35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:to zamknij warsztat i powiedz, że nie masz siły, bo wszystko na Twojej głowie
Reni, iwcia77, Mega, Bursztyn, kapturnica, gretka, kkisia, moremi, macduska, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale moj ma seks, i mejkap, i zupe, i dziecko zadowolone, na tenisa sobie pojdzie, jemu zycie sie ani o gram nie zmienilo. A niezadowolony non stop. Bez pol litra nie rozbierjosz tego chlopa.
..od siebie zero zmian, poswiecenia, dostosowania sie do sytuacji a od ciebie oczekiwanie perfekcji, blysku, cieplej zupy i seksi dupy ...przejebane jak w ruskim czolgu...
mina Alojza bezcenna na stwierdzenie, ze bedzie pozniej wiecej gotowal ( przez jakis czas), sprzatal i prasowal ..myslalam ze spakuje walizke i sie wyniesie ...najgorsze to to ze nie przyjal tej trudnej prawdy do wiadomosci...coz spadnie na ziemie i sie troszke potlucze, bo ja nie zamierzam byc perfekcyjnaIwone, Reni, Mega, kapturnica, caffe, Arwena, kkisia, moremi, gosia7122, macduska, Pusurek, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale moj ma seks, i mejkap, i zupe, i dziecko zadowolone, na tenisa sobie pojdzie, jemu zycie sie ani o gram nie zmienilo. A niezadowolony non stop. Bez pol litra nie rozbierjosz tego chlopa.
iwcia77, Reni, Mega, kapturnica, kkisia, moremi, SolarPolar, macduska, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to zamknij warsztat i powiedz, że nie masz siły, bo wszystko na Twojej głowie
caffe, kkisia, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
ewentualnie rurkę z tlenem niech zostawiBursztyn wrote:ma zdecydowanie za duzo, zostaw mu tylko seks i mejkap, reszte odetnij
iwcia77, Bursztyn, Mega, caffe, kkisia, moremi, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
po co przyzwyczajac chlopa do codziennej miski zupy, wyprasowanych koszul i czystej podlogi (to oczywiscie tylko kilka przykladow)? przeciez wiadomo ze jesli pozniej tego nie bedzie regularnie dostawal to sie zbiesi...
malo dawac- duzo wymagac, dziala ZAWSZE i NIEZAWODNIEReni, Iwone, iwcia77, Mega, kapturnica, Arwena, gretka, kkisia, moremi, macduska, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
ej sorry to wtedy może wypieprzać
iwcia77 wrote:to nie jest rozwiazanie..moze znalesc kochanke, chodzic na dziwki, oszukiwac a potem wiadomo jak to sie konczy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 16:12
Bursztyn, Mega, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:to nie jest rozwiazanie..moze znalesc kochanke, chodzic na dziwki, oszukiwac a potem wiadomo jak to sie konczy..
Mój po porodzie nie miał sexu 3 miesiące i mnie nie zdradził, może dlatego, że zaangażowałam go opiekę nad małym, chociaż nie pracowałam.
Mega, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:po co przyzwyczajac chlopa do codziennej miski zupy, wyprasowanych koszul i czystej podlogi (to oczywiscie tylko kilka przykladow)? przeciez wiadomo ze jesli pozniej tego nie bedzie regularnie dostawal to sie zbiesi...
malo dawac- duzo wymagac, dziala ZAWSZE i NIEZAWODNIErobie tylko to co lubie i wtedy kiedy mam czas i ochote- ku wielkiemu fochowi mojego pedantycznego Alojza ( prasuje, sprzatam lazienke, robie pranie, scieram kurze
) ..czasem trzeba grac w sierotke marysie zeby cos ugrac
dla siebie
Mega, Bursztyn, Reni, Arwena, kkisia, Iwone, moremi, Sabina, Pusurek, ania.g lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Iwcia facet jeśli ma skłonności do zdrady, to nawet jeśli wszystko ma w domu to i tak będzie szukał. Każdy powód jest dobry a kobieta nie jest w stanie być perfekcyjna we wszystkim na dłuższą metę.
Mój po porodzie nie miał sexu 3 miesiące i mnie nie zdradził, może dlatego, że zaangażowałam go opiekę nad małym, chociaż nie pracowałam.Arwena, moremi, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość