X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Siostro Ty moja!

Dziewczyny, cierpliwości za jakies 7-10 lat im przejdzie, wyszkolicie ich.

iwcia77, Aasiula, Pusurek, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta i jak ten progesteron ???

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta i jak ten progesteron ???
    Mam laski wyniki
    progesteron jak na mnie cudo 14,72 Moj najwyzszy to był 10,ale nie mam jednak norm cholera.Robila ktoras badania w diagnostyce i ma moze normy jakie maja???
    ale za to tsh mi wyjepalo w gore 3,29 zwiekszam dawke zeby zbic france na dól heh.
    Jak nie urok to sraczka Jak mialam 100tke to mi strasznie spadlo na dol..Zmniejszylam na 75 i poszlo w gore.ale az tak buuu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 19:53

Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam uffff....
    Trochę mnie nie było - bo miałam taki zapieprz - jak rzadko w życiu. Planowalismy sylwka w domu - ale miało byc tylko kilka osób. Okazało się w ostatniej chwili, że będzie więcej, więc w dniu Sylwestra zasuwałam już od 7 rano, żeby wszystko przygotować. Jakoś na 20.00 się wyrobiliśmy.
    Przyszli goście - o północy poszliśmy na wzgórze z petardami i pooglądać panoramę miasta.
    Goście balowali do 6.30...poodwoziłam większość do domu, wróciłam - 7.30. Mój gada z jedną osobą - wstawieni już na maksa...ja ledwo żywa - za godzinę przecież ma wstać Kajtek. Zostawiłam ich i poszłam się położyć na wąskie łóżko obok starszego syna, obok Kajtek w wózku - który obudził się jakieś 15 minut po tym, jak się położyłam. Więc wstałam i zajęłam się rześkim i wyspanym dzieckiem...W tym czasie mój i ta osoba padli i zasnęli...:). Więc myślę sobie - wytrzymam do 11.00 - to pójdę spać z Kajtkiem, bo on ma wtedy drzemkę... Dotrwałam ostatkiem do tej 11.00 - usypiam Kajtka - wchodzi ta osoba, która u nas zpstała i prosi o odwiezienie. Proszę, żeby poczekał - aż uśpię dziecko - bo mój nietomny śpi przecież. Kajtek zasnął - odwiozłam i wróciłam, Kajtek się obudził...:)
    Mój wciąż śpi... no to zajęłam się dzieckiem do 14.00 = wtedy ma kolejną drzemkę - ale był taki syf w domu po imprezie, ze zaczełam sprzatac. Kajtek sie obudził o 16.00...mój chłop wciaz spi....ja na nogach, bez snu juz jakies 30 godzin....Zostawilam chwile malego ze starszym synem i poszłam do wanny - tam zasnelam i po minucie zadzwonil moj brat, ze zaprasza nas na kolacje, bo Nowy Rok itp,,,,:). Na rzesach chodzac obudzilam A., ubralam i dziecko i poszliśmy w gosci....Tam zasnęłam przy stole...:) Po jakichś 15 minutach mnie obudzili i pojechaliśmy do domu....Poszlam spać po 37 godzinach działania...spałam jak zabita, nie pamiętam jak karmiłam dziecko w nocy, chyba A. mi go przystawiał...:)
    Jak Nowy Rok - taki cały rok..;)

gretka, Aasiula, Pusurek, kkisia, iwcia77, macduska, Iwone, Arwena, ania.g, Sabina, Reni, moremi, Mega, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby, Bursztyn, Heretyczka, anna maria, caffe, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mam laski wyniki
    progesteron jak na mnie cudo 14,72 nie mam jednak norm cholera.Robila ktoras badania w diagnostyce i ma moze normy jakie maja???
    ale za to tsh mi wyjepalo w gore 3,29 zwiekszam dawke zeby zbic france na dól heh.
    Jak nie urok to sraczka Jak mialam 100tke to mi strasznie spadlo na dol..Zmniejszylam na 75 i poszlo w gore.ale az tak buuu
    No ale progesteron ładny :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No ale progesteron ładny :)
    Ale nie mam norm.Chuj wie jakie sa..Kurwa jak wpadne w poniedzialek tam to chyba babe rozedre.Normy lab maja wszedzie inne heh.Tyle tylko wiem ,ze ovu na bank byla...

malgos741 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mam laski wyniki
    progesteron jak na mnie cudo 14,72 Moj najwyzszy to był 10,ale nie mam jednak norm cholera.Robila ktoras badania w diagnostyce i ma moze normy jakie maja???
    ja robiłam w Diagnostyce - progesteron masz dobry

kapturnica, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale nie mam norm.Chuj wie jakie sa..Kurwa jak wpadne w poniedzialek tam to chyba babe rozedre.Normy lab maja wszedzie inne heh.Tyle tylko wiem ,ze ovu na bank byla...
    to bardzo dobra wiadomość :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, bardzo ładna sylwestrowa opowieść. Twój facet powinien na msze 5 razy w tygodniu dawać, ze trafił na taka kobite jak Ty!

Aasiula, iwcia77, Bozia3, kkisia, Arwena, Sabina, moremi, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sprawdź sobie wyniki on-line u nich - tam zawsze jest z normami.

Aasiula, iwcia77, kkisia, Arwena, kapturnica, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie Bozia dobrze ze jestes- zdaje sie ze robilas droznosc u Ludwinow- mozesz zdradzic ktora( jak dobieraja?) kto robi i ew. jaki koszt?
    mnie gin polecil Macierzynstwo- ale sie naczytalam ze naciagacze...

iwcia77, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, bardzo ładna sylwestrowa opowieść. Twój facet powinien na msze 5 razy w tygodniu dawać, ze trafił na taka kobite jak Ty!
    hehe sam przyznał, że tak jest...
    ale to był wyskok jednorazowy - nie norma. Ja nie mogę narzekać na pomoc przy Kajtku, jeśli o niego chodzi. W zasadzie po powrocie z pracy do kąpieli codziennie się nim zajmuje - ja mam czas dla siebie i albo se siedzę, albo wychodzę na gimnastykę, do sklepów czy spotykam się z koleżankami na mieście. Sam go też kąpie. Ja tylko potem usypiam do spania. On też teraz dużo więcej gotuje niż ja. Jako ojciec jest dojrzały i staje na wysokości zadania....
    Są inne problemy, ale akurat pod tym względem spoko...

Aasiula, Pusurek, Arwena, kapturnica, iwcia77, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, Reni, Mega, malgos741, Bursztyn, Heretyczka, anna maria lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wiesz, fajnie byłoby żeby się sam z siebie częściej nim zajął, a nie przychodził na gotowe do domu i oczekiwał, że będzie posprzątane, ugotowane a kobieta pachnąca, prowokująca, ociekająca seksem i czekająca tylko na niego...
    Takie rzeczy to tylko w filmach sci fi

Pusurek, kapturnica, iwcia77, Arwena, macduska, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hehe sam przyznał, że tak jest...
    ale to był wyskok jednorazowy - nie norma. Ja nie mogę narzekać na pomoc przy Kajtku, jeśli o niego chodzi. W zasadzie po powrocie z pracy do kąpieli codziennie się nim zajmuje - ja mam czas dla siebie i albo se siedzę, albo wychodzę na gimnastykę, do sklepów czy spotykam się z koleżankami na mieście. Sam go też kąpie. Ja tylko potem usypiam do spania. On też teraz dużo więcej gotuje niż ja. Jako ojciec jest dojrzały i staje na wysokości zadania....
    Są inne problemy, ale akurat pod tym względem spoko...
    Dobrze, ze napisałas, ze są inne problemy, bo juz chciałam iść skoczyć z mostu...;-)

Aasiula, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Arwena, macduska, kkisia, Sabina, moremi, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f266f3babd2.jpg

Pusurek, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja robiłam w Diagnostyce - progesteron masz dobry
    Juz dodali mi w pdf wynik norma do 27 znaczy nie ejst zle. 8)

iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    wlasnie Bozia dobrze ze jestes- zdaje sie ze robilas droznosc u Ludwinow- mozesz zdradzic ktora( jak dobieraja?) kto robi i ew. jaki koszt?
    mnie gin polecil Macierzynstwo- ale sie naczytalam ze naciagacze...
    gretka - ja każdemu z czystym sercem polecam Ludwinów. Nie wszyscy są tam super, ale jeśli szukasz tam lekarza od niepłodnosci - to polecam Anne Sus-Urban. Nie znalazłam w necie ani jednej negatywnej opinii o niej. Prowadziła całą moją ciążę i dojście do niej i byłam super zadowolona.
    Nie robiłam drożności u nich, ponieważ właśnie ta lekarka - z racji wieku mojego - zaproponowała mi od razu laparo i histero na Kopernika na fundusz, żeby nie tracić czasu na diagnozę, a potem na ewentualne leczenie. Ale jeśli masz dużo kasy i czasu - to u nich robią na pewno też....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 20:13

iwcia77, gretka, kkisia, Arwena, Sabina, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Sprawdź sobie wyniki on-line u nich - tam zawsze jest z normami.
    No mialam podane bez norm.Dopiero przed chwila dodali normy ...\Dzieki Bozia

iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dobrze, ze napisałas, ze są inne problemy, bo juz chciałam iść skoczyć z mostu...;-)
    Ja już trochę pisałam kiedyś o tym. Uważam, że starszy został odstawiony i czasem go za bardzo ściga...ale pracuję nad tym...:)

iwcia77, kapturnica, gretka, kkisia, Arwena, Sabina, moremi, Aasiula, Pusurek, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta- ciesze sie bardzo ze wyniki masz dobre ..ja sie niestety nie znam , bo " w dupie bylam i gowno widzialam" ale jak ty i dziewczyny mowicie ze nie jest zle to ja sie ciesze :D <3

kapturnica, Arwena, Sabina, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 6386 6387 6388 6389 6390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ