35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykkisia wrote:ja tam z gyncentrum jestem zadowolona
a kasa powinna się znaleźć , są rzeczy ważne i ważniejsze
niestety spłacamy spory kredyt ,no chyba że trafię w lottoIwone, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
jak ja wchodzę do kuchni gotować..to składniki typu mak można znaleźć wszędzie
jutro też piekę makowce taaadam...
Bozia3 wrote:jak były myte? i znowu myje drzwi po tygodniu?? o ja pitole - przydałby mi się taki w domu....Aasiula, Bozia3, kkisia, Mega, moremi, Sabina, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:chciałam tylko powiedzieć, że jak wróciłam do domu to mój szanowny małżonek zdążył już odkurzyć mieszkanie, akurat wycierał kurze, obiad był przygotowany tylko podgrzać
umył szafki i drzwi
a i jeszcze mnie opierdala, żebym nie chlapała jak zmywam, żebym szanowała jego pracę
pytam się..co przeskrobałeś, albo co zamierzać przeskrobać, albo gdzie chcesz iść, albo na co kase puściłeś albo na co planujesz..
a on - a nic o tak po prostu sprząta
Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena wrote:chyba ze zdecyduję się zrobić samo AMH w diagnostyce to 145zł koszt
nie czekaj bo to bez sensu
ja za pierwszą wizytę sporo płaciłam
bo 465 zł
z czego 200 sama konsultacja
reszta amh i jakieś wymazy i cytologia
mieliśmy na niej już moje inne hormony i badania chłopa
później po wizycie chłop u urologa następna wizyta
i nie zapłaciłam ani złotówki
teraz we wtorek miałam hsg zapłaciłam 500 zł
po wizyta u mojego prowadzącego i tu ani złotówki
w poniedziałek nastepna i ona kosztuje 80 zł chyba ze mi zrobi usg to jakieś 120 zł
więc i tak wychodzi taniochaArwena, Mega, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nie no chwalę chwalę i mówię, że mam szczęście, bo mnie do garów nie ciągnie a i nie podoba mi sie rola kobiety usługującej
zastanawiam się czy kuźwa tego forum nie czyta
akurat jak wychodziłam z pracy i jechałam do domu było narzekanie na facetów...hmm...
Arwena wrote:Reni czy zawsze musi o coś chodzić ,żyj ta chwilą i pochwal małżakkisia, Aasiula, Arwena, Bozia3, Bursztyn, Mega, moremi, Sabina, iwcia77, SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:nie czekaj bo to bez sensu
ja za pierwszą wizytę sporo płaciłam
bo 465 zł
z czego 200 sama konsultacja
reszta amh i jakieś wymazy i cytologia
mieliśmy na niej już moje inne hormony i badania chłopa
później po wizycie chłop u urologa następna wizyta
i nie zapłaciłam ani złotówki
teraz we wtorek miałam hsg zapłaciłam 500 zł
po wizyta u mojego prowadzącego i tu ani złotówki
w poniedziałek nastepna i ona kosztuje 80 zł chyba ze mi zrobi usg to jakieś 120 zł
więc i tak wychodzi taniochakkisia, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Bozia a TY miałaś laparo i zaskoczyłaś więc może i kisiakowi sie uda?
Reni tylko właśnie nie wiadomo gdzie te moje jajowody są zapchane
Nie miałam żadnych operacji i innych takich
Żadnych chorób wenerycznych
Zapalenia może jakieś były
Kurwa za duży mętlik w głowie
Zobaczę jeszcze co lekarz zaleci
Sabina, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia a TY miałaś laparo i zaskoczyłaś więc może i kisiakowi sie uda?
ja bym już szła w in vitroArwena, kkisia, Aasiula, Mega, moremi, Sabina, iwcia77, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie no chwalę chwalę i mówię, że mam szczęście, bo mnie do garów nie ciągnie a i nie podoba mi sie rola kobiety usługującej
zastanawiam się czy kuźwa tego forum nie czyta
akurat jak wychodziłam z pracy i jechałam do domu było narzekanie na facetów...hmm...
ale żeby tak słodko nie było to pożarliśmy się przed świętami ,pogodziliśmy ale w pamięci zostało...Iwone, Mega, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale ja miałam laparo zamiast drożności - miałam je diagnostycznie. A kisia jest po drożności i wie, że ma niedrożne jajowody...więc laparo mogłoby udrożnić - ale nie musi...
ja bym już szła w in vitro
niby jakieś marne szanse na udrożnienie są
kurwa dylemat jak cholera
dlatego prosiłam was o zdanie
Arwena, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale ja miałam laparo zamiast drożności - miałam je diagnostycznie. A kisia jest po drożności i wie, że ma niedrożne jajowody...więc laparo mogłoby udrożnić - ale nie musi...
ja bym już szła w in vitro
ja na miejscu kkiesi tez już bym szła na in vitroBozia3, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:okradli mnie na poczcie!
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/scared/scared41 watermark.gif[/img]
mam nadzieje ze jesli nie jutro to w poniedzialek dojdzie...
chociaz dziwne, ze do Krakowa dotarl wczesniej...Reni, Mega, moremi, Sabina, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
no ale laparo chyba to stwierdzi i przepcha
kkisia wrote:Reni tylko właśnie nie wiadomo gdzie te moje jajowody są zapchane
Nie miałam żadnych operacji i innych takich
Żadnych chorób wenerycznych
Zapalenia może jakieś były
Kurwa za duży mętlik w głowie
Zobaczę jeszcze co lekarz zalecikkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaa.... to nie jest to samo
to po co jej ta laparo? myślałam, że własnie w celu udrożnienia
no to jesli nie to niech grzeje na ivfBozia3 wrote:ale ja miałam laparo zamiast drożności - miałam je diagnostycznie. A kisia jest po drożności i wie, że ma niedrożne jajowody...więc laparo mogłoby udrożnić - ale nie musi...
ja bym już szła w in vitroWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 22:50
kkisia, Mega, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a co ma noga do ivf?
jak miałam uszkodzone kolano i nogę usztywnioną od połowy łydki po pachwinę to i bzyknąć się dało radę
Arwena wrote:na razie noga mnie blokuje ale zaraz ostro zaczynamy startować do in vitro bo czas ucieka a na rządowe mam czas do 17.kwietnia na konkretne działania bo potem juz trylko płatnekkisia, malgos741, Arwena, Mega, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość