35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ja jeszcze w łóżku
Mam dziś dzień dziecka, nic nie muszę robić
Zastanawiam się jak zaplanować dzień, a może nic nie będę robić tylko w łóżku poleżę cały dzień
moremi, Pusurek, kkisia, Mala79, Arwena, iwcia77, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A ja mam od 2 godzin taki zapierdol ze szok
Kominek mi sie wyrzygal:/
Pieprznal taka sadza ze wszystko czarne sufit ściany okna rolety
Qrwa wszystko ujebane
Sufit do malowania ściany tez
Looo matko
Czujniki zawyły , sprowadziłam kominiarza
Sie okazało ze komin kuzwa zapchany
Zalecił preparat którym sie pali i to moze usunac problem jak nie pomoże to przeczysci komin
Asiula, wybacz, ale po prostu padlam i brechtam po Twoim poscie
Moze rozwaz czarne sciany w pokoju?Aasiula, moremi, kkisia, Mala79, iwcia77, Sabina, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ja tez jeszcze nie wstanieta, raczej macie dobrego zawodnika w tym dzisiejszym konkursie
Po swietach jednego dnia wstalam kolo 15-tej
Ale dzis zabieram sasiadke studentke na zakupy hutrowe, bo ona biedna nie ma z kim, to tak od czasu do czasu jezdzimy po zgrzewke mleka i browarow
Jesli chodzi o sytuacje damsko-meska, to u mnie juz git, jak przypuszczalam. Wyrzygalam chuopu wszytko co mysle, powiedzialam, ze takie "wsparcie to se moze.." i co bedzie pozniej jak teraz jest taka ksiezniczka. Chuop oczywicie totalnie nie poczuwal sie do winy, bo to przeciez ja mialam focha.
Coz, wyjasnilam mu co nieco, uswiadomilam jego szczescie, ze dopiero w 6-tym miesiacu pierwszy ciazowy załam mi sie trafil i moze cos tam mu do mozgu trafilo.. Niemniej poznajduje mu troche lektury w necie, niech wie, co maAasiula, gretka, moremi, kkisia, Mala79, Arwena, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, SolarPolar, Mango, Mega, gosia7122, malgos741, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj mój 6-scio latek był tak nieznośny, że powiedziałam mu, że to prawda co mówili w bajce, że dzieci to potwory
a on mi na to, że my też przecież byliśmy dziećmi
moremi, Heretyczka, kkisia, Bozia3, Mala79, Arwena, iwcia77, Sabina, SolarPolar, ania.g, Mega, gosia7122, malgos741, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
W końcu się zabrałam, zrobiłam fotki i wystawiłam za małe ubranka Marcela. W sumie ponad 80 sztuk. A teraz zabieram się za bałagan w domu i wywalenie dziś choinki.
kkisia, Mala79, moremi, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie w sobote
Dzisiaj czeka mnie powrot do domku, mam nadzieje, ze bez dodatkowych emocji i atrakcji.
Odkad wstalam, mysle co tu zrobic do jedzenia na jutro, bo przyjezdzaja tescie z Moim Synkiem ... Musze ogarnac temat obiadu i jakiegos ciasta... ech a tak mi sie nie chce...
Szczerze, to chyba mam dosyc tej tulaczki, raz tu, raz tam. Wkurza mnie to. To ciagle przemieszczanie sie... Musze to w koncu zmienic, pierdalnac czyms ciezkim i oznajmic chlopu, ze ja tak dalej nie wytrzymam. Niech sie w koncu ogarnie, ze swoimi przyzwyczajeniami i postanowi cos konkretnego w tym nowym roku....
Pozdrawiam Was wszystkieAasiula, kkisia, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ivcia, Mama, Viv jesteście? Dalej w dwupakach, czy już rozpakowane?
poza tym gdybym wyladowala na porodowce to spalabys do teraz razem z Paszczakiem i Pusurem
teraz zaczelo k£uc juz jak leze, katar, odrywajacy sie kaszel i wysilek ktory sie z tym wiaze napawa mnie niepokojem o wody plodowe
...
w ruch poszedl syrop z cebuli, miody, mleko, czosnek, cytryna...hrabia drakula przeniosl sie na drugi koniec miasta - tak waniamAasiula, gretka, kkisia, anna maria, Mala79, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, Arwena, Mango, Pusurek, ania.g, Mega, paszczakin, Iwone, malgos741, kapturnica, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pogoda bz.mam dosyc tego wiatru i deszczu.Dzis wraca moj synus,znowu sie zacznie szykowanie kanapek do pracy,a moze jeszcze bananka,a snikersa tez ?no i herbatka w termos.Kurwa tego nie nawidze:-)
Aasiula, Mala79, kkisia, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Pogoda bz.mam dosyc tego wiatru i deszczu.Dzis wraca moj synus,znowu sie zacznie szykowanie kanapek do pracy,a moze jeszcze bananka,a snikersa tez ?no i herbatka w termos.Kurwa tego nie nawidze:-)
anna maria, moremi, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość