35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja ... no i spadam do roboty, kawka wypita
u mnie też wiejekapturnica, Mega, Sabina, kkisia, moremi, peppapig, Iwone, Mala79, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Co do inofemu, to polecam http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/12056/inofem-60-sasz.html
Raz, że sprawdzone, dwa - mają konkurencyjne ceny i zazwyczaj zamawiam u nich też inne leki i kosmetyki, a trzy - szybka przesyłka.aktualnie mam spory zapas i dobrze mi z tym
Ps. Dziewczyny dzień dobrydziś dzień z gatunku lepiej nie wystawiać nosa za drzwi
Mega, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Iwone, Arwena, iwcia77, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Też u nich kupuję
aktualnie mam spory zapas i dobrze mi z tym
Ps. Dziewczyny dzień dobrydziś dzień z gatunku lepiej nie wystawiać nosa za drzwi
Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dzien dobry
Dopiero sie obudziłama my wczoraj trochę z bratem podrinkowali i głowa ciężka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 08:57
kapturnica, Aasiula, gretka, kkisia, moremi, Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A my mamy zamiar jechac do leska do tesciowej..Kurde na przełeczy nas zwieje chyba tak wiucha...Nie znosze takiej pogody .Spac nie moge heh
Ja w taka pogodę mogę spać naokraglolubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 09:02
Aasiula, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja zawsze stosuje taki proszek SAD-PAL sie nazywa.Daje go raz dziennie.On zapobiega osadzaniu sie sadzy wkominie jak i zapaleniu sie jej.Polecam
Dzień dobry ja tez dopiero wstałamkapturnica, kkisia, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry,dzisiaj ja mam wolne. Chłopa do roboty zawiozłam i mam xebranie rodzinne z mojej strony ze strony mojej mamy. Zebrało sie pare pokoleń..
Msza w zabytkowym kosciołku odprawiał bedzie mój kuzyn, ktory jest misjonarzem w Kenii. A potem imprezka w knajpie i rozmowy,zdjecia dziadków, nawet filmik zmo\towaliśmy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 09:19
gretka, caffe, kkisia, moremi, Iwone, Mala79, Arwena, Sabina, SolarPolar, Mango, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy dzisiaj robimy licytację, która później wstała?
Bryobudziłam się
kapturnica, kkisia, Aasiula, Iwone, Mala79, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykkisia wrote:Witam i ja
Ja tez niedawno wstalam , ale jaka mialam pobudke
Pusurek, kkisia, moremi, Iwone, gretka, Arwena, iwcia77, Sabina, SolarPolar, Mango, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To może zostańcie w domu?
Ja w taka pogodę mogę spać naokraglolubię
I sloneczko u nas wyszlo..Szok!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 09:50
Aasiula, moremi, Iwone, kkisia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co a ja wlasnie oddalam kawe łee odzucilo mnie od kawy
albo sie udalo albo mam jelitowke .
I strasznie mnie korci zeby testowac dzisiaj,walcze ze soba zeby poczekac jeszcze
Tak tak wiem ze za wczesnie
Prosze pani prosze o reprymende bo sie nakrecilamIwone, moremi, kkisia, Elfik, Viv78, Mala79, Arwena, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, Mango, Mega, gosia7122, malgos741, peppapig, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość