35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zle sie wyrazilam chodzilo mi o ciasto (2 placki)Mega wrote:Oooo, a mnie teraz naszła ochota na placki ziemniaczane....ale dawno nie jadłam...a nie chce mi sie dupy ruszyć do sklepu, ziemniaki mi sie skończyły
Mega, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Zle sie wyrazilam chodzilo mi o ciasto (2 placki)
Aasiula, anna maria, iwcia77, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
z jabulkam i 2 z makiem ,a jeszcze mam w planie ciasteczka smak podobny do piernikowAasiula wrote:a jakie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 17:51
Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, moremi, kkisia, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:z jabulkam i 2 z makiem ,a jeszcze mam w planie ciasteczka smak podobny do piernikow
Aasiula, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kapta dawaj numer zadzwonie do nich,mam dzisiaj dobry dzień ,stona juz śmiga wiec wyniki tez załatwię heheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 17:59
anna maria, Mega, iwcia77, moremi, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta dawaj numer zadzwonie do nich,mam dzisiaj dobry dzień ,stona juz śmiga wiec wyniki tez załatwię heheheh
Wysylane sa do sacza.Wiec se moge dzwonic 3razy o parapet i raz o rynneMega, Aasiula, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam z wieczora.Nic mi się nie chce ,trochę ogarnęłam chałupę ,pies linieje i kłaków wszędzie pełno.Dziewczyny narzekacie na chłopów ,mojemu nic nie przeszkadza mówi mi że za dużo sprzątam ale z małą posiedzi jak muszę wyjść czy coś zrobić.
Mega, kkisia, Aasiula, anna maria, Iwone, Pusurek, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość