35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Ja wróciłam ze spotkania rodzinnego..było wspaniale..jestem w szoku,pozytywnie! Najmłodszy członek rodziny 2 miesiące,najstarszy 98. Były śpiewy góralskie, trąby, juhanie, wspólne koledowanie, oglądanie zdjęć..wzruszające,mmm
co to juhanie?Iwone, Mega, iwcia77, moremi, macduska lubią tę wiadomość
gretka -
Pusurek wrote:Wg chłopa nie sprzatala dosc dokładnie... Ręce opadają normalnie. No i juz nie sprzata, a nowej jeszcze nie ma.
Niestety znam osobiście taki egzemplarz-mój były sąsiad i ciągle słyszę jak ma pretensje do żony że czegoś tam nie posprzątała, albo że coś źle posprzątała. Kiedy rozmawiam z jego matką, a ona opowiada o synowej, to wygląda na to, że ona poza sprzątaniem nie ma na nic czasu, bo jeszcze pracuje. Oboje mają ponad 35 lat i jeszcze nie mają dzieci. Nawet nie umiem sobie wyobrazić jak to u nich będzie jak się pojawią.
Pusurek, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, gosia7122, iwcia77, malgos741, peppapig, moremi, kapturnica, Arwena, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:jakbyście jeszcze zaznaczały na swoich wykresach kiedy spodziewacie się @ byłoby mi łatwiej, a tak muszę kombinować i wracać do kilku ostatnich wykresów. Jak któraś ma regularnie to nie ma problemu, gorzej jak nie, to trudno i trzeba wyliczyć średnią
I Iwone musi ciagle dodatkowo aktualizowac.A tak - patrzysz i wiesz, a nie się domyslasz. Jak na Porodowce. Izi.
Sabina, Iwone, Mega, paszczakin, iwcia77, malgos741, kapturnica, Arwena, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja myślę,ze praktyczniej byłoby podawać miesiac i rok urodzenia. Te wszystkie przepychanki, ile której zostało do 38 albo 40 roku życia i jak to liczyć są zalamujace.
I Iwone musi ciagle dodatkowo aktualizowac.A tak - patrzysz i wiesz, a nie się domyslasz. Jak na Porodowce. Izi.
Mega, Pusurek, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mega jednak idziesz? Dobrze
bardzo dobrze
do marca mam czas
kkisia, Sabina, Aasiula, Iwone, malgos741, moremi, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wg chłopa nie sprzatala dosc dokładnie... Ręce opadają normalnie. No i juz nie sprzata, a nowej jeszcze nie ma.
wiedzialam! wiedzialam, ze to napiszesz! a nie powiedzial jeszcze, ze rzeczy odklada w nie te miejsca, co trzeba?
Pusur- nigdy nie bedzie dosc dobra, pogodz sie z tym..kkisia, Mega, Iwone, Aasiula, Pusurek, Sabina, iwcia77, moremi, kapturnica, caffe, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Pusurku ale nam chodzi o termin przewidywanej @
Ja mam rocznikowo 43 ( załamka ). Ale tak naprawdę bede je miała dopiero za 9 miesięcy.Mega, Sabina, Iwone, iwcia77, kkisia, malgos741, moremi, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Iwcia, jakieś słówko może? Teraz to powinnaś dla naszej spokojności co godzinę sie meldować
Aasiula, iwcia77, kkisia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:wiedzialam! wiedzialam, ze to napiszesz! a nie powiedzial jeszcze, ze rzeczy odklada w nie te miejsca, co trzeba?
Pusur- nigdy nie bedzie dosc dobra, pogodz sie z tym..
Nie komentujcie, błagam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 18:25
Sabina, Mega, Iwone, Bozia3, kkisia, malgos741, gretka, moremi, kapturnica, Arwena, caffe, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A mnie o lata zycia. Nie wiadomo, czy ta co się stara ma 38 skończone, czy będzie miała za 11 miesiecy. Ostatnio była o tym mowa.
Ja mam rocznikowo 43 ( załamka ). Ale tak naprawdę bede je miała dopiero za 9 miesięcy.
Ps. Ja też rocznikowo tyle, a tak naprawdę za ponad 11 m-cWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 18:26
Pusurek, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741, moremi, Sabina, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Myślisz? Bo on chciał zatrudnic panią i zrobić jej szkolenie, jak ma sprzatac...
Nie komentujcie, błagam...Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość