X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gretka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja wróciłam ze spotkania rodzinnego..było wspaniale..jestem w szoku,pozytywnie! Najmłodszy członek rodziny 2 miesiące,najstarszy 98. Były śpiewy góralskie, trąby, juhanie, wspólne koledowanie, oglądanie zdjęć..wzruszające,mmm

co to juhanie?

Iwone, Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wg chłopa nie sprzatala dosc dokładnie... Ręce opadają normalnie. No i juz nie sprzata, a nowej jeszcze nie ma.
    ja też lubię porządek, ale nie sterylność. Nie wytrzymałabym z takim chłopem, chyba bym go ...
    Niestety znam osobiście taki egzemplarz-mój były sąsiad i ciągle słyszę jak ma pretensje do żony że czegoś tam nie posprzątała, albo że coś źle posprzątała. Kiedy rozmawiam z jego matką, a ona opowiada o synowej, to wygląda na to, że ona poza sprzątaniem nie ma na nic czasu, bo jeszcze pracuje. Oboje mają ponad 35 lat i jeszcze nie mają dzieci. Nawet nie umiem sobie wyobrazić jak to u nich będzie jak się pojawią.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, gosia7122, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    jakbyście jeszcze zaznaczały na swoich wykresach kiedy spodziewacie się @ byłoby mi łatwiej, a tak muszę kombinować i wracać do kilku ostatnich wykresów. Jak któraś ma regularnie to nie ma problemu, gorzej jak nie, to trudno i trzeba wyliczyć średnią :D
    A ja myślę,ze praktyczniej byłoby podawać miesiac i rok urodzenia. Te wszystkie przepychanki, ile której zostało do 38 albo 40 roku życia i jak to liczyć są zalamujace. ;-) I Iwone musi ciagle dodatkowo aktualizowac.A tak - patrzysz i wiesz, a nie się domyslasz. Jak na Porodowce. Izi. :-P

nick nieaktualny, Iwone, Mega, paszczakin, iwcia77, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ewus bulimia? ;-)

eee chyba tylko 2 faza cyklu....

Aasiula, Mega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

gretka
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruchanie miało być.
    Przejezyczyla sie Peppa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 20:08

Mega, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Mega a gdzie robisz laparo ?
    W Katowicach na Łubinowej :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja myślę,ze praktyczniej byłoby podawać miesiac i rok urodzenia. Te wszystkie przepychanki, ile której zostało do 38 albo 40 roku życia i jak to liczyć są zalamujace. ;-) I Iwone musi ciagle dodatkowo aktualizowac.A tak - patrzysz i wiesz, a nie się domyslasz. Jak na Porodowce. Izi. :-P
    Pusurku ale nam chodzi o termin przewidywanej @

Mega, nick nieaktualny, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mega jednak idziesz? Dobrze :-) bardzo dobrze :-)
    Idę, co sobie bede żałować ;) do marca mam czas :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Iwone, malgos741, moremi, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    W Katowicach na Łubinowej :)

ja jak się zdecyduje to na Medyków
    tylko cały czas myślę czy warto

Mega, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wg chłopa nie sprzatala dosc dokładnie... Ręce opadają normalnie. No i juz nie sprzata, a nowej jeszcze nie ma.

wiedzialam! wiedzialam, ze to napiszesz! a nie powiedzial jeszcze, ze rzeczy odklada w nie te miejsca, co trzeba?
    Pusur- nigdy nie bedzie dosc dobra, pogodz sie z tym..

nick nieaktualny, Mega, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, kapturnica, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi słodko teraz, objadlam sie m&msow....

Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega zapomniałam zalewajka boska :)
    chlop sie zajadał az mu uszy latały :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 18:28

Mega, nick nieaktualny, iwcia77, paszczakin, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Pusurku ale nam chodzi o termin przewidywanej @
    A mnie o lata zycia. Nie wiadomo, czy ta co się stara ma 38 skończone, czy będzie miała za 11 miesiecy. Ostatnio była o tym mowa.
    Ja mam rocznikowo 43 ( załamka ). Ale tak naprawdę bede je miała dopiero za 9 miesięcy.

Mega, nick nieaktualny, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, moremi, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, jakieś słówko może? Teraz to powinnaś dla naszej spokojności co godzinę sie meldować ;)

Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wiedzialam! wiedzialam, ze to napiszesz! a nie powiedzial jeszcze, ze rzeczy odklada w nie te miejsca, co trzeba?
    Pusur- nigdy nie bedzie dosc dobra, pogodz sie z tym..
    Myślisz? Bo on chciał zatrudnic panią i zrobić jej szkolenie, jak ma sprzatac...
    Nie komentujcie, błagam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 18:25

nick nieaktualny, Mega, Iwone, Bozia3, nick nieaktualny, malgos741, gretka, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    co za kurwa sielskie klimaty i serduszka?
    ide sie wyrzygać

giphy.gif

Mega, Bozia3, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, gretka, ania.g, moremi, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Mega zapomniałam zalewajka boska :)
    chlop sie zajadał az nuszy latały n:)
    No to super! :)

Aasiula lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Iwcia, jakieś słówko może? Teraz to powinnaś dla naszej spokojności co godzinę sie meldować ;)
    no wlasnie ja juz wczesniej pisałam i sie nie odezwała ...

Mega lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A mnie o lata zycia. Nie wiadomo, czy ta co się stara ma 38 skończone, czy będzie miała za 11 miesiecy. Ostatnio była o tym mowa.
    Ja mam rocznikowo 43 ( załamka ). Ale tak naprawdę bede je miała dopiero za 9 miesięcy.
    No to dziewczyny podawać miesiąc i rocznik ;)

Ps. Ja też rocznikowo tyle, a tak naprawdę za ponad 11 m-c :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 18:26

nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Myślisz? Bo on chciał zatrudnic panią i zrobić jej szkolenie, jak ma sprzatac...
    Nie komentujcie, błagam...
    To żart był, prawda? :)

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 6401 6402 6403 6404 6405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ