35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusur - to może olej Panie do sprzątania i niech on przejmie to zajęcie jako swój obowiązek i niech sprząta po prostu... A Ty się postaraj z córką mniej bałaganić i z bańki...
Mega, Iwone, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica, Arwena, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Myślisz? Bo on chciał zatrudnic panią i zrobić jej szkolenie, jak ma sprzatac...
Nie komentujcie, błagam...
mozes se blagac, ja w tym zakresie zycie znamJa, Simbiak (ale to juz pewnie niedlugo) i jeszczce jedna moja kolezanka tutejsza nie mamy pan do sprzatania. Reszta moich znajomych, przyjaciol, kolegow i kolezanek z pracy ma. Nawet niebrudzace single.
I sa takie typy, ktore nigdy nie beda ze sprzatania zadowolone- ot, dobrze zrobi tylko sam (ale sam nie ma czasu). Natomiast ma czas zrzedzic na ten temat.
Ja sama pewnie tez taka bym byla- moglabym miec kogos do prasowania i do mycia okien. Reszta nie wchodzi w gre. To moja strefa (i moje bakterie) i dopóki nie osiagne dola czasowego przez dzieciaka bede to robic sama, bo skad mam wiedziec, czy taka pani sprzatajaca dokladnie wanne podpali w celach dezynfekcji?Mega, Mango, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, Arwena, Pusurek, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGRetka,hmm..juhanie,to radosne wykrzkniecie ju-huuu! Coś jak jodłowanie. Juhnęłabym Wam,hehe!
Reni no ruchania chyba nie byłopaszczakin, Mega, Aasiula, malgos741, kkisia, iwcia77, ania.g, gretka, moremi, Sabina, kapturnica, Arwena, Reni, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Asiula - podziwiam za cierpliwość - ja - podobnie chyba jak Polar - na Twoim miejscu zużyłabym już ze 3 testy....
Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
jestem w koncu !
kurde neta nie mialam pol dnia a na komorce to dostaje oczoplasow jak zagladam na ovu...swoja droga powinni stworzyc wersje na komorke...
brak neta wykorzystalismy z alojzem na montowanie szafek ( 1 w lazience dla ivo) a drugiej w pokoju ( na jego slodkie bodziaki itd )Mega, Iwone, Aasiula, kkisia, malgos741, ania.g, gretka, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, Arwena, Mango, Pusurek, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Iwcia, jakieś słówko może? Teraz to powinnaś dla naszej spokojności co godzinę sie meldować
byla godzinke temu na forum, lajki widzialam..
poza tym Iwcia obiecala sie odmeldowac przed porodem, no dajcie dziewczynie spokoj..Mega, Aasiula, iwcia77, kkisia, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jestem w koncu !
kurde neta nie mialam pol dnia a na komorce to dostaje oczoplasow jak zagladam na ovu...swoja droga powinni stworzyc wersje na komorke...
brak neta wykorzystalismy z alojzem na montowanie szafek ( 1 w lazience dla ivo) a drugiej w pokoju ( na jego slodkie bodziaki itd )Mega, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jestem w koncu !
brak neta wykorzystalismy z alojzem na montowanie szafek ( 1 w lazience dla ivo) a drugiej w pokoju ( na jego slodkie bodziaki itd )Aasiula, Iwone, Mega, iwcia77, kkisia, gretka, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:byla godzinke temu na forum, lajki widzialam..
poza tym Iwcia obiecala sie odmeldowac przed porodem, no dajcie dziewczynie spokoj..Aasiula, iwcia77, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Złapie ja z nienacka, to napewno ostatnia rzeczą o jakiej pomysli to odemeldowanie sie tutaj
no do szpitala musi dojechac, to chyba znajdzie minutke miedzy skurczami, zeby którejś hangout'em kliknac "rodze", czyz nie Iwcia?Mega, iwcia77, peppapig, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, kapturnica, Pusurek, macduska lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Złapie ja z nienacka, to napewno ostatnia rzeczą o jakiej pomysli to odemeldowanie sie tutaj
Mega, Aasiula, iwcia77, moremi, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No Iwcia, bo to nie ma żartów
musisz nam tu znaki dawać czy wszystko ok
izi, izi, wdech, wydech
Mega, malgos741, Aasiula, paszczakin, kkisia, Iwone, moremi, Sabina, kapturnica, Arwena, Mango, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Tak se siedze w sypialni i pacze na moja zmontowana do polowy choinke z szyszek (rekodzielo
), co sie jej na swieta nie zdązylo powstac i sie zastanawiam, czy na nastepne zdaze.. nie ma jakos teraz juz klimatu, zeby ja konczyc..
a taki miala potencjal byc piekna..Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, kapturnica, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
beda sprawozdania pisaly
Mega, kkisia, moremi, Sabina, Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość