedzali u jej mamy...
    Hmm,a mi kurier powiedział, ze dostarczył paczkę. Dzizas, może pod zły adres???

iwcia77, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ciekawe czy znajdzie sie jakas obrończyni przebierania obsrańca w restauracji miedzy udkiem a sałatka =D
    zaintrygowałyście mnie, wracam czytac ;-)

kapturnica, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hmm,a mi kurier powiedział, ze dostarczył paczkę. Dzizas, może pod zły adres???
    Ty a nie pisała do ciebie???Nie wiem ale kurna nie wierze ,ze jakby cos dodstala nie napisalaby..Jak nie na priva to tu...
    Adres powienien byc ok ten co dawalam bo sama wysylalam pre razy na niego wiec na bank nie moze byc mowy o pomyłce

iwcia77, Aasiula, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    zaintrygowałyście mnie, wracam czytac ;-)
    ty nie czytaj tylko wyrazasz sie mi tu araz ze swoja opinion..Dajesz malenka..Przewijałas w restauracji roztaczajac woń stęchłej serwatki =D i skwasniałego mleka??

iwcia77, Aasiula, Sabina, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ty a nie pisała do ciebie???Nie wiem ale kurna nie wierze ,ze jakby cos dodstala nie napisalaby..Jak nie na priva to tu...
    Adres powienien byc ok ten co dawalam bo sama wysylalam pre razy na niego wiec na bank nie moze byc mowy o pomyłce
    Nie pisała właśnie... Dlatego się tak dziwie. Może się prezent nie podobał... Albo juz mieli taki.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie pisała właśnie... Dlatego się tak dziwie. Może się prezent nie podobał... Albo juz mieli taki.
    nawet gdyby, to by ci napisala ze dostala prezent :)

kapturnica, Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No cos ty!Nie wierze.....Nie ona...Kurde dziwne to..A kiedy ci kurier dal info ,ze dostarczone???

iwcia77, Sabina, kkisia, Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ty nie czytaj tylko wyrazasz sie mi tu araz ze swoja opinion..Dajesz malenka..Przewijałas w restauracji roztaczajac woń stęchłej serwatki =D i skwasniałego mleka??
    Ja nie. I nie bede. Byliśmy wczoraj u znajomych Norwegow, ja się kitralam w pokoju po kątach, żeby nie karmić z cyckiem w talerzu, to się dziwili, bo to przecież takie urocze i normalne. Następnym razem będę karmić z cyckiem w bigosie
    . :-P
    Ale osranej dupki nie przewijalabym przy żrących ludziach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 22:08

iwcia77, Sabina, kkisia, ania.g, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tam zapach sera to pikus ale zapach gowna to dopiero atrakcja ...
    poza tym zla renoma dla restauracji...
    1/ nie ma przebieraka...
    2/ normalny konsument bedzie omijal lokal szerokim lukiem opowiadajac wokolo czego byl swiadkiem podczas niedzielnego obiadu...

kapturnica, kkisia, Pusurek, macduska, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No cos ty!Nie wierze.....Nie ona...Kurde dziwne to..A kiedy ci kurier dal info ,ze dostarczone???
    W wigilię. Był o 14.30, a Elfik miala czekać do 15 w domu. Kurier zaufany. Chyba, ze nie ten adres, ktoś wziął paczkę i czesc pieśni...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W wigilię. Był o 14.30, a Elfik miala czekać do 15 w domu. Kurier zaufany. Chyba, ze nie ten adres, ktoś wziął paczkę i czesc pieśni...
    Ej no przeciez adres mialas ten co podawalam iwci..Tak??To jesli tak to adres na bank dobry byl...

Pusurek, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Nie przewijałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ej no przeciez adres mialas ten co podawalam iwci..Tak??To jesli tak to adres na bank dobry byl...
    No ten. To juz nic nie kumam.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No ten. To juz nic nie kumam.
    To trza jawny wywiad zrobic jak sie odezwie..Dzis nie pisała...Moze jutro co nabazgrze bo ma isc na badania to moze zda relacje...

Pusurek, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie przewijałam.
    Kurde ja tez nie.,Zawsze starakam sie to robic dyskretnie by nie narazac innych na widoki obsranca 8)
    No nic pewnie trza sie isc do chUpa poprzytulac bo sie dopomina..Kurde jeszcze tydzien i wyjazd buuu

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że na forum atmosfery świątecznej cd ;)

Jutro muszę iść do pracy i tak mnie ta świadomość osłabia, że nie mam nawet siły iść spać ;)

Poza tym - Simba wyglądasz po prostu prześlicznie <3
    Burszta mnie też cieszy Sigmunt :)
    Pusur - śliczne rodzinne zdjęcia :) Bałwan galante, dopracowany aż miło patrzeć :)

Pusurek, iwcia77, kkisia, malgos741, Bursztyn, Simba, ania.g, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie moge przeczytac artykułu o kupie w restauracji, bo trik z wklejaniem linka w googla juz nie dziala- zablokowane na lapku ;(
    Ale w zyciu nie przewijałabym dziecka przy jedzacych ludziach, co wiecej- gdy bym cos takiego zaobserwowala w restaracji, a obsluga by nie reagowala, stanowczo poprosilabym ich o interwencje.. Jesli by odmowili, opuscilabym lokal..

kapturnica, iwcia77, Arwena, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto oprócz Iwone chciał magnesy z Dubaju?
    Zamówiłam zgodnie z życzeniem 4 sztuki.
    Trzy są wolne bo nie pamiętam dla kogo.
    Reni, Iwcia i Małgoś???

iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 6292 6293 6294 6295 6296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ