35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A moj mąż mnie katuje po raz 60 .... Władca pierścienia.... Kurna!
Aasiula, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze mówisz o jakimś filmie a nie o tym zespole muzyczny grającym popularna muzykę rozrywkowaAasiula wrote:A ja miedzy ścieraniem ścian mebli i całej reszty oglądałam WEEKEND
Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj w nocy mija rok jak po raz ostatni poroniłam. Patrzę na mój śpiący cud Marcela i wiem że wszystko jest możliwe. Dziewczyny,wierzę że uda się i Wam
Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Mango, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
na tvn7 "powrót człowieka zwanego koniem"
myślałam, że to dokument o powrocie koniowatej z puzzlem (strasznie mnie to irytuje jak ona nazywa swojego faceta) do Polski a to tylko western o Siuksach
nick nieaktualny, Aasiula, Bozia3, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu ja tez w to wierzeania.g wrote:Dzisiaj w nocy mija rok jak po raz ostatni poroniłam. Patrzę na mój śpiący cud Marcela i wiem że wszystko jest możliwe. Dziewczyny,wierzę że uda się i Wam

nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość