X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    giphy.gif
    Myślisz ze rzygała tęczą? ;)

Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula - podziwiam za cierpliwość - ja - podobnie chyba jak Polar - na Twoim miejscu zużyłabym już ze 3 testy....:)

Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, dorbie, moremi, Sabina, kapturnica, SolarPolar, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur - to może olej Panie do sprzątania i niech on przejmie to zajęcie jako swój obowiązek i niech sprząta po prostu... A Ty się postaraj z córką mniej bałaganić i z bańki...

Mega, Iwone, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica, Arwena, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Myślisz? Bo on chciał zatrudnic panią i zrobić jej szkolenie, jak ma sprzatac...
    Nie komentujcie, błagam...

mozes se blagac, ja w tym zakresie zycie znam ;) Ja, Simbiak (ale to juz pewnie niedlugo) i jeszczce jedna moja kolezanka tutejsza nie mamy pan do sprzatania. Reszta moich znajomych, przyjaciol, kolegow i kolezanek z pracy ma. Nawet niebrudzace single.
    I sa takie typy, ktore nigdy nie beda ze sprzatania zadowolone- ot, dobrze zrobi tylko sam (ale sam nie ma czasu). Natomiast ma czas zrzedzic na ten temat.
    Ja sama pewnie tez taka bym byla- moglabym miec kogos do prasowania i do mycia okien. Reszta nie wchodzi w gre. To moja strefa (i moje bakterie) i dopóki nie osiagne dola czasowego przez dzieciaka bede to robic sama, bo skad mam wiedziec, czy taka pani sprzatajaca dokladnie wanne podpali w celach dezynfekcji? ;)

Mega, Mango, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, Arwena, Pusurek, macduska lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    na pewno;D

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRetka,hmm..juhanie,to radosne wykrzkniecie ju-huuu! Coś jak jodłowanie. Juhnęłabym Wam,hehe!
    Reni no ruchania chyba nie było ;) :D

paszczakin, Mega, Aasiula, malgos741, kkisia, iwcia77, ania.g, gretka, moremi, Sabina, kapturnica, Arwena, Reni, macduska lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

no raczej- zaabsorbowała tyle uprzejmosci i serduszek ;)

Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Asiula - podziwiam za cierpliwość - ja - podobnie chyba jak Polar - na Twoim miejscu zużyłabym już ze 3 testy....:)
    chcialam i to bardzo caly czas walcze ze soba ale znajac moj organizm poczekam jeszcze te 3 dni ;)

Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w koncu ! :D kurde neta nie mialam pol dnia a na komorce to dostaje oczoplasow jak zagladam na ovu...swoja droga powinni stworzyc wersje na komorke...

brak neta wykorzystalismy z alojzem na montowanie szafek ( 1 w lazience dla ivo) a drugiej w pokoju ( na jego slodkie bodziaki itd )

Mega, Iwone, Aasiula, kkisia, malgos741, ania.g, gretka, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, Arwena, Mango, Pusurek, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Iwcia, jakieś słówko może? Teraz to powinnaś dla naszej spokojności co godzinę sie meldować ;)

byla godzinke temu na forum, lajki widzialam..
    poza tym Iwcia obiecala sie odmeldowac przed porodem, no dajcie dziewczynie spokoj..

Mega, Aasiula, iwcia77, kkisia, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Iwcia, bo to nie ma żartów :) musisz nam tu znaki dawać czy wszystko ok ;)

Aasiula, iwcia77, peppapig, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jestem w koncu ! :D kurde neta nie mialam pol dnia a na komorce to dostaje oczoplasow jak zagladam na ovu...swoja droga powinni stworzyc wersje na komorke...

brak neta wykorzystalismy z alojzem na montowanie szafek ( 1 w lazience dla ivo) a drugiej w pokoju ( na jego slodkie bodziaki itd )
    no kochana GPS-a ci zamontujemy ;)

Mega, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

normalnie zawału dostanę... dobrze że akard biorę ;)

Aasiula, Iwone, Mega, iwcia77, kkisia, gretka, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    byla godzinke temu na forum, lajki widzialam..
    poza tym Iwcia obiecala sie odmeldowac przed porodem, no dajcie dziewczynie spokoj..
    Złapie ja z nienacka, to napewno ostatnia rzeczą o jakiej pomysli to odemeldowanie sie tutaj ;)

Aasiula, iwcia77, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Złapie ja z nienacka, to napewno ostatnia rzeczą o jakiej pomysli to odemeldowanie sie tutaj ;)

no do szpitala musi dojechac, to chyba znajdzie minutke miedzy skurczami, zeby którejś hangout'em kliknac "rodze", czyz nie Iwcia? ;)

Mega, iwcia77, peppapig, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, kapturnica, Pusurek, macduska lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    nie no, jeśli Pusurek mogła pisać w trakcie porodu to Iwcia też napisze ;)

Mega, Aasiula, iwcia77, moremi, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No Iwcia, bo to nie ma żartów :) musisz nam tu znaki dawać czy wszystko ok ;)
    no ale Paszak ma racje- zamelduje jak sie zacznie akcja porodowa. alarmy dostana Pusur, Paszczak i Morek i wam napisza co i jak :D izi, izi, wdech, wydech ;D

Mega, malgos741, Aasiula, paszczakin, kkisia, Iwone, moremi, Sabina, kapturnica, Arwena, Mango, Pusurek lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no do szpitala musi dojechac, to chyba znajdzie minutke miedzy skurczami, zeby którejś hangout'em kliknac "rodze", czyz nie Iwcia? ;)
    jes ofkors :D

Mega, malgos741, Aasiula, paszczakin, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak se siedze w sypialni i pacze na moja zmontowana do polowy choinke z szyszek (rekodzielo ;)), co sie jej na swieta nie zdązylo powstac i sie zastanawiam, czy na nastepne zdaze.. nie ma jakos teraz juz klimatu, zeby ja konczyc..

a taki miala potencjal byc piekna.. ;)

Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, kapturnica, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ja osobiscie z komorki nie lubie pisac na ovu...dostaly pozwolenie i zlecenie Pusur, Paszczak i Morek :) beda sprawozdania pisaly :D

Mega, kkisia, moremi, Sabina, Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość

‹‹ 6402 6403 6404 6405 6406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ