X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    któraś pytała ostatnio co daje karmienie piersią
    niestety mateczki mnie zalewają takimi ciekawostkami (kurwa mać) więc dzielę się z Wami

http://dziecisawazne.pl/dlaczego-warto-dlugo-karmic-dziecko-piersia/

kapturnica, Mega, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze to jako ciekawostka

zapytam się teściowej czy karmiła syna piersią! ;-) bo chrapie

http://dziecisawazne.pl/karmienie-piersia-a-wady-zgryzu/

kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha i mam już pierwszą rzecz na liście do kupienia ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/feff739cb19f.jpg

moremi, iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina, peppapig, kapturnica, anna maria, Arwena, macduska lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    któraś pytała ostatnio co daje karmienie piersią
    niestety mateczki mnie zalewają takimi ciekawostkami (kurwa mać) więc dzielę się z Wami

http://dziecisawazne.pl/dlaczego-warto-dlugo-karmic-dziecko-piersia/
    O kurwa. 2,5 roku? Pamiętam jak kiedyś jedna dziewczyna opowiadała mi, że jak gadała przez telefon stacjonarny, to jej pięcioletni dzieć podchodził ze stołeczkiem, podciągał jej bluzkę do góry i przysysał się do piersi. Jakoś mało naturalnie mi wygląda, gdy do piersi przystawia się dzieciaka, który nie nosi już pieluch.

kkisia, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale 2,5 latki noszą czasami ;-)

Mega, kapturnica, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dżołka mam

Zięć spotyka teściową:
    - A mama dzisiaj bez stanika?
    Kobieta lekko zmieszana zasłania piersi rękoma i pyta:
    - A ty skąd to, u licha, wiesz?
    A zięć z dumą w głosie i uśmiechem na twarzy:
    - Bo się mamusi zmarszczki na twarzy i szyi wygładziły...

Mega, Pusurek, Sabina, Mango, kapturnica, iwcia77, caffe, Arwena, kkisia, Aasiula, gosia7122, moremi, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj facet wymyslil sobie ,ze wkurwiaja go rzeczy, ktore go zawsze wkurwialy, ale wczesniej milczal, bo myslal, ze to sie zmieni. A sie nie zmienilo, wiec trzeba dac temu wyraz. Ze nie odkladamy po sobie rzeczy na miejsce, ze w kuchni nie jest idealnie czysto ( ja nie myje codziennie kafli na scianie w kuchni - on tak), ze corka pyskuje, a powinna go szanowac. A zatrzymal sie na wychowaniu dzieci w latach 70, czyli karamy za wszystko.
    Najgorsze jest to, ze wczesniej tak nie bylo, odrabalo mu teraz, kiedy ja go najbardziej potrzebuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 15:12

Sabina, paszczakin, kapturnica, Reni, caffe, Arwena, kkisia, Aasiula, moremi, macduska, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a myślałaś o karze cielesnej?
    może wyślij go do paśnika - póki nie dojdzie do siebie niech stoi na wietrze (mówiłaś, że jakiś tam sztorm masz)
    a jak mu brud przeszkadza to niech sam zapierdala na szmacie..
    mało masz zajęć w domu?
    Pusurek wrote:
    Moj facet

Mega, kapturnica, Pusurek, iwcia77, Arwena, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On zapierdala na szmacie w kuchni, z fochem i oburzeniem, ze ja tego nie robie. Bo przeciez ja sie tylko zajmuje dzieckiem. On sie czasem pobawi 10 minut z Adasiem, jak ja cos innego robie. Czuje sie zajebiscie oszukana przez los w ostatnich miesiacach. Ktos mi faceta podmienil i bubla wcisnal.

caffe, Reni, gretka, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina, ania.g, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    On zapierdala na szmacie w kuchni, z fochem i oburzeniem, ze ja tego nie robie. Bo przeciez ja sie tylko zajmuje dzieckiem. On sie czasem pobawi 10 minut z Adasiem, jak ja cos innego robie. Czuje sie zajebiscie oszukana przez los w ostatnich miesiacach. Ktos mi faceta podmienil i bubla wcisnal.
    Pusur mysle ,że go to przerosło.
    Pewnie wyobrazal sobie , ze dzieciak to taka mala uśmiechnięta laleczka, a nie 24godzinny etat i nie czarujmy sie wysiłek nie raz ponad siły..
    Mial swoj swiat , w ktorym wszystko mialo swoje miejsce ,spokój , kobiete wyspana, usmiechnieta z pelnym mejkapem kazdego dnia.I nie moze sam ze soba dojsc do ładu ,ze to sie zmienilo.

anna maria, iwcia77, Mega, kkisia, Aasiula, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj facet wymyslil sobie ,ze wkurwiaja go rzeczy, ktore go zawsze wkurwialy, ale wczesniej milczal, bo myslal, ze to sie zmieni. A sie nie zmienilo, wiec trzeba dac temu wyraz. Ze nie odkladamy po sobie rzeczy na miejsce, ze w kuchni nie jest idealnie czysto ( ja nie myje codziennie kafli na scianie w kuchni - on tak), ze corka pyskuje, a powinna go szanowac. A zatrzymal sie na wychowaniu dzieci w latach 70, czyli karamy za wszystko.
    Najgorsze jest to, ze wczesniej tak nie bylo, odrabalo mu teraz, kiedy ja go najbardziej potrzebuje.
    U mnie też jest coś w tym stylu czasami, no i jeszcze o bzykanie chodzi.

iwcia77, Mega, kkisia, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pusur mysle ,że go to przerosło.
    Pewnie wyobrazal sobie , ze dzieciak to taka mala uśmiechnięta laleczka, a nie 24godzinny etat i nie czarujmy sie wysiłek nie raz ponad siły..
    Mial swoj swiat , w ktorym wszystko mialo swoje miejsce ,spokój , kobiete wyspana, usmiechnieta z pelnym mejkapem kazdego dnia.I nie moze sam ze soba dojsc do ładu ,ze to sie zmienilo.
    Kobiete zajmujaca sie domem, dosypywaniem cukru a teraz ona zajmuje sie tylko dzieckiem a powinna dzieckiem i cala reszta jak kiedys. Wszystko mu na glowe spadlo ! Tak to jest. Za kilka lat mu przejdzie:-)

Juz prawie jestem w Wawie:-)

Reni, iwcia77, kapturnica, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, moremi, macduska, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Następna. Wirus jakis czy co? Aż sie boje normalnie
    Caffe co jest grane?
    widocznie chłopy coś załapały.... jakaś jebana europejska ebola O.o

Iwone, paszczakin, iwcia77, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wszystko mu na glowe spadlo ! Tak to jest. Za kilka lat mu przejdzie:-)
    co za kurwa martyrologia ... jebał to pies

iwcia77, Mega, kkisia, moremi, Bozia3, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi Pusurze ale równowaga w przyrodzie musi być
    było u Ciebie za kolorowo
    no nic ..nie ma co się kłócić o głupi pyłek..
    a tak na marginesie... mój panicz jest spoko gotuje, zmywa, wychodzi z psem, wyrzuca śmieci, opuszcza deskę w kiblu.. ale ..no właśnie jego "zostaw to, zaraz sam to zrobię" i leży dana rzecz do zrobienia kilka dni
    ostatnio pralka coś nam się chyba kończy.. no i wstawiłam jedno pranie wyjęłam je do miski, wstawiłam drugie i coś tam się zapchało puka stuka nie pobiera wody... o nieeeee..
    no dobra wyłączyłam włączyłam jeszcze raz poszło
    no i chcę wieszać pierwsze pranie.. biorę do ręki a tam jakieś grudki czy coś
    myślę sobie źle spłukanie, pralce się oberwało
    ale tak przyglądam się misce a tam pełno piachu..qrwa urwe łeb facetowi! SPrzątał akwarium ale miski nie umył
    pytam się? umyłeś miskę po akwarium? opłukałem ..mówię nie kłam pełno w niej piachu! a on do mnie, bo mi miskę przestawiłaś.
    Umrę na zawał paznokci!
    druga akcja..kiedy ubieramy choinkę? a on do mnie, że przecież i tak sama ubieram.Pytam sie a chcesz ubrać ze mną? on mówi, że może ale zaraz.. no dobra czekam czekam .. sama ją ubrałam, bo sie nie mogłam doczekać i dobrze zrobiłam, bo nie było by później czasu przed samymi świętami - patrzę kupił nowe lampki - pytam się po co? no jak to chciałaś przybrać balkon? mówię ok ale jak Grizłoldowie haha a aaaa to nie
    ale on i tak przybierze chociaż okno, tak ładnie udekoruje. Lampki nadal leżą nierozpakowane? cholera nie dogadałam z nim o których świętach mówimy ;-)
    takich sytuacji są tysiące, głupie nic nie znaczące przypierdalanie się o drobiazgi
    niczemu to nie służy a tylko zostaje smrodek
    Pusur - może poprostu udawaj, że tego jego skowyczenia nie słyszysz?
    Bursztyn może coś doradzi.
    Pusurek wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 15:44

Arwena, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, moremi, macduska, Sabina, Pusurek, ania.g lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, dawać można do czasu, aż się miarka przebierze...

iwcia77, kapturnica, kkisia, Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale o takie głupoty
    caffe wrote:
    Reni, dawać można do czasu, aż się miarka przebierze...

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    moj Alojz tez tak ma...blysk i polysk, , wszedzie widzi okruszki, brud, jakies niepotrzebne rzeczy walajace sie wszedzie itd... duzo by pisac...tez bede miala problem po porodzie...:( cholerny pedant...ciezko im zaakceptowac zmiany i przewartosciowac pewne zasady...sa rzeczy wazne i wazniejsze, wszystkiego nie mozna zrobic majac dziecko ktore tylko ty wykarmisz cyckiem. im sie wydaje, ze to jest nic takiego...trzeba Burszty zapytac czy to sie jakos kwalifikuje do natrectw...bo ja sama lubie porzadek ale nie za cene mojego zdrowia , dom jest dla mnie a nie ja dla domu, troszke balaganu nie oznacza ze jest brudno...jakbym chciala miec sterylnie to chyba musialabym zamieszkac w muzeum...najgorzej boli brak zrozumienia i widzenie tylko balaganu i umniejszanie tego jak poswieca sie kobieta dla dobra wspolnego dziecka- to jest bardzo czasochlonne zajecie a facet nagle slepnie...

caffe, Arwena, Mega, kkisia, Aasiula, gosia7122, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale o takie głupoty
    z czasem te głupoty przestają być głupotami niestety.

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale moj ma seks, i mejkap, i zupe, i dziecko zadowolone, na tenisa sobie pojdzie, jemu zycie sie ani o gram nie zmienilo. A niezadowolony non stop. Bez pol litra nie rozbierjosz tego chlopa.

iwcia77, Mega, kapturnica, kkisia, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 6379 6380 6381 6382 6383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ