35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, Paszczakin,dzięki za odpowiedź. Wiem, na pewno są tu takie osoby jak ja. Nie sposób wszystko tak szybko przejrzeć w różnych wątkach. Ale mówisz, że nawet po czterdziestce ...
Przebadani jesteśmy, i ja i mąż. Wszystko ok., nawet ,,książkowo'' te pęcherzyki, trzywarstwowe odpowiednie endometrium, dużo dobrych morfologicznie plemników. Nie badaliśmy jeszcze tylko drożności jajowodów... Lekarz tak od razu nie chce nam tego proponować, ale pewnie to kwestia paru miesięcy.No i tego najbardziej się boję...
anna maria, gretka, malgos741, moremi, Aasiula, Sabina, gosia7122, kkisia, Mega, Pusurek, iwcia77, Arwena, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Hej, Paszczakin,dzięki za odpowiedź. Wiem, na pewno są tu takie osoby jak ja. Nie sposób wszystko tak szybko przejrzeć w różnych wątkach. Ale mówisz, że nawet po czterdziestce ...
Przebadani jesteśmy, i ja i mąż. Wszystko ok., nawet ,,książkowo'' te pęcherzyki, trzywarstwowe odpowiednie endometrium, dużo dobrych morfologicznie plemników. Nie badaliśmy jeszcze tylko drożności jajowodów... Lekarz tak od razu nie chce nam tego proponować, ale pewnie to kwestia paru miesięcy.No i tego najbardziej się boję...moremi, kkisia, Mega, anna maria, iwcia77, Arwena, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Nie ma czego, wizyta u dentysty jest bardziej nieprzyjemna niz badanie drożnosci.
Tylko,że mi lekarz mówił, że najlepiej to sprawdzać laparoskopowo..., wtedy ponoć bardziej wiarygodna diagnoza
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Margolcia ja mam cztery dychy na liczniku i walczę o pierwsze wymarzone maleństwo
No i witam nową koleżankę.
moremi, gosia7122, Aasiula, Sabina, kkisia, peppapig, anna maria, Pusurek, iwcia77, Arwena, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Margolcia88 wrote:Tylko,że mi lekarz mówił, że najlepiej to sprawdzać laparoskopowo..., wtedy ponoć bardziej wiarygodna diagnoza
Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
ja tez mialam HSG, nie powiem, bolalo, ale to sekundy bolu, a czlowiek wie na czym stoi..
no i niestety, jak sie slyszy "to niech jeszcze panstwo poprobuja do roku, a potem bedziemy badac" to w naszym wieku troche lipa.. trzeba mowic, ze sie staracie rok, to rusza z badaniami..moremi, Aasiula, malgos741, Sabina, kkisia, Mega, peppapig, anna maria, iwcia77, Arwena, macduska lubią tę wiadomość
-
Margolcia, tutaj wszystkie mamy 35 i więcej
ja niedługo skończę 37 i również staram się o pierwsze dziecko. Też wyszłam za mąż mając 35 lat. Trzeba być dobrej myśli. Tutaj dziewczyny podpowiedzą co i jak, a jak trzeba to i opieprzą, jak trzeba do pionu ustawić
Aasiula, malgos741, Sabina, kkisia, Mega, peppapig, Pusurek, iwcia77, kapturnica, Arwena, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dzięki, Malgos, za słowa powitania.
Jakoś raźniej, gdy piszecieAasiula, malgos741, Sabina, gosia7122, kkisia, moremi, Mega, peppapig, anna maria, iwcia77, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Dzięki, Moremi, już się czuję trochę podniesiona na duchu. Nadzieję mam co miesiąc od nowa.
Aasiula, Sabina, gretka, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Aasiula wrote:Iwcia jak tam sie dzisiaj czujesz ?
Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny