35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
współwłaścicielem strony jest chłop więc bądź miła...Aasiula wrote:Wyslalam zgłoszenie moze cos zrobią

Aasiula, Iwone, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, gretka, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mi tez muli i nie laduje ...chyba admin cos kombinujeAasiula wrote:Czy u was strona działa normalnie?
Mi strasznie mieli,muli albo w ogole nie otwiera
Mega, Aasiula, Iwone, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mega, albo tak jak napisałam. Za dużo siedzimy na forum a nie wszystkie wykupujemy abonamentMega wrote:Myślisz ze to zemsta?

ale ja mam wykupiony a mi też zacina
Mega, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
wniosek z tego, ze nawet gdy jesteś dobra to chuj z tego...Iwone wrote:Mega, albo tak jak napisałam. Za dużo siedzimy na forum a nie wszystkie wykupujemy abonament
ale ja mam wykupiony a mi też zacina 
Aasiula, Iwone, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
chlopy cos kombinuja
zhakowali ovu, bo chca zebysmy za robote w domu sie wziely a nie caly dzionek klikaly w klawiaturke
Aasiula, Iwone, Mega, caffe, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
hehehehe, ja piję szampana i mam wywalone na chłopówiwcia77 wrote:chlopy cos kombinuja
zhakowali ovu, bo chca zebysmy za robote w domu sie wziely a nie caly dzionek klikaly w klawiaturke 
Iwone, Mega, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Burszta dobra kobieto!!!!!!!!!!!!!!!! Golab pocztowy przyniosl przesylke!!!!!!!!!!!!!!wow!!! szok!!!
zaskoczylas mnie mile
!!!! dziekuje pieknie
ale jestem happy !!!
Mega, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość