35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni na tablecie nie umiałam wstawiać takich fajnych cudów jak wy
Teraz testuje mojego lapka z tabletem i się da
Dlatego taka zadowolona że się udało
Sorki za zmyłe
w ciąże tak łatwo nie zajdę niestety
ale poniedziałek już bliżej niż dalej i będę wiedziała co i jak
przeczytałam cały wątek o laparo i mam mieszanie uczucia
czy się jej poddawać czy odrazu in vitro
co wy byście zrobiły na moim miejscu
jak byście to widziały ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 21:52
Mega, moremi, malgos741, Arwena, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bursztyn, zasady zasadami, a życie potem wszystko weryfikuje. Weź też pod uwagę to ile Ty się czasu z chłopem widzisz w ciągu roku.
chodzi o to, ze tak naprawde widzisz kogo masz przed soba, jakie ma predyspozycje, jakie zalety i jakie wady, charakter faceta raczej sie nie zmienia, i albo sie decydujesz i idziesz w to albo nieMega, kkisia, moremi, Arwena, Aasiula, Heretyczka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:
Mega, Reni, kkisia, malgos741, Arwena, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Burszta dobra kobieto!!!!!!!!!!!!!!!! Golab pocztowy przyniosl przesylke!!!!!!!!!!!!!!wow!!! szok!!!
zaskoczylas mnie mile!!!! dziekuje pieknie
ale jestem happy !!!
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Mega, malgos741, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Reni na tablecie nie umiałam wstawiać takich fajnych cudów jak wy
Teraz testuje mojego lapka z tabletem i się da
Sorki za zmyłeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 22:04
ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Mega, Bozia3, Arwena, Pusurek, Sabina, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ty ale ty tutaj nie używaj razem słów robię testa i udało sie, bo wszystkie na zawał zejdziemy
kkisia, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:Ty ale ty tutaj nie używaj razem słów robię testa i udało sie, bo wszystkie na zawał zejdziemy
kkisia, Mega, Bozia3, macduska, Sabina, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia, te rzeczy moj maz wybral, uparl sie ze wlasnie takie mamy nabyc, wiec ja nie odpowiadam za upodobania estetyczne w tym przypadku
ciesze sie ze wreszcie doszlo
Reniek, teraz tylko Ty zostalas, mam nadzieje, ze dojdziemoremi, Mega, Arwena, Reni, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bozia, te rzeczy moj maz wybral, uparl sie ze wlasnie takie mamy nabyc, wiec ja nie odpowiadam za upodobania estetyczne w tym przypadku
ciesze sie ze wreszcie doszlo
Reniek, teraz tylko Ty zostalas, mam nadzieje, ze dojdziebodziak rewelacja, reniferki za małe - szkoda - bo super...
Bursztyn, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:taaaa daaaaam
kometowe plemniory
hehehe tak mi się jakoś skojarzyłomalgos741, Aasiula, Bursztyn, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość