35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No włąsnie, za dużo ma. Pierdoli mu się z przepychu.Reni wrote:to zamknij warsztat i powiedz, że nie masz siły, bo wszystko na Twojej głowie
Reni, iwcia77, Mega, Bursztyn, kapturnica, gretka, kkisia, moremi, macduska, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja ciebie rozumiem..mnie to tez czekaPusurek wrote:Ale moj ma seks, i mejkap, i zupe, i dziecko zadowolone, na tenisa sobie pojdzie, jemu zycie sie ani o gram nie zmienilo. A niezadowolony non stop. Bez pol litra nie rozbierjosz tego chlopa.
..od siebie zero zmian, poswiecenia, dostosowania sie do sytuacji a od ciebie oczekiwanie perfekcji, blysku, cieplej zupy i seksi dupy ...przejebane jak w ruskim czolgu...
mina Alojza bezcenna na stwierdzenie, ze bedzie pozniej wiecej gotowal ( przez jakis czas), sprzatal i prasowal ..myslalam ze spakuje walizke i sie wyniesie ...najgorsze to to ze nie przyjal tej trudnej prawdy do wiadomosci...coz spadnie na ziemie i sie troszke potlucze, bo ja nie zamierzam byc perfekcyjna
Iwone, Reni, Mega, kapturnica, caffe, Arwena, kkisia, moremi, gosia7122, macduska, Pusurek, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ma zdecydowanie za duzo, zostaw mu tylko seks i mejkap, reszte odetnijPusurek wrote:Ale moj ma seks, i mejkap, i zupe, i dziecko zadowolone, na tenisa sobie pojdzie, jemu zycie sie ani o gram nie zmienilo. A niezadowolony non stop. Bez pol litra nie rozbierjosz tego chlopa.
iwcia77, Reni, Mega, kapturnica, kkisia, moremi, SolarPolar, macduska, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
to nie jest rozwiazanie..moze znalesc kochanke, chodzic na dziwki, oszukiwac a potem wiadomo jak to sie konczy..Reni wrote:to zamknij warsztat i powiedz, że nie masz siły, bo wszystko na Twojej głowie
caffe, kkisia, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
ewentualnie rurkę z tlenem niech zostawi
Bursztyn wrote:ma zdecydowanie za duzo, zostaw mu tylko seks i mejkap, reszte odetnij
iwcia77, Bursztyn, Mega, caffe, kkisia, moremi, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
po co przyzwyczajac chlopa do codziennej miski zupy, wyprasowanych koszul i czystej podlogi (to oczywiscie tylko kilka przykladow)? przeciez wiadomo ze jesli pozniej tego nie bedzie regularnie dostawal to sie zbiesi...
malo dawac- duzo wymagac, dziala ZAWSZE i NIEZAWODNIE
Reni, Iwone, iwcia77, Mega, kapturnica, Arwena, gretka, kkisia, moremi, macduska, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
ej sorry to wtedy może wypieprzać
iwcia77 wrote:to nie jest rozwiazanie..moze znalesc kochanke, chodzic na dziwki, oszukiwac a potem wiadomo jak to sie konczy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 16:12
Bursztyn, Mega, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Iwcia facet jeśli ma skłonności do zdrady, to nawet jeśli wszystko ma w domu to i tak będzie szukał. Każdy powód jest dobry a kobieta nie jest w stanie być perfekcyjna we wszystkim na dłuższą metę.iwcia77 wrote:to nie jest rozwiazanie..moze znalesc kochanke, chodzic na dziwki, oszukiwac a potem wiadomo jak to sie konczy..
Mój po porodzie nie miał sexu 3 miesiące i mnie nie zdradził, może dlatego, że zaangażowałam go opiekę nad małym, chociaż nie pracowałam.
Mega, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
no dlatego ja od poczatku przyjelam tryb " krolewna z drewna" i dawalam sobie gotowac i sie obslugiwacBursztyn wrote:po co przyzwyczajac chlopa do codziennej miski zupy, wyprasowanych koszul i czystej podlogi (to oczywiscie tylko kilka przykladow)? przeciez wiadomo ze jesli pozniej tego nie bedzie regularnie dostawal to sie zbiesi...
malo dawac- duzo wymagac, dziala ZAWSZE i NIEZAWODNIE
robie tylko to co lubie i wtedy kiedy mam czas i ochote- ku wielkiemu fochowi mojego pedantycznego Alojza ( prasuje, sprzatam lazienke, robie pranie, scieram kurze
) ..czasem trzeba grac w sierotke marysie zeby cos ugrac
dla siebie
Mega, Bursztyn, Reni, Arwena, kkisia, Iwone, moremi, Sabina, Pusurek, ania.g lubią tę wiadomość
-
mi chodzilo o to zeby od seksu nie odstawiac, ze to na nich nie dziala tak naprawde , bo pojda i zaplaca za sex...nie chodzilo mi absolutnie o predyspozycje i slabosc do zdrad. Moj Alojz tez nie wydaje mi sie zeby mial skonnosci zdradzieckie, ale jakbym mu dala szlaban na sex na rok to podejrzewam ze polazlby do burdelu na dziwki, bo ile gruche mozna walic...Iwone wrote:Iwcia facet jeśli ma skłonności do zdrady, to nawet jeśli wszystko ma w domu to i tak będzie szukał. Każdy powód jest dobry a kobieta nie jest w stanie być perfekcyjna we wszystkim na dłuższą metę.
Mój po porodzie nie miał sexu 3 miesiące i mnie nie zdradził, może dlatego, że zaangażowałam go opiekę nad małym, chociaż nie pracowałam.
Arwena, moremi, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość