X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło się siedzi przed komputerem....

Ale czas najwyższy zacząć się zbierać i szykować w trasę!

Miłego dnia życzę...

kkisia, Aasiula, anna maria, Sabina, gretka, Mega, malgos741, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wiadomość

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo nauczylam i mam za swoje:-)
    Heretyczka wrote:
    czego sobie sam nie szykuje?

Sabina, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:41

moremi, anna maria, Aasiula, kkisia, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:41

Aasiula lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:32

Sabina, anna maria, kkisia, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A ja miedzy ścieraniem ścian mebli i całej reszty oglądałam WEEKEND
    Kochana mam podobnie choc kominek sprawny ale dwa tygodnie mnie nie bylo ale za to byl moj maz. Jak wczoraj weszlam do chaty to rece i majtki mi opadly. Aby zrobic sobie herbate musialam ogarnac kuchnie. Dzisiaj ja dopucowam, lazienki rowniez, okno balkonowe bo piesa je upackala. Zrobilam 3 prania, jeszcze z 5 i bedzie full prasowania. Jutro podlogi i kurze. Jest taki syf a maz twierdzi ze czysciutko- fakt lad byl ale brudu, ze mozna sie przykleic. Jade na szmacie. Wiecej nie wyjezdzam! Szybe kominkowa tez szorowalam. Jestem zmeczona. A jeszcze obiad musze ugotowac.

Reni gdzies ty swojego znalazla?

moremi, anna maria, Arwena, Aasiula, kkisia, Sabina, gretka, Mega, Pusurek, Iwone, malgos741, ania.g, peppapig, Bozia3, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    heheeh a mój to mówi, że jestem zaj..sta tylko mam jedną poważną wadę- nie robię mu kanapek do pracy :P
    hehehehe no ale on wstaje po szóstej rano a dla mnie to srodek nocy. zaraz na początku mu wytłumaczyłam, ze jak mnie nie miał to też sobie sam robił, więc nic się w tym zakresie nie zmieni, poza tym ma rączki i może zrobic sobie sam ;)
    AnnaMaria syna tak nauczyła ;)
    Ja nikomu kanapek nie robię. Sobie też. Mój mąż zdecydowanie jest w tym lepszy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 14:52

anna maria, Arwena, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    AnnaMaria syna tak nauczyła ;)
    Ja nikomu kanapek nie robię. Sobie też. Mój mąż zdecydowanie jest w tym lepszy :-)
    a ja mojemu robie
    pyszne i pozywne :)

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    od suwaczków sraczków? mnóstwo :)chocby dłubanie w nosie
    co kto lubi ;)

moremi lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Pogoda bz.mam dosyc tego wiatru i deszczu.Dzis wraca moj synus,znowu sie zacznie szykowanie kanapek do pracy,a moze jeszcze bananka,a snikersa tez ?no i herbatka w termos.Kurwa tego nie nawidze:-)
    sam sobie nie szykuje????

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    to trzeba oduczyć!

Iwone, anna maria, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kochana mam podobnie choc kominek sprawny ale dwa tygodnie mnie nie bylo ale za to byl moj maz. Jak wczoraj weszlam do chaty to rece i majtki mi opadly. Aby zrobic sobie herbate musialam ogarnac kuchnie. Dzisiaj ja dopucowam, lazienki rowniez, okno balkonowe bo piesa je upackala. Zrobilam 3 prania, jeszcze z 5 i bedzie full prasowania. Jutro podlogi i kurze. Jest taki syf a maz twierdzi ze czysciutko- fakt lad byl ale brudu, ze mozna sie przykleic. Jade na szmacie. Wiecej nie wyjezdzam! Szybe kominkowa tez szorowalam. Jestem zmeczona. A jeszcze obiad musze ugotowac.

Reni gdzies ty swojego znalazla?
    Chcesz mojego? Sprzata zajebiscie...

Mega, SolarPolar, kkisia, moremi, Aasiula, Sabina, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

anna maria, to czas nauczyc nowych rzeczy ;) tak od nowego roku ;)

Mega, gretka, kkisia, Iwone, anna maria, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam dzisiaj w pracy opróżnić swoja szafkę w szatni... Pocieszylam sie w kfc :D i juz mi lepiej

gretka, SolarPolar, paszczakin, Mango, kkisia, Iwone, anna maria, malgos741, moremi, Aasiula, Sabina, Arwena, macduska, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Trochę błądzę na tym forum :)Ale chyba w końcu dobrze trafiłam. Wątek, jak widzę, dosyć długi, rozmowy dotyczą różnych spraw. A ja bym chciała wiedzieć, czy dużo piszących tu osób stara się, mimo wieku 35+, o pierwsze dziecko.
    Mam 36 lat, wyszłam za mąż w wieku lat 35, staramy się o dzidziusia i nic... Może nie jest to najdłuższy czas starań, ale biorąc pod uwagę wiek, mamy tak mało czasu... i to mnie przeraża. Czy zdążymy... Wolę nie myśleć nawet ,że nie.
    Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki.
    Margolcia

gretka, Iwone, gosia7122, anna maria, malgos741, moremi, Aasiula, Sabina, ania.g, kkisia, Mega, peppapig, Bozia3, iwcia77, Arwena, Dorka1979, macduska, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

A dziekuje.

Moj sprzatal ,przez 10 lat ( nie wzielabym brudasa). Po narodzinach mlodego wszystko sie zmienilo.... Mlody ma juz prawie 10 lat i doszedl pies do kolekcji . Nic nie pomaga a wyprowadzic sie nie chce.
    To jak Twoj sprzata to co nie jest ok?

kkisia, Pusurek, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusura sprzata i zrzedzi, nie ma wersji idealnych.. Czy ktoras ma moze idealna?

Ja mam w sumie calkiem dobra, gdyby nie te paskudne zawiasy (w sumie jak przystalo na komputerowca- dziala super, az sie zawiesi).
    Od wczoraj- idylla. Pojechal ze mna na wyprzedaze, teraz kleci obiad..

kkisia, SolarPolar, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, Pusurek, iwcia77, kapturnica, Arwena, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pusurek, nie wiem czy nie doczytałam, ale co z tą Waszą panią do sprzątania?

moremi, Sabina, kkisia, Mega, Pusurek, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Witam. Trochę błądzę na tym forum :)Ale chyba w końcu dobrze trafiłam. Wątek, jak widzę, dosyć długi, rozmowy dotyczą różnych spraw. A ja bym chciała wiedzieć, czy dużo piszących tu osób stara się, mimo wieku 35+, o pierwsze dziecko.
    Mam 36 lat, wyszłam za mąż w wieku lat 35, staramy się o dzidziusia i nic... Może nie jest to najdłuższy czas starań, ale biorąc pod uwagę wiek, mamy tak mało czasu... i to mnie przeraża. Czy zdążymy... Wolę nie myśleć nawet ,że nie.
    Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki.
    Margolcia

Hej Margolcia.. Sporo nas sie stara o pierwsze dziecko.. Popatrz sobie na watki porodówka i staraczki, pierwsze dzieciaki rodzily sie i po czterdziestce..

A badaliscie sie cos? Bo wiesz, jak cos jest nie tak to mozna sie starac i dupa.. W naszym wieku trzeba sprawdzic stan sprzetu ;)

anna maria, gretka, malgos741, moremi, Sabina, kkisia, Mega, Pusurek, iwcia77, kapturnica, Arwena, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 6397 6398 6399 6400 6401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ