35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:jak ja wchodzę do kuchni gotować..to składniki typu mak można znaleźć wszędzie
jutro też piekę makowce taaadam...kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:chciałam tylko powiedzieć, że jak wróciłam do domu to mój szanowny małżonek zdążył już odkurzyć mieszkanie, akurat wycierał kurze, obiad był przygotowany tylko podgrzać
umył szafki i drzwi
a i jeszcze mnie opierdala, żebym nie chlapała jak zmywam, żebym szanowała jego pracę
pytam się..co przeskrobałeś, albo co zamierzać przeskrobać, albo gdzie chcesz iść, albo na co kase puściłeś albo na co planujesz..
a on - a nic o tak po prostu sprząta
a pies cały? -
ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, Pusurek, malgos741, kkisia, Mega, Bozia3, moremi, Sabina, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
A ja mam od 2 godzin taki zapierdol ze szok
Kominek mi sie wyrzygal:/
Pieprznal taka sadza ze wszystko czarne sufit ściany okna rolety
Qrwa wszystko ujebane
Sufit do malowania ściany tez
Looo matko
Czujniki zawyły , sprowadziłam kominiarza
Sie okazało ze komin kuzwa zapchany
Zalecił preparat którym sie pali i to moze usunac problem jak nie pomoże to przeczysci kominPusurek, kkisia, Mega, Bozia3, Sabina, iwcia77, kapturnica, gretka, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A ja mam od 2 godzin taki zapierdol ze szok
Qrwa wszystko ujebane
Looo matko
Zalecił preparat którym sie pali i to moze usunac problem jak nie pomoże to przeczysci kominAasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
może Mikołaj tam jeszcze siedzi? Zaglądałaś?Aasiula wrote:A ja mam od 2 godzin taki zapierdol ze szok
Qrwa wszystko ujebane
Looo matko
Zalecił preparat którym sie pali i to moze usunac problem jak nie pomoże to przeczysci kominAasiula, kkisia, malgos741, Mega, moremi, Sabina, gretka, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a co ma noga do ivf?
jak miałam uszkodzone kolano i nogę usztywnioną od połowy łydki po pachwinę to i bzyknąć się dało radę
ale naturalnego poczęcia nie unikam,a bzykać daje radeMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny