35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta i jak ten progesteron ???
progesteron jak na mnie cudo 14,72 Moj najwyzszy to był 10,ale nie mam jednak norm cholera.Robila ktoras badania w diagnostyce i ma moze normy jakie maja???
ale za to tsh mi wyjepalo w gore 3,29 zwiekszam dawke zeby zbic france na dól heh.
Jak nie urok to sraczka Jak mialam 100tke to mi strasznie spadlo na dol..Zmniejszylam na 75 i poszlo w gore.ale az tak buuuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 19:53
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam uffff....
Trochę mnie nie było - bo miałam taki zapieprz - jak rzadko w życiu. Planowalismy sylwka w domu - ale miało byc tylko kilka osób. Okazało się w ostatniej chwili, że będzie więcej, więc w dniu Sylwestra zasuwałam już od 7 rano, żeby wszystko przygotować. Jakoś na 20.00 się wyrobiliśmy.
Przyszli goście - o północy poszliśmy na wzgórze z petardami i pooglądać panoramę miasta.
Goście balowali do 6.30...poodwoziłam większość do domu, wróciłam - 7.30. Mój gada z jedną osobą - wstawieni już na maksa...ja ledwo żywa - za godzinę przecież ma wstać Kajtek. Zostawiłam ich i poszłam się położyć na wąskie łóżko obok starszego syna, obok Kajtek w wózku - który obudził się jakieś 15 minut po tym, jak się położyłam. Więc wstałam i zajęłam się rześkim i wyspanym dzieckiem...W tym czasie mój i ta osoba padli i zasnęli.... Więc myślę sobie - wytrzymam do 11.00 - to pójdę spać z Kajtkiem, bo on ma wtedy drzemkę... Dotrwałam ostatkiem do tej 11.00 - usypiam Kajtka - wchodzi ta osoba, która u nas zpstała i prosi o odwiezienie. Proszę, żeby poczekał - aż uśpię dziecko - bo mój nietomny śpi przecież. Kajtek zasnął - odwiozłam i wróciłam, Kajtek się obudził...
Mój wciąż śpi... no to zajęłam się dzieckiem do 14.00 = wtedy ma kolejną drzemkę - ale był taki syf w domu po imprezie, ze zaczełam sprzatac. Kajtek sie obudził o 16.00...mój chłop wciaz spi....ja na nogach, bez snu juz jakies 30 godzin....Zostawilam chwile malego ze starszym synem i poszłam do wanny - tam zasnelam i po minucie zadzwonil moj brat, ze zaprasza nas na kolacje, bo Nowy Rok itp,,,,. Na rzesach chodzac obudzilam A., ubralam i dziecko i poszliśmy w gosci....Tam zasnęłam przy stole...
Po jakichś 15 minutach mnie obudzili i pojechaliśmy do domu....Poszlam spać po 37 godzinach działania...spałam jak zabita, nie pamiętam jak karmiłam dziecko w nocy, chyba A. mi go przystawiał...
Jak Nowy Rok - taki cały rok..gretka, Aasiula, Pusurek, kkisia, iwcia77, macduska, Iwone, Arwena, ania.g, Sabina, Reni, moremi, Mega, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby, Bursztyn, Heretyczka, anna maria, caffe, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mam laski wyniki
progesteron jak na mnie cudo 14,72 nie mam jednak norm cholera.Robila ktoras badania w diagnostyce i ma moze normy jakie maja???
ale za to tsh mi wyjepalo w gore 3,29 zwiekszam dawke zeby zbic france na dól heh.
Jak nie urok to sraczka Jak mialam 100tke to mi strasznie spadlo na dol..Zmniejszylam na 75 i poszlo w gore.ale az tak buuukapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mam laski wyniki
progesteron jak na mnie cudo 14,72 Moj najwyzszy to był 10,ale nie mam jednak norm cholera.Robila ktoras badania w diagnostyce i ma moze normy jakie maja???
Jak nie urok to sraczka Jak mialam 100tke to mi strasznie spadlo na dol..Zmniejszylam na 75 i poszlo w gore.ale az tak buuukapturnica, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ale nie mam norm.Chuj wie jakie sa..Kurwa jak wpadne w poniedzialek tam to chyba babe rozedre.Normy lab maja wszedzie inne heh.Tyle tylko wiem ,ze ovu na bank byla...
Aasiula, iwcia77, kkisia, Arwena, kapturnica, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
wlasnie Bozia dobrze ze jestes- zdaje sie ze robilas droznosc u Ludwinow- mozesz zdradzic ktora( jak dobieraja?) kto robi i ew. jaki koszt?
mnie gin polecil Macierzynstwo- ale sie naczytalam ze naciagacze...iwcia77, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
Pusurek wrote:Bozia, bardzo ładna sylwestrowa opowieść. Twój facet powinien na msze 5 razy w tygodniu dawać, ze trafił na taka kobite jak Ty!
ale to był wyskok jednorazowy - nie norma. Ja nie mogę narzekać na pomoc przy Kajtku, jeśli o niego chodzi. W zasadzie po powrocie z pracy do kąpieli codziennie się nim zajmuje - ja mam czas dla siebie i albo se siedzę, albo wychodzę na gimnastykę, do sklepów czy spotykam się z koleżankami na mieście. Sam go też kąpie. Ja tylko potem usypiam do spania. On też teraz dużo więcej gotuje niż ja. Jako ojciec jest dojrzały i staje na wysokości zadania....
Są inne problemy, ale akurat pod tym względem spoko...Aasiula, Pusurek, Arwena, kapturnica, iwcia77, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, Reni, Mega, malgos741, Bursztyn, Heretyczka, anna maria lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wiesz, fajnie byłoby żeby się sam z siebie częściej nim zajął, a nie przychodził na gotowe do domu i oczekiwał, że będzie posprzątane, ugotowane a kobieta pachnąca, prowokująca, ociekająca seksem i czekająca tylko na niego...
Pusurek, kapturnica, iwcia77, Arwena, macduska, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:hehe sam przyznał, że tak jest...
ale to był wyskok jednorazowy - nie norma. Ja nie mogę narzekać na pomoc przy Kajtku, jeśli o niego chodzi. W zasadzie po powrocie z pracy do kąpieli codziennie się nim zajmuje - ja mam czas dla siebie i albo se siedzę, albo wychodzę na gimnastykę, do sklepów czy spotykam się z koleżankami na mieście. Sam go też kąpie. Ja tylko potem usypiam do spania. On też teraz dużo więcej gotuje niż ja. Jako ojciec jest dojrzały i staje na wysokości zadania....
Są inne problemy, ale akurat pod tym względem spoko...Aasiula, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Arwena, macduska, kkisia, Sabina, moremi, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:wlasnie Bozia dobrze ze jestes- zdaje sie ze robilas droznosc u Ludwinow- mozesz zdradzic ktora( jak dobieraja?) kto robi i ew. jaki koszt?
mnie gin polecil Macierzynstwo- ale sie naczytalam ze naciagacze...
Nie robiłam drożności u nich, ponieważ właśnie ta lekarka - z racji wieku mojego - zaproponowała mi od razu laparo i histero na Kopernika na fundusz, żeby nie tracić czasu na diagnozę, a potem na ewentualne leczenie. Ale jeśli masz dużo kasy i czasu - to u nich robią na pewno też....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 20:13
iwcia77, gretka, kkisia, Arwena, Sabina, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dobrze, ze napisałas, ze są inne problemy, bo juz chciałam iść skoczyć z mostu...
iwcia77, kapturnica, gretka, kkisia, Arwena, Sabina, moremi, Aasiula, Pusurek, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Kapta- ciesze sie bardzo ze wyniki masz dobre ..ja sie niestety nie znam , bo " w dupie bylam i gowno widzialam" ale jak ty i dziewczyny mowicie ze nie jest zle to ja sie ciesze
kapturnica, Arwena, Sabina, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość