35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak się zapytam..czemu on się tak wkurwia? bo rozumiem Ty hormony, niewyspana itd a on? koryto ma, seks ma więc o co kaman? nie myjesz się? chodzisz zapuszczona? a może nogi Ci śmierdzą?
Pusurek wrote:Se buty kup.
U mnie chujowo tez, rozmowa zakonczyla sie awantura, nie potrafimy z soba rozmawiac porzadnie, od kiedy urodzil Adas. Chlop sie wkurwia o wszystko, drazni go kazda pierdola. Kiedy to przejdzie? Nie wiem.Pusurek, Arwena, Sabina, paszczakin, iwcia77, macduska, Mega, gretka, moremi, kkisia, gosia7122, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a to nie jest tak, że nawet jak odejdziesz to i tak będzie musiał Ci wypłacić?? dowiedz się czy prawo Ci tego nie gwarantuje
czy to są jakieś uznaniowe?
szkoda nerwowWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 13:44
Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kaptus, a Ty nie mialas jakiegos suplementu profilaktycznie?
Aasiula, Sabina, dorbie, moremi, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Se buty kup.
U mnie chujowo tez, rozmowa zakonczyla sie awantura, nie potrafimy z soba rozmawiac porzadnie, od kiedy urodzil Adas. Chlop sie wkurwia o wszystko, drazni go kazda pierdola. Kiedy to przejdzie? Nie wiem.
moze pisemnie trzeba sie porozumiewać? Ja nie zaprzeczam, ze w tym konflikcie jest sporo mojej winy. ale do furii mnie doprowadza fakt, ze on uwaza sie za krzywdzone niewiniątko.. Chyba mu wysle to: http://parenting.pl/portal/klotnie-w-ciazyPusurek, Sabina, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a tak się zapytam..czemu on się tak wkurwia? bo rozumiem Ty hormony, niewyspana itd a on? koryto ma, seks ma więc o co kaman? nie myjesz się? chodzisz zapuszczona? a może nogi Ci śmierdzą?
Sabina, iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja Wam bardzo współczuje problemów z chłopami. Nie potrafię Wam nic poradzić, jak nawet się wkurze i trochę się poklocimy to nigdy nie ma nieodzywania się. Bo jak? Nie dość że jestesmy razem tylko na weekendy to jeszcze się nie odzywać? Porażka by była
Mam nadzieję, że się Wam pokładaArwena, Aasiula, iwcia77, macduska, Mega, moremi, kapturnica, anna maria, kkisia, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusur a ja myślę, że problem jest w tym, że Twój chłop nie radzi sobie z tym że przestał być pępkiem Twojego świata. W końcu nawet wśród celebrytow było ostatnio trochę rozwodów, bo "ona" za bardzo zaangażowała się w opiekę nad dzieckiem. Może chłop myślal, że będzie jak w reklamach?
Sciskam Cię mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:02
iwcia77, macduska, Arwena, Aasiula, Mega, Pusurek, moremi, kapturnica, kkisia, Viv78, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Pusur a ja myślę, że problem jest w tym, że Twój chłop nie radzi sobie z tym że przestał być pępkiem Twojego świata. W końcu nawet wśród celebrytow było ostatnio trochę rozwodów, bo "ona" za bardzo zaangażowała się w opiekę nad dzieckiem. Może chłop myślal, że będzie jak w reklamach?
Sciskam Cię mocnomacduska, Arwena, Aasiula, iwcia77, Mega, Pusurek, moremi, Reni, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Wiesz, fajnie byłoby żeby się sam z siebie częściej nim zajął, a nie przychodził na gotowe do domu i oczekiwał, że będzie posprzątane, ugotowane a kobieta pachnąca, prowokująca, ociekająca seksem i czekająca tylko na niego...
o to to to
a cukru niech sobie kurwa sam dosypie, korona mu z głowy nie spadnieAasiula, paszczakin, paszczakin, iwcia77, Sabina, Mega, Pusurek, moremi, kapturnica, kkisia, peppapig, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a to nie jest tak, że nawet jak odejdziesz to i tak będzie musiał Ci wypłacić?? dowiedz się czy prawo Ci tego nie gwarantuje
czy to są jakieś uznaniowe?Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
obecna w dwupaku
zagilana , z globusem i zatokami
Paszczak- jazda hormonalna jest na miejscu i dla zdrowotnosciprzejdzie...tylko najgorsze jest to, ze te chlopy nie wiedza jak sie wtedy zachowac i sami fochy strzelaja i staja sie przewrazliwieni...no ja nie moge narzekac - tylko 1 raz mialam histerie, 3 wybuchy agresji, milion wzruszen i tyle samo rozanielen
a reszta ciazy jakos zleciala w nienajgorszym humorze.
Pusur- mysle podobnie jak Sabcia...twoj pieknis stal na piedestale i nagle z niego spadl...domaga sie uwagi...zrzuc to na jego mlody wiek
no mojemu alojzowi nawet ewidentnego erroru nie mozesz wytkanac- obrazony przez tydzien bedzie , smutny, rozzalony i wogole da mi do zrozumienia ze ja zwykla zolza jestem a on taki bidulek sponiewierany...
Burszta- zazdroszcze angielskich wyprzedazy..u nas po 6 stycznia beda ale zaczynaja stopniowo od 20 procent, potem 30 , potem 40 a jak bedzie 50 to juz rozmiarowki brakkicha normalnie
Sabina, Aasiula, Mega, Pusurek, moremi, paszczakin, kapturnica, Iwone, kkisia, caffe, gosia7122, macduska, ania.g lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:spoko dziewczyny. U mnie też chujowo się zaczął nowy rok tak od ok. 4 nad ranem
Caffe co jest grane?Aasiula, Iwone, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:o to to to
a cukru niech sobie kurwa sam dosypie, korona mu z głowy nie spadnieiwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Dokładnie, nie jest to jakis ogromny wysiłek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:34
moremi, kapturnica, gretka, Aasiula, Mega, Pusurek, kkisia, caffe, Arwena, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tylko, ze tak naprawde to nie o ten cukier tu sie rozchodzi tylko o generowanie klotni z byle gowna...bo faceci nie potrafia nazwac swoich emocji po imieniu i przyznac sie " kurwa, bylem w centrum uwagi - brakuje mi tego, bo sie skoncentrowalas na dziecku, czuje sie odrzucony/mniej wazny/ niepotrzebny" itd...latwiej przyjebac sie do jakiejs bzdury i w klotni rozladowac frustracje ...
Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość