35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asiula jak pisałam pod wykresem trzymie mocno za ciebie kciukasy
Sabina, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Powiem szczerze że Iwone super prowadzi listę staraczek ostatnio nic nie podawałam a informacje na bieżąco. Iwone PEŁŁŁŁEN SZACUN.
Aasiula, kkisia, Sabina, malgos741, Mega, peppapig, gretka, iwcia77, moremi, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:jakbyście jeszcze zaznaczały na swoich wykresach kiedy spodziewacie się @ byłoby mi łatwiej, a tak muszę kombinować i wracać do kilku ostatnich wykresów. Jak któraś ma regularnie to nie ma problemu, gorzej jak nie, to trudno i trzeba wyliczyć średnią
kkisia, Iwone, malgos741, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:jakbyście jeszcze zaznaczały na swoich wykresach kiedy spodziewacie się @ byłoby mi łatwiej, a tak muszę kombinować i wracać do kilku ostatnich wykresów. Jak któraś ma regularnie to nie ma problemu, gorzej jak nie, to trudno i trzeba wyliczyć średnią
Iwone, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Pusurek, nie wiem czy nie doczytałam, ale co z tą Waszą panią do sprzątania?
Iwone, Sabina, Aasiula, gosia7122, Bozia3, iwcia77, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
No, ja w tym miesiącu testa nie zużyje, szyjka nisko, zaczęłam plamić, dobrze by było zeby jutro zawitała @, to 9.01 idę na laparo, przynajmniej tu wszystko by było jak nalezy
malgos741, Sabina, kkisia, Aasiula, Iwone, ania.g, moremi, kapturnica, Arwena, macduska, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wróciłam ze spotkania rodzinnego..było wspaniale..jestem w szoku,pozytywnie! Najmłodszy członek rodziny 2 miesiące,najstarszy 98. Były śpiewy góralskie, trąby, juhanie, wspólne koledowanie, oglądanie zdjęć..wzruszające,mmm
gretka, Sabina, kkisia, Iwone, Aasiula, Mega, gosia7122, paszczakin, Bozia3, iwcia77, malgos741, ania.g, moremi, kapturnica, SolarPolar, Arwena, Bursztyn, caffe, macduska, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:No, ja w tym miesiącu testa nie zużyje, szyjka nisko, zaczęłam plamić, dobrze by było zeby jutro zawitała @, to 9.01 idę na laparo, przynajmniej tu wszystko by było jak nalezy
bardzo dobrze
kkisia, Iwone, Aasiula, Mega, malgos741, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość