35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chciałam tylko powiedzieć, że jak wróciłam do domu to mój szanowny małżonek zdążył już odkurzyć mieszkanie, akurat wycierał kurze, obiad był przygotowany tylko podgrzać
umył szafki i drzwi
a i jeszcze mnie opierdala, żebym nie chlapała jak zmywam, żebym szanowała jego pracę
pytam się..co przeskrobałeś, albo co zamierzać przeskrobać, albo gdzie chcesz iść, albo na co kase puściłeś albo na co planujesz..
a on - a nic o tak po prostu sprząta
Mega, Aasiula, kkisia, malgos741, Arwena, Bursztyn, Heretyczka, gosia7122, moremi, Sabina, iwcia77, SolarPolar, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:aa właśnie wczoraj kupiłam na allegrowej aptece inofem i będę piła bo @ jak nie było tak nie am (ostatnia 2.10.2014)...
Po ile chodzi na allegro?Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:chciałam tylko powiedzieć, że jak wróciłam do domu to mój szanowny małżonek zdążył już odkurzyć mieszkanie, akurat wycierał kurze, obiad był przygotowany tylko podgrzać
umył szafki i drzwi
a i jeszcze mnie opierdala, żebym nie chlapała jak zmywam, żebym szanowała jego pracę
pytam się..co przeskrobałeś, albo co zamierzać przeskrobać, albo gdzie chcesz iść, albo na co kase puściłeś albo na co planujesz..
a on - a nic o tak po prostu sprząta
kkisia, Mega, Bursztyn, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
okradli mnie na poczcie!
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/scared/scared41 watermark.gif[/img]Bursztyn wrote:
Reniek, teraz tylko Ty zostalas, mam nadzieje, ze dojdzieMega, Aasiula, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Piękna a nie wydaje ci się że pora do lekarza się wybrać ?
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:ja kupiłam za 72 zł już z przesyłką za 60 saszetek czyli niedrogo bo normalnie w aptece on jest za ok.54zł za 30szt
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArwena wrote:na razie zapiszę się to tej starej na NFZ bo do kasy mało a tak to chyba in vitro a czekam na @ bo mam te darmowe z gym centru badania hormonów w tym amh i potem z tym do invimedu
ja tam z gyncentrum jestem zadowolona
a kasa powinna się znaleźć , są rzeczy ważne i ważniejszeArwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dkkisia wrote:Reni na tablecie nie umiałam wstawiać takich fajnych cudów jak wy
Teraz testuje mojego lapka z tabletem i się da
Dlatego taka zadowolona że się udało
Sorki za zmyłe
w ciąże tak łatwo nie zajdę niestety
ale poniedziałek już bliżej niż dalej i będę wiedziała co i jak
przeczytałam cały wątek o laparo i mam mieszanie uczucia
czy się jej poddawać czy odrazu in vitro
co wy byście zrobiły na moim miejscu
jak byście to widziały ?Arwena, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-