35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Hmmm hmm..Nic mi nie wspominala o tym , a ostatnio pisala do mnie wczoraj.
Wiem ,ze swieta spedzali u jej mamy...iwcia77, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Hmm,a mi kurier powiedział, ze dostarczył paczkę. Dzizas, może pod zły adres???
Adres powienien byc ok ten co dawalam bo sama wysylalam pre razy na niego wiec na bank nie moze byc mowy o pomyłceiwcia77, Aasiula, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:zaintrygowałyście mnie, wracam czytac
i skwasniałego mleka??
iwcia77, Aasiula, Sabina, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ty a nie pisała do ciebie???Nie wiem ale kurna nie wierze ,ze jakby cos dodstala nie napisalaby..Jak nie na priva to tu...
Adres powienien byc ok ten co dawalam bo sama wysylalam pre razy na niego wiec na bank nie moze byc mowy o pomyłceiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie pisała właśnie... Dlatego się tak dziwie. Może się prezent nie podobał... Albo juz mieli taki.
iwcia77, Sabina, kkisia, Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:ty nie czytaj tylko wyrazasz sie mi tu araz ze swoja opinion..Dajesz malenka..Przewijałas w restauracji roztaczajac woń stęchłej serwatki
i skwasniałego mleka??
.
Ale osranej dupki nie przewijalabym przy żrących ludziach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 22:08
iwcia77, Sabina, kkisia, ania.g, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ty nie czytaj tylko wyrazasz sie mi tu araz ze swoja opinion..Dajesz malenka..Przewijałas w restauracji roztaczajac woń stęchłej serwatki
i skwasniałego mleka??
poza tym zla renoma dla restauracji...
1/ nie ma przebieraka...
2/ normalny konsument bedzie omijal lokal szerokim lukiem opowiadajac wokolo czego byl swiadkiem podczas niedzielnego obiadu...kapturnica, kkisia, Pusurek, macduska, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No cos ty!Nie wierze.....Nie ona...Kurde dziwne to..A kiedy ci kurier dal info ,ze dostarczone???
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:W wigilię. Był o 14.30, a Elfik miala czekać do 15 w domu. Kurier zaufany. Chyba, ze nie ten adres, ktoś wziął paczkę i czesc pieśni...
Pusurek, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że na forum atmosfery świątecznej cd
Jutro muszę iść do pracy i tak mnie ta świadomość osłabia, że nie mam nawet siły iść spać
Poza tym - Simba wyglądasz po prostu prześlicznie
Burszta mnie też cieszy Sigmunt
Pusur - śliczne rodzinne zdjęciaBałwan galante, dopracowany aż miło patrzeć
Pusurek, iwcia77, kkisia, malgos741, Bursztyn, Simba, ania.g, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja nie moge przeczytac artykułu o kupie w restauracji, bo trik z wklejaniem linka w googla juz nie dziala- zablokowane na lapku ;(
Ale w zyciu nie przewijałabym dziecka przy jedzacych ludziach, co wiecej- gdy bym cos takiego zaobserwowala w restaracji, a obsluga by nie reagowala, stanowczo poprosilabym ich o interwencje.. Jesli by odmowili, opuscilabym lokal..kapturnica, iwcia77, Arwena, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny