35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie chce mi się juz tego tłumaczyć. Myślę, że Ewka powiedziała wszystko.
Doprowadzonym do zdrady? Czytasz co piszesz? Jak ma zdradzić i tak zdradzi. Czyli co jak żona będzie chora to na stowe ja zdradzi?iwcia77 wrote:no wlasnie ...tylko czy o to chodzi?, bo wypieprzac moze natychmiast zamiast fochy stroic o porzadek w chacie niz byc karanym brakiem seksu i doprowadzonym do zdradyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 17:23
Mega, Aasiula, Heretyczka, kkisia, kapturnica, moremi, macduska, Arwena, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:hehehehe, ja piję szampana i mam wywalone na chłopów
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efee0fd97569.pngIwone, Aasiula, Mega, kkisia, caffe, anna maria, macduska, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no i prawidlowo! ja tez mam wyrabane, bo musze nogi sciskac i mniej kichac ( a mam katar)
Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia, Iwone, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nie chce mi się juz tego tłumaczyć. Myślę, że Ewka powiedziała wszystko.
Doprowadzonym do zdrady? Czytasz co piszesz? Jak ma zdradzić i tak zdradzi. Czyli co jak żona będzie chora to na stowe ja zdradzi?
ps . czytam co pisze i wyrazam swoja opinie - nie musisz sie zgadzaccaffe, Aasiula, kkisia, anna maria, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
Mega, Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia, Bozia3, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
U mnie @ przyszła niepostrzeżenie, a ja podjęłam męską decyzję i zmieniłam lekarza prowadzącego na ginekologa endokrynologa. Co będę szukała endokrynologa, jak tu mam dwa w jednym. W tej samej klinice. Ale szkoda mi, że nie będę już u dr Tomaszka. On taki fajny
iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia, anna maria, kapturnica, Iwone, macduska, gretka, malgos741, Pusurek, Arwena, ania.g, Sabina, ComeToMeBaby, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Przeciez już z czystym sumieniem możesz urodzić, no chyba, że liczysz na wyprawkę od RMF u, to do 15 stycznia musisz zaciskać kolana
one sa pierwsze w kolejce
Mega, Aasiula, Viv78, moremi, kkisia, Iwone, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Placki kurwa pieke juz pol dnia:-)
Aasiula, anna maria, iwcia77, moremi, kkisia, Iwone, peppapig, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kasia_1977 wrote:Dziewczyny rocznikowo dzisiaj to mam 38
więc wpisuję się na listę starających się 35+
anna maria, Aasiula, iwcia77, moremi, gosia7122, kkisia, Iwone, gretka, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość