X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaaa no tak z torebki to tylko Macduska daje :-/
    Niebieskiej ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    nie zawsze to działa, zapewniam Cię
    u mnie zawsze i w kazdym przypadku, a przypadkow bylo kilka dobrych :)
    oczywiscie- zasady gry ustalone od samgo poczatku, nie udaja kogos kim nie jestem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 16:25

Mega, Arwena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yhm... ale żaden szanujący się facet nie pójdzie zapłacić za sex ..no bez jaj
    iwcia77 wrote:
    mi chodzilo o to zeby od seksu nie odstawiac, ze to na nich nie dziala tak naprawde , bo pojda i zaplaca za sex...nie chodzilo mi absolutnie o predyspozycje i slabosc do zdrad. Moj Alojz tez nie wydaje mi sie zeby mial skonnosci zdradzieckie, ale jakbym mu dala szlaban na sex na rok to podejrzewam ze polazlby do burdelu na dziwki, bo ile gruche mozna walic...

Arwena, macduska lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nikt nie mówi, żeby go odstawiać na rok

Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jest układ-chcesz zebym w domu coś zrobiła to siedzisz z małym w tym czasie-to chyba normalne?
    nie wyobrazam sobie kolorowej gliny na twarzy w domu-tez normalne?
    własnie wrócilismy z Decathlonu, pojechałam po hantle, bede ćwiczyc z koniowata a małż posiedzi z małym
    nie wyobrazam sobie żeby rodzina mogła sie rozwalić z powodu takich ciulstw jak gotowanie, porzadek w kuchni czy nawet okresowy brak ruchanka
    dlatego facet nie musi byc ładny elegancki itp ale musi byc odpowiedzialny i miec dobre serce, to podstawa

Mega, Arwena, gretka, kapturnica, iwcia77, kkisia, Aasiula, Reni, Iwone, anna maria, gosia7122, macduska, Bozia3, malgos741, Pusurek, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    u mnie zawsze i w kazdym przypadku, a przypadkow bylo kilka dobrych :)
    oczywiscie- zasady gry ustalone od samgo poczatku, nie udaja kogos kim nie jestem :)
    Bursztyn, zasady zasadami, a życie potem wszystko weryfikuje. Weź też pod uwagę to ile Ty się czasu z chłopem widzisz w ciągu roku.

gretka, Aasiula, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej sorry to wtedy może wypieprzać
    no wlasnie ...tylko czy o to chodzi?, bo wypieprzac moze natychmiast zamiast fochy stroic o porzadek w chacie niz byc karanym brakiem seksu i doprowadzonym do zdrady

Aasiula, Reni lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    u mnie jest układ-chcesz zebym w domu coś zrobiła to siedzisz z małym w tym czasie-to chyba normalne?
    własnie wrócilismy z Decathlonu, pojechałam po hantle, bede ćwiczyc z koniowata a małż posiedzi z małym
    nie wyobrazam sobie żeby rodzina mogła sie rozwalić z powodu takich ciulstw jak gotowanie, porzadek w kuchni czy nawet okresowy brak ruchanka
    dlatego facet nie musi byc ładny elegancki itp ale musi byc odpowiedzialny i miec dobre serce, to podstawa
    Dokładnie. Każdy z nas, czy to facet czy baba ma prawo miec gorszy dzien, nie miec ochoty sprzątać czy ugotować, może sie złe czuć czy być zmęczonym. Jeśli sie tworzy razem rodzine powinno sie to brac pod uwagę. Jak pojawia sie w domu mały człowiek to niestety on przejmuje władze i nad wszystkim kontrole. Moj młoda przewijał, kąpał, uspokajał jak płakała - sam z siebie, o nic nie musiałam sie prosić, sam odczuwał taka potrzebę. Sprzątal, robił zakupy, a jakby trzeba było to obiad tez by ugotował.
    Dziecko zmienia priorytety, to żywa istota a nie lalka, a na dodatek całkowicie zależna od rodziców. Musi miec zapewniona miłość, spokój i poczucie bezpieczeństwa. No i matki karmiącej nie mozna wkurwiac! ;)

kapturnica, Heretyczka, iwcia77, kkisia, Aasiula, Iwone, gosia7122, macduska, malgos741, Arwena, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Rzadko sie ze sobą zgadzamy ale tu masz absolutna racje.

Aasiula, Mega, Iwone, kkisia, Heretyczka, macduska, gretka, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    tak powinno być, ale nie wszędzie tak jest niestety

iwcia77, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy u was strona działa normalnie?
    Mi strasznie mieli,muli albo w ogole nie otwiera :(

kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    mieli

Aasiula, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa mac wszystko sie mi otwiera super szybko tylko ovu muli jakby żółw wydzielał predkośc neta.Ma która z tym tez problem???

Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha znaczy , ze nie ejstem wybrancem losu 8)

Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no dlatego ja od poczatku przyjelam tryb " krolewna z drewna" i dawalam sobie gotowac i sie obslugiwac :) robie tylko to co lubie i wtedy kiedy mam czas i ochote- ku wielkiemu fochowi mojego pedantycznego Alojza ( prasuje, sprzatam lazienke, robie pranie, scieram kurze :D ) ..czasem trzeba grac w sierotke marysie zeby cos ugrac ;D dla siebie
    i bardzo dobrze. Po porodzie też powinnaś go zaangażować w opiekę nad małym, bo w końcu to nie tylko Twoje dziecko. Ja mojego zaangażowałam i do 4 m-c obu nam się nie chciało sexić. Niestety mamy bardzo absorbującego syna i sporo mu trzeba było i nadal trzeba czasu poświęcać.
    Tak samo obowiązki domowe, niestety mój mąż musiał mi pomagać i nie widzę w tym żadnego problemu.
    Nie wyobrażam sobie żeby po urodzeniu dziecka, szczególnie w początkowym okresie tylko dla mnie miało się zmienić życie.

Nie było to chyba takie złe, skoro mój mąż pomimo tego wszystkiego chciał i nadal chce mieć jeszcze jedno dziecko.

Mega, kkisia, iwcia77, Pusurek, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i nikt nie mówi, żeby go odstawiać na rok
    to byl tylko przesadzony przyklad...

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi posty znikają :(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi posty znikają :(

Wiem, za mało z nas wykupiła abonament :D

Aasiula, Mega, iwcia77, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Mam to samo, myślałam ze to wina internetu

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "zachorowałam" na sztućce

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 6381 6382 6383 6384 6385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ