35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Wszystko kupiłam i jutro z rańca robie ,dam znać a ,i gdyby coś to bede pytała o szczegoły
nie ma opcji zeby nie wyszła
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Oooo, a mnie teraz naszła ochota na placki ziemniaczane....ale dawno nie jadłam...a nie chce mi sie dupy ruszyć do sklepu, ziemniaki mi sie skończyły
iwcia77, anna maria, Aasiula, kkisia, moremi, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:udalo mi sie w koncu polubic post 2 razy.. Musi byc, ze Macduska najmojsza prawde napisalas..
moremi, kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta siostro moja rodzona
pomyślałam toćka w tocke to samo!!!peppapig, macduska, Heretyczka, Aasiula, kkisia, iwcia77, gosia7122, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj była msza za moją babcię co zmarła 11 lat temu w sylwestra,
w związkun z tym potem napiłam się z ojcem i mi fajne...hep
popijałam wódke winem.....hep]
kocham cały światWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 19:03
Heretyczka, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77, gretka, malgos741, Pusurek, Arwena, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dzisiaj była msza za moją babcię co zmarła 11 lat temu w sylwestra,
w związkun z tym potem napiłam się z ojcem i mi fajne...hep
popijałam wódke winem.....hep]
kocham cały światmacduska, iwcia77, gretka, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻesz w morde pisałyscie o plackach..jak mi sie zachciałooo plackow ziemniaczanych! Auu!
Mówie mojemu chłopu że mam zachcianke a on że mi drina zrobi lepiej póki mogebo za placki to sie nie bierze,hehe dobre
malgos741, Arwena, Sabina, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Helka caly czas przyklejona do mnie i probuje ugrysc mnie w Ramie:-)jestem cala opluta:-)
Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja ciebie rozumiem..mnie to tez czeka
..od siebie zero zmian, poswiecenia, dostosowania sie do sytuacji a od ciebie oczekiwanie perfekcji, blysku, cieplej zupy i seksi dupy ...przejebane jak w ruskim czolgu...
mina Alojza bezcenna na stwierdzenie, ze bedzie pozniej wiecej gotowal ( przez jakis czas), sprzatal i prasowal ..myslalam ze spakuje walizke i sie wyniesie ...najgorsze to to ze nie przyjal tej trudnej prawdy do wiadomosci...coz spadnie na ziemie i sie troszke potlucze, bo ja nie zamierzam byc perfekcyjnaiwcia77, Arwena lubią tę wiadomość