X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ja jeszcze w łóżku :) Mam dziś dzień dziecka, nic nie muszę robić :D Zastanawiam się jak zaplanować dzień, a może nic nie będę robić tylko w łóżku poleżę cały dzień :P

moremi, Pusurek, kkisia, Mala79, Arwena, iwcia77, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A ja mam od 2 godzin taki zapierdol ze szok
    Kominek mi sie wyrzygal:/
    Pieprznal taka sadza ze wszystko czarne sufit ściany okna rolety
    Qrwa wszystko ujebane
    Sufit do malowania ściany tez
    Looo matko :(
    Czujniki zawyły , sprowadziłam kominiarza
    Sie okazało ze komin kuzwa zapchany
    Zalecił preparat którym sie pali i to moze usunac problem jak nie pomoże to przeczysci komin :/

Asiula, wybacz, ale po prostu padlam i brechtam po Twoim poscie ;)

Moze rozwaz czarne sciany w pokoju? ;)

Aasiula, moremi, kkisia, Mala79, iwcia77, Sabina, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Asiula, wybacz, ale po prostu padlam i brechtam po Twoim poscie ;)

Moze rozwaz czarne sciany w pokoju? ;)
    Myslałam o tym myslałam :)

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez jeszcze nie wstanieta, raczej macie dobrego zawodnika w tym dzisiejszym konkursie ;) Po swietach jednego dnia wstalam kolo 15-tej ;)
    Ale dzis zabieram sasiadke studentke na zakupy hutrowe, bo ona biedna nie ma z kim, to tak od czasu do czasu jezdzimy po zgrzewke mleka i browarow ;)

Jesli chodzi o sytuacje damsko-meska, to u mnie juz git, jak przypuszczalam. Wyrzygalam chuopu wszytko co mysle, powiedzialam, ze takie "wsparcie to se moze.." i co bedzie pozniej jak teraz jest taka ksiezniczka. Chuop oczywicie totalnie nie poczuwal sie do winy, bo to przeciez ja mialam focha.
    Coz, wyjasnilam mu co nieco, uswiadomilam jego szczescie, ze dopiero w 6-tym miesiacu pierwszy ciazowy załam mi sie trafil i moze cos tam mu do mozgu trafilo.. Niemniej poznajduje mu troche lektury w necie, niech wie, co ma ;)

Aasiula, gretka, moremi, kkisia, Mala79, Arwena, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, SolarPolar, Mango, Mega, gosia7122, malgos741, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mój 6-scio latek był tak nieznośny, że powiedziałam mu, że to prawda co mówili w bajce, że dzieci to potwory :D a on mi na to, że my też przecież byliśmy dziećmi :D

moremi, Heretyczka, kkisia, Bozia3, Mala79, Arwena, iwcia77, Sabina, SolarPolar, ania.g, Mega, gosia7122, malgos741, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu się zabrałam, zrobiłam fotki i wystawiłam za małe ubranka Marcela. W sumie ponad 80 sztuk. A teraz zabieram się za bałagan w domu i wywalenie dziś choinki.

kkisia, Mala79, moremi, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie choinki nie było tylko dekoracja ze swiatełkami dla małego
    doberek

Aasiula, iwcia77, anna maria, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w sobote

Dzisiaj czeka mnie powrot do domku, mam nadzieje, ze bez dodatkowych emocji i atrakcji.

Odkad wstalam, mysle co tu zrobic do jedzenia na jutro, bo przyjezdzaja tescie z Moim Synkiem ... Musze ogarnac temat obiadu i jakiegos ciasta... ech a tak mi sie nie chce...

Szczerze, to chyba mam dosyc tej tulaczki, raz tu, raz tam. Wkurza mnie to. To ciagle przemieszczanie sie... Musze to w koncu zmienic, pierdalnac czyms ciezkim i oznajmic chlopu, ze ja tak dalej nie wytrzymam. Niech sie w koncu ogarnie, ze swoimi przyzwyczajeniami i postanowi cos konkretnego w tym nowym roku....

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Aasiula, kkisia, Arwena, iwcia77, Sabina, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, coś z suwaczkami nie wyszło.

Mala79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivcia, Mama, Viv jesteście? Dalej w dwupakach, czy już rozpakowane?

iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mała, coś z suwaczkami nie wyszło.

Wiem, pisałam o tym odkad je wstawiłam, żem dupa wołowa z uszami i nie potrafię, tego prawidłowo zrobić :-(

iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suwaczki sraczki

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    suwaczki sraczki

Hmm, nic dodać, nic ujać cała Ty, w tej wypowiedzi...

iwcia77, kkisia, anna maria, Sabina, Arwena, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ivcia, Mama, Viv jesteście? Dalej w dwupakach, czy już rozpakowane?
    hellou, ja w dwupaku :) poza tym gdybym wyladowala na porodowce to spalabys do teraz razem z Paszczakiem i Pusurem ;D

teraz zaczelo k£uc juz jak leze :( , katar, odrywajacy sie kaszel i wysilek ktory sie z tym wiaze napawa mnie niepokojem o wody plodowe :(...

w ruch poszedl syrop z cebuli, miody, mleko, czosnek, cytryna...hrabia drakula przeniosl sie na drugi koniec miasta - tak waniam :-O

Aasiula, gretka, kkisia, anna maria, Mala79, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, Arwena, Mango, Pusurek, ania.g, Mega, paszczakin, Iwone, malgos741, kapturnica, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia - masz piękną fotkę w podpisie :). Powinni Cię nikczemnie wykorzystać do reklamowania mody ciążowej....

gretka, iwcia77, kkisia, anna maria, Aasiula, Sabina, caffe, moremi, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    suwaczki sraczki
    znasz lepsze zabawki? :)

anna maria, Mala79, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwcia - masz piękną fotkę w podpisie :). Powinni Cię nikczemnie wykorzystać do reklamowania mody ciążowej....
    a dziekuje za mily komplement :)

Bozia3, anna maria, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    znasz lepsze zabawki? :)
    od suwaczków sraczków? mnóstwo :)chocby dłubanie w nosie

anna maria, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda bz.mam dosyc tego wiatru i deszczu.Dzis wraca moj synus,znowu sie zacznie szykowanie kanapek do pracy,a moze jeszcze bananka,a snikersa tez ?no i herbatka w termos.Kurwa tego nie nawidze:-)

Aasiula, Mala79, kkisia, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Pogoda bz.mam dosyc tego wiatru i deszczu.Dzis wraca moj synus,znowu sie zacznie szykowanie kanapek do pracy,a moze jeszcze bananka,a snikersa tez ?no i herbatka w termos.Kurwa tego nie nawidze:-)
    czego sobie sam nie szykuje?

anna maria, moremi, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 6396 6397 6398 6399 6400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ