35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:gretka - ja każdemu z czystym sercem polecam Ludwinów. Nie wszyscy są tam super, ale jeśli szukasz tam lekarza od niepłodnosci - to polecam Anne Sus-Urban. Nie znalazłam w necie ani jednej negatywnej opinii o niej. Prowadziła całą moją ciążę i dojście do niej i byłam super zadowolona.
Nie robiłam drożności u nich, ponieważ właśnie ta lekarka - z racji wieku mojego - zaproponowała mi od razu laparo i histero na Kopernika na fundusz, żeby nie tracić czasu na diagnozę, a potem na ewentualne leczenie. Ale jeśli masz dużo kasy i czasu - to u nich robią na pewno też....
A na stronce ludwinow nie ma nic o cenach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 20:21
iwcia77, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:no wlasnie z kasa to nie tak hopsiup- ja ze wzgledu na to ze dobrze pisalas a i czyba Mysza tam chodzila .Mnie gin polecil macierzynstwo- ale slysze ze to naciagacze.No i spermiogram zrobimy tu - bo w szwajcarii 800 fr(!)
A na stronce ludwinow nie ma nic o cenach...
Wiesz co - muszę się zarejestrować do niej na przegląd podwozia, bo nie byłam po porodzie, to jutro tam zadzwonię i zapytam też o cenę za drożność i Ci napiszę....iwcia77, Arwena, gretka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No mialam podane bez norm.Dopiero przed chwila dodali normy ...\Dzieki Bozia
moremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:coś troszkę spanikowałaś - przecież dobrze wiesz, że wynik prawie 15 jest dobry - po co Ci normy? No chyba, że bałaś się, że podany jest w jednostkach nmol/l ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 20:34
malgos741 lubi tę wiadomość
-
1. ludzie to mają tupet
nie mógł wziąć taksówki?
2. zostawiłas dziecko same? zgłosimy toBozia3 wrote:Dotrwałam ostatkiem do tej 11.00 - usypiam Kajtka - wchodzi ta osoba, która u nas zpstała i prosi o odwiezienie. Proszę, żeby poczekał - aż uśpię dziecko - bo mój nietomny śpi przecież. Kajtek zasnął - odwiozłam i wróciłam, Kajtek się obudził...
Jak Nowy Rok - taki cały rok..moremi, Aasiula, iwcia77, Pusurek, Sabina, Mega, ania.g, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:1. ludzie to mają tupet
nie mógł wziąć taksówki?
2. zostawiłas dziecko same? zgłosimy toSabina, iwcia77, Pusurek, Mega, Bozia3, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwcia takie postanowienia to w sylwka
teraz juz się nie liczy hahahaReni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7657a7ecf02.jpg
czyli zamierzam w końcu zajść w ciążę czego i Wam staraczki życzę
a niestaraczkom zdrowych dzieciówAasiula, moremi, iwcia77, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
nie to, że ja donoszę czy coś ten deseń
ale same rozumiecie..nie mogę przymykać oczu na takie zaniedbanie.
Bozia jutro jestem po małegomoremi wrote:I się zorganizuje rodzinę zastępczą.moremi, gretka, Pusurek, Aasiula, Sabina, Mega, Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Dasz chociaż potrzymać?
iwcia77, Pusurek, Aasiula, kapturnica, Sabina, Mega, Bozia3, kkisia, kkisia, malgos741, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...a ja 5 stycznia ide na kontrole z ktg...ciekawa jestem czy juz sie szyjka skrocila...i jak Ivo sie miewa, bo mam stracha o historie pempowinowe
iwcia77, Mega, kkisia, moremi, Iwone lubią tę wiadomość